Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας στην γη της μαστίχας

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας στην γη της μαστίχας
Την Τετάρτη 23 Ιουλίου, στις 21:00 το Δημοτικό Στάδιο Χίου θα υποδεχτεί τον αγαπημένο τραγουδοποιό στα πλαίσια του φεστιβάλ της Χίου. Ο Φίλιππος Πλιάτσικας   ετοίμασε για το φεστιβάλ την πιο ζεστή γιορτή με τραγούδια της δισκογραφίας του, αλλά και με αυτά που θα έβαζε στο πικ- απ για τους φίλους του.

Τα μεγαλύτερα τραγούδια της προσωπικής του δισκογραφίας, αλλά και αυτά της εποχής των Πύξ- Λαξ, από «Τις παλιές αγάπες» μέχρι το «Τι δεν έμαθε ο Θεός» και απ’ το «Μοναξιά μου όλα» μέχρι το «Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα» θα αποτελέσουν το πρώτο μέρος της παράστασης.

Το δεύτερο μέρος θα περιλαμβάνει τραγούδια που αγαπάμε και μας λείπουν, από Pink Floyd μέχρι Placebo, από Bob Marley μέχρι Depeche Mode και από Πάνο & Χάρη Κατσιμίχα μέχρι Παύλο Σιδηρόπουλο.

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας θα μας ταξιδέψει αυτό το καλοκαίρι στη Χίο, στο 1ο Μεσογειακό Φεστιβάλ “Τέχνη στη γη της μαστίχας” με τον δικό του προσωπικό ήχο.

Θα μοιραστεί την σκηνή μαζί με τον Mc Yinka, την Λαμπρινή Καρακώστα  και την Ιωάννα Δριγκοπούλου.


Σχετικές ειδήσεις
Αναβολή - Ο Φίλιππος Πλιάτσικας με το Rock της Δυτικής Όχθης live στο Θέατρο Βράχων
30.06.2016 16:23
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας παρουσιάζει το Rock της Δυτικής Όχθης στο Θέατρο Βράχων την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016. - Η συναυλία αναβάλλεται
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας με το
29.06.2016 11:22
Το Σάββατο 2 Ιουλίου 2016, ο γνωστός τραγουδοποιός και ερμηνευτής Φίλιππος Πλιάτσικας έρχεται στο Αίγιο, στο Υπαίθριο Θέατρο “Γιώργος Παππάς”, για να ταξιδέψει με τους φίλους του με το "Rock της Δυτικής Όχθης".
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας τον Ιούλιο στο Θέατρο Πέτρας: Η προπώληση ξεκίνησε
18.03.2016 10:32
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας θα παρουσιάσει Το Rock της Δυτικής Όχθης την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016, στο Θέατρο Πέτρας, με συνοδοιπόρους τους Γιάννη Ζουγανέλη, Λάκη Παπαδόπουλο και Μίλτο Πασχαλίδη. Η προπώληση ξεκίνησε!
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας στο Άβατο live stage
03.11.2015 12:21
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας θα βρεθεί για δύο συναυλίες στο Άβατο live stage στη Θεσσαλονίκη, κάνοντας μια αναδρομή με αφορμή τον δίσκο Το Rock της Δυτικής όχθης.
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας live στο Ρυθμός Stage
02.11.2015 13:52
Ξεκινώντας το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015 και συνολικά για 4 Σάββατα ο Φίλιππος Πλιάτσικας πραγματοποιεί μία αναδρομή στο χρόνο και στα τραγούδια από την εποχή των Πυξ Λαξ μέχρι και σήμερα, στο Ρυθμός Stage.