Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016

Συνέβη χθες, στο θέατρο “Τρένο στο Ρουφ”

Συνέβη χθες, στο θέατρο “Τρένο στο Ρουφ”

Η Αμαξοστοιχία-Θέατρο “Το τρένο στο Ρουφ” παρουσιάζει την παράσταση της ομάδας Abnormalμε τίτλο “Συνέβη χθες”, ένα έργο που είναι βασισμένο στο shoot/get treasure/repeat του Mark Ravenhill.

 

Η παράσταση παρουσιάζεται κάθε μέρα από τις 24 Μαΐου έως και τις 2 Ιουνίου 2013, στις 20.20.

 

Ένα βίαιο περιστατικό μας βγάζει εκτός τροχιάς. Το μόνο που χρειάζεται είναι να προσευχηθείτε μαζί μας. Δεν πειράζει αν δεν πιστεύετε. Είμαστε αισιόδοξοι, είμαστε φιλάνθρωποι. Κανονικοί άνθρωποι. Πίνουμε καφέ και τρώμε κρουασάν. Ακούμε Μοντεβέρντι.

Από τα μεγάφωνα αναγγέλονται επιθέσεις.. Έχουμε πόλεμο..

Και τώρα χορός!

Αλληλούϊα! Αμήν!

 

Συντελεστές παράστασης:

Σκηνοθεσία: ομάδα “abnormal”

Βοηθός σκηνής: Σμαράγδα Κάκκινου

Μετάφραση: Ιφιγένεια Ντούμη

Επιμέλεια κίνησης: Εύη Καμπούρη

Παίζουν οι ηθοποιοί: Μαρία Αντωνοπούλου, Ειρήνη Ασημακοπούλου, Ελευθερία Ντιβάρη, Παναγιώτης Ίσαρης, Κατερίνα Καραχάλιου, Πηνελόπη Φλουρή.

Σχετικές ειδήσεις
Θάρρος και Αλήθεια: η πρωτότυπη διαδραστική παράσταση ξανά στο Τρένο στο Ρουφ
09.09.2016 16:26
«Θάρρος και αλήθεια» είναι απλά δύο λέξεις; ή ένα παιχνίδι που μας φέρνει ασυναίσθητα αντιμέτωπους με όλα τα θέλω και τα πρέπει της ζωής μας;
Θάρρος και αλήθεια, μια πρωτότυπη διαδραστική παράσταση στο Τρένο στο Ρουφ
08.06.2016 14:38
Από την Τρίτη 21 Ιουνίου 2016 και για τέσσερις μόνο παραστάσεις, στην καινούργια υπαίθρια θεατρική σκηνή της Αμαξοστοιχίας - Θεάτρου ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΣΤΟ ΡΟΥΦ παίζουμε «Θάρρος και αλήθεια».
Ερωμένες στον Καμβά στο Θεατρικό Βαγόνι στο Τρένο στο Τουφ
16.11.2015 17:14
Το πρώτο θεατρικό έργο της Σοφίας Καψούρου «Ερωμένες στον Καμβά» θα σκηνοθετήσει ο πολυσχιδής καλλιτέχνης Παναγιώτης Παναγόπουλος στην Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ.
«Το τελευταίο τρένο» και το «Μυστικό μονοπάτι» της Τούλας Μπούτου στο Θέατρο Ελπίδας
03.11.2015 15:27
Δύο δοκιμασμένα στο θεατρικό σανίδι και αγαπημένα στο κοινό μονόπρακτα της Τούλας Μπούτου, «Το τελευταίο τρένο» και το «Μυστικό μονοπάτι», παρουσιάζει το Θέατρο ΕΛΠΙΔΑΣ από την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015 σε σκηνοθεσία του Τάσου Λέρτα.
Το εσώβρακον του Αγίου Γρύφωνος από την ομάδα Προσάναμμα στο Τρένο στο Ρουφ
02.11.2015 12:36
Η θεατρική παράσταση "Το εσώβρακον του Αγίου Γρύφωνος" παρουσιάζεται από 5 Νοεμβρίου 2015 και κάθε Πέμπτη στο Μουσικό Βαγόνι “Orient Express” του Τρένου στο Ρουφ από την ομάδα ΠΡΟΣΑΝΑΜΜΑ.