Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Συνέβη χθες, στο θέατρο “Τρένο στο Ρουφ”

Συνέβη χθες, στο θέατρο “Τρένο στο Ρουφ”

Η Αμαξοστοιχία-Θέατρο “Το τρένο στο Ρουφ” παρουσιάζει την παράσταση της ομάδας Abnormalμε τίτλο “Συνέβη χθες”, ένα έργο που είναι βασισμένο στο shoot/get treasure/repeat του Mark Ravenhill.

 

Η παράσταση παρουσιάζεται κάθε μέρα από τις 24 Μαΐου έως και τις 2 Ιουνίου 2013, στις 20.20.

 

Ένα βίαιο περιστατικό μας βγάζει εκτός τροχιάς. Το μόνο που χρειάζεται είναι να προσευχηθείτε μαζί μας. Δεν πειράζει αν δεν πιστεύετε. Είμαστε αισιόδοξοι, είμαστε φιλάνθρωποι. Κανονικοί άνθρωποι. Πίνουμε καφέ και τρώμε κρουασάν. Ακούμε Μοντεβέρντι.

Από τα μεγάφωνα αναγγέλονται επιθέσεις.. Έχουμε πόλεμο..

Και τώρα χορός!

Αλληλούϊα! Αμήν!

 

Συντελεστές παράστασης:

Σκηνοθεσία: ομάδα “abnormal”

Βοηθός σκηνής: Σμαράγδα Κάκκινου

Μετάφραση: Ιφιγένεια Ντούμη

Επιμέλεια κίνησης: Εύη Καμπούρη

Παίζουν οι ηθοποιοί: Μαρία Αντωνοπούλου, Ειρήνη Ασημακοπούλου, Ελευθερία Ντιβάρη, Παναγιώτης Ίσαρης, Κατερίνα Καραχάλιου, Πηνελόπη Φλουρή.

Σχετικές ειδήσεις
«Συμπτώματα κατοχής» στο Εθνικό Θέατρο
06.02.2017 13:19
Η δεύτερη παρουσίαση της δράσης «Συνέβη στην Ελλάδα», με τίτλο «Συμπτώματα κατοχής» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του κτιρίου Τσίλλερ, σε επιμέλεια και σκηνοθεσία Νίκου Χατζόπουλου.
Συνέβη στην Ελλάδα: μια ξεχωριστή δράση από το Εθνικό Θέατρο
04.01.2017 15:56
Το Εθνικό Θέατρο, συνεχίζοντας τις Δράσεις που διευρύνουν το ρόλο του και τονίζουν την παρουσία του, εντός και εκτός των «τειχών» του, ξεκινάει από 13 Ιανουαρίου και για μια Παρασκευή κάθε μήνα, τη σειρά «Συνέβη στην Ελλάδα» σε επιμέλεια Νίκου Χατζόπουλου.
Θάρρος και Αλήθεια: η πρωτότυπη διαδραστική παράσταση ξανά στο Τρένο στο Ρουφ
09.09.2016 16:26
«Θάρρος και αλήθεια» είναι απλά δύο λέξεις; ή ένα παιχνίδι που μας φέρνει ασυναίσθητα αντιμέτωπους με όλα τα θέλω και τα πρέπει της ζωής μας;
Women of Passion, Women of Greece: για 2η χρονιά στο Τρένο στο Ρουφ
02.09.2016 10:17
Η θεατρική παράσταση “Women of Passion, Women of Greece”, που συγκίνησε Έλληνες και ξένους θεατές με την ευαίσθητη σκηνοθετική ματιά, το δυνατό κείμενο, τη μοναδική ερμηνεία, τη ζωντανή μουσική και το εντυπωσιακό οπτικό περιβάλλον συνεχίζει έναν δεύτερο κύκλο παραστάσεων στο Θεατρικό Βαγόνι της Αμαξοστοιχίας από το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016 στις 19:15.
Θάρρος και αλήθεια, μια πρωτότυπη διαδραστική παράσταση στο Τρένο στο Ρουφ
08.06.2016 14:38
Από την Τρίτη 21 Ιουνίου 2016 και για τέσσερις μόνο παραστάσεις, στην καινούργια υπαίθρια θεατρική σκηνή της Αμαξοστοιχίας - Θεάτρου ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΣΤΟ ΡΟΥΦ παίζουμε «Θάρρος και αλήθεια».