Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

Heavy Metal Band

Heavy Metal Band
Ένα μουσικό γεγονός που πρωτοπαρουσιάστηκε το χειμώνα στην Αθήνα με ιδιαίτερη απήχηση στο κοινό, θα επαναληφθεί για μία μοναδική συναυλία στις 5 Σεπτεμβρίου στο Φεστιβάλ Πέτρας στην Πετρούπολη. Πρόκειται για δημιουργία πρωτότυπων μουσικών συνθέσεων jazz με στοιχεία παραδοσιακών Βαλκανικών κομματιών και διασκευών τους από τον David Lynch, με τον ίδιο στο τενόρο σαξόφωνο, στο φλάουτο, και τον special guest τον σπουδαίο δεξιοτέχνη Ρουμάνο μουσικό Oprica Ivancea, στο άλτο σαξόφωνο και στο κλαρινέτο  συνοδευόμενοί από μια ορχήστρα πνευστών, με τον Ανδρέα Πολυζωγόπουλο στην τρομπέτα, τον Αντώνη Ανδρέου στο τρομπόνι, τον Μάριο Βαληνάκη στο άλτο και σοπράνο σαξόφωνο, τον Μιχάλη Καπηλίδη στα ντραμς και τον Γιώργο Παλαμιώτη στο μπάσο .

Η Heavy Metal Band σε πλήρη σύνθεση με special guest τον Oprica Ivancea θα εμφανιστεί στο θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ Πέτρας την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου στις 21.30, με γενική είσοδο 10 ευρώ.

Οι συναυλίες που  έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι τώρα, έχουν μεγάλη απήχηση κι επιτυχία σε κοινό διαφορετικών ηλικιών, νεανικό έως και μεγαλύτερων ηλικιών, οι οποίοι διασκεδάζουν και ζητούν επανειλημμένα από τoυς μουσικούς  να συνεχίσουν να παίζουν επί σκηνής.

Σχετικές ειδήσεις
500 παιδιά στη σκηνή με την Ελευθερία Αρβανιτάκη!
16.01.2017 16:11
Μια μοναδική συναυλία, ένα εξαιρετικό μουσικό γεγονός, αφιερωμένο στην αγάπη και την αθωότητα, με τίτλο «Μικρά παιδιά Μεγάλα όνειρα» έρχεται στο tae kwo Do (κλειστό Π.Φαλήρου), το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στις 19.00.
Δημήτρης Βοζαΐτης and band live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
09.12.2016 10:37
Κάτι καινούργιο και πολύ δυνατό σηματοδοτεί την έναρξη των μουσικών παραστάσεων του νέου ερμηνευτή Δημήτρη Βοζαΐτη στο Γυάλινο- UpStage.
Οι Eagles of Death Metal live στο Piraeus 117 Academy
24.03.2016 13:36
Την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου το Piraeus Academy υποδέχεται στην Ελλάδα τους Eagles of Death Metal σε ένα show που θα συζητηθεί!
Οι Da Band live στο Faust
16.02.2016 16:55
Οι Da Band είναι ένα 6-μελές σχήμα upbeat μουσικών που θα αναλάβει τη διασκέδασή μας στο Faust με ένα πολύ δυνατό soul-funk πρόγραμμα γνωστών ακουσμάτων.
Ο Udo Dirkschneider στην Αρχιτεκτονική live
21.01.2016 17:01
Το metal icon που ακούει στο όνομα Udo Dirkschneider παίζει τραγούδια από την θητεία του στην heavy metal δυναστεία των Accept, για μία τελευταία φορά, σε ένα ανεπανάληπτο tour που ξεκινάει τον Φεβρουάριο του 2016.