Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016

Τέλος τα εισιτήρια για Madonna

Τέλος τα εισιτήρια για Madonna
Όπως ήταν αναμενόμενο, τα εισιτήρια για πολυσυζητημένη την συναυλία της Madonna έχουν ήδη εξαντληθεί. Κατάμεστο θα είναι στις 27 Σεπτεμβρίου 2008 το Ολυμπιακό Στάδιο Ο.Α.Κ.Α. από τους χιλιάδες φίλους της μεγάλης σταρ αφού και οι καλύτερες προσδοκίες των διοργανωτών της συναυλίας διαψεύσθηκαν και 2 μήνες πριν όλα τα εισιτήρια έχουν πλέον εξαντληθεί.

Η αποστολή των εισιτηρίων που αγοράστηκαν μέσω της www.ticketpro.gr με την επιλογή «courier» έχει ξεκινήσει και για τους αγοραστές  που επέλεξαν την εντολή personal pickup από την ιστοσελίδα τα εισιτήρια τους βρίσκονται ήδη στο Ticket House της Αθήνας απ’ όπου μπορούν να τα παραλάβουν.


Σχετικές ειδήσεις
Ανακοίνωση για την ακύρωση της συναυλίας της Lara Fabian στο ΟΑΚΑ
22.09.2016 11:32
Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών η συναυλία της Lara Fabian στις 21 Σεπτεμβρίου στο Γήπεδο Τέννις του ΟΑΚΑ, ακυρώθηκε.
Μία σερενάτα–Τέσσερις Εποχές: Δωρεάν εισιτήρια σε μαθητές και σπουδαστές!
12.09.2016 16:45
To Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και η Ορχήστρα Academica Αθηνών προσφέρουν 100 δωρεάν εισιτήρια για τη συναυλία «Μια σερενάτα-Τέσσερις εποχές» που πραγματοποιείται την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου (ώρα έναρξης 8:30 μ.μ.) στον Κήπο του Μεγάρου.
Ο Κωστής Μαραβέγιας για τρεις συναυλίες στον Κήπο του Μεγάρου
13.06.2016 13:41
Tα εισιτήρια για τις δύο πρώτες συναυλίες εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγες ημέρες και έτσι ο Κωστής Μαραβέγιας θα δώσει και τρίτη συναυλία, την Κυριακή 26 Ιουνίου!
Luigi Madonna live @ six d.o.g.s
17.02.2016 13:59
Το Blend επιστρέφει το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016 στο six d.o.g.s για να υποδεχθεί τον Ιταλό παραγωγό της Drumcode και της Analytic Trail, ένα αυθεντικό μουσικό «φαινόμενο» που ακούει στο όνομα Luigi Madonna!
The Sisters of Mercy live στο Gazi Music Hall
22.10.2015 16:28
Μετά τα δυσάρεστα νέα για την ασθένεια που έπληξε τον Andrew Eldritch και άλλα μέλη της μπάντας και του crew των Sisters Of Mercy, με συνέπεια την αναβολή των τριών τελευταίων συναυλιών της περιοδείας τους, μεταξύ των οποίων και εκείνη στην Αθήνα, σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη νέα ημερομηνία τέλεσης της συναυλίας και μάλιστα σε νέο μεγαλύτερο χώρο, αφού τα εισιτήρια για το club της Ιεράς Οδού είχαν σχεδόν εξαντληθεί.