Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

«Το δίπολο», μια μουσικοχορευτική παράσταση στο θέατρο Φούρνος

«Το δίπολο», μια μουσικοχορευτική παράσταση στο θέατρο Φούρνος

Το θέατρο «Φούρνος» παρουσιάζει τη μουσικοχορευτική παράσταση «Το δίπολο» από την Τετάρτη 29 Μαΐου μέχρι την Κυριακή 2 Ιουνίου 2013.

 

Μια μουσική παράσταση για 8 μουσικούς και 2 πόλους καταστάσεων και συναισθημάτων.

“Μην φοβάστε την αρρώστια μην γαντζώνεστε πάνω της, πρέπει μονάχα να την αντέξετε, να την περάσετε  μοιάζει να είναι μια ανάγκη της φύσης να βρει μιαν άκρη μέσα από όλες αυτές τις περιπλοκές και τα σκαμπανεβάσματα....”

Στους ΗΧΩ Ν ΗΧΩ παίζουν οι:

(κατά σειρά παλαιότητας και ουχί ηλικίας)

 

Μιχάλης Τόμπλερ:  Guitar

Κώστας Παπάς: Percussion

Κατερίνα Δρούγου: Hand chimes

Καλλιόπη Τρούγκα :  Hand chimes

Δέσποινα Ευθυμίου:  Hand chimes

Σίση Μπαρακάρη: Cello

Φανή Γκεβετζή: Bass metalphone

Αναστασία Καρβούνη:  Flute

 

 

Υποκριτικές συμμετοχές :

Βάλια Παπαλαμπροπούλου και Παναγής Καλοσγούρος

Επιλογή κειμένων :

Νίκος Πλυτάς και Μιχάλης Τόμπλερ

 

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Tango love stories στο Θέατρο Παλλάς
17.01.2017 11:44
Μετά από δύο sold out παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής με το «Tango en Eros» και στο Ηρώδειο με το «Tango por Piazzola», τo Acropolis Tango Festivals, παρουσιάζει την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017 στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς τη νέα μουσικοχορευτική παράσταση «Τango love stories».
Ίου - Το τραγούδι της νύχτας, του Χάρη Βεκρή στο Θέατρο Απόλλων
02.06.2016 15:19
Η μουσικοχορευτική παράσταση Ίου - Το τραγούδι της νύχτας του Χάρη Βεκρή, έρχεται στο Θέατρο Απόλλων στις 14 και 15 Ιουνίου 2016, από τους μικρούς και μεγάλους μαθητές του Κέντρου Χορού Ακροποδητί.
ΠαραλοΓαί/ές: Μουσικοχορευτική παράσταση στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
14.04.2016 17:08
…Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης φιλοξενεί τη μουσικοχορευτική παράσταση ΠαραλοΓαί/ές, βασισμένη στα ποιητικά κείμενα των ομώνυμων δημοτικών τραγουδιών.
Nostalgia Flamenca από την Alma Gitana Flamenco Grupo στο Half Note
30.03.2016 15:58
Η Alma Gitana Flamenco Grupο παρουσιάζει στη σκηνή του Half Note την μουσικοχορευτική παράσταση “Nostalgia Flamenca”, στις 6 και 7 Απριλίου. Μουσική και χορός, πάθος και φλόγα, σε μια παράσταση που μεταφέρει τους θεατές στον κόσμο του φλαμένκο, ζωντανεύοντας την πλούσια παράδοση της Ανδαλουσίας.
Το ημερολόγιο: μια μουσικοχορευτική παράσταση στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
09.03.2016 16:48
Η Ελληνική Λαογραφική Εταιρεία Έκφρασης & Πολιτισμού μετά απο μια τριλογία παραστάσεων που είχαν κοινό άξονα και ήταν αφιερωμένες στην Ελληνική Γαστρονομία (Τον χορό να νοστιμίσω), στο Ελληνικό παραδοσιακό παιχνίδι (Όχι παίζουμε...) ,στον αυτοσχεδιασμό όπως εκφράζεται μέσα απο διάφορες πτυχές της ζωής (Αυτοσχεδιά-ζω), έρχεται και φέτος στο Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης, το Σάββατο 7, την Κυριακή 8 και τη Δευτέρα 9 Μαϊου 2016 και ώρα 21:00 με μια νέα μουσικοχορευτική πρόταση, με τίτλο «Το Ημερολόγιο».