Πρόκειται για την εγκατάσταση της Δανάης Στράτου υπό τον τίτλο Breathing Circle, που θα παρουσιάζεται από την 1 έως τις 31 Αυγούστου
στο Λόφο της Σάνης. Επτά γράμματα κατασκευασμένα από γυαλιστερή ανοξείδωτη λαμαρίνα συνθέτουν κυκλικά τοποθετημένα στο έδαφος, στους πρόποδες του λόφου της Σάνης τη λέξη Breathe (Αναπνοή). Την εικόνα ντύνει ο ήχος από ανάσες και χτύπους καρδιάς.

Τα γράμματα αυτά έχουν μήκος 90 εκατοστά και τοποθετούνται σε ίσες μεταξύ τους αποστάσεις εφαπτόμενα, στην νοητή περίμετρο ενός κύκλου διαμέτρου 7 μέτρων. Χάρη στο υλικό με το οποίο είναι κατασκευασμένα τα γράμματα καθρεφτίζουν στην επιφάνειά τους η φύση του περιβάλλοντα χώρου. Η ηχητική σύνθεση που εκπέμπεται, παραπέμπει σε ήχους αναπνοής και παλμούς καρδιάς.

Όπως αναφέρει και η ίδια η Δανάη Στράτου, τα γράμματα-καθρέφτες αντικατοπτρίζουν το φυσικό περιβάλλον, ενώ μέσω της ηχητικής σύνθεσης που συμπληρώνει την εγκατάσταση, αναδεικνύεται η αντίληψη της φύσης ως ζωντανού οργανισμού και τη θέση του ανθρώπου μέσα σε αυτόν στρέφοντας τη σκέψη στο φλέγον θέμα της καταστροφής του περιβάλλοντος.

Η Δανάη Στράτου στοχεύει στο να αναδείξει, μέσα από την ίδια τη γη και τη φύση, την πιο φυσική ανθρώπινη λειτουργία κι ανάγκη, την αναπνοή. Την επιμέλεια της έκθεσης έχει αναλάβει η Αρετή Λεοπούλου και ο Θοδωρής Μάρκογλου.