Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016

Η Βασιλική Καρακώστα ζωντανά στον Ιανό, για μια εμφάνιση

Η Βασιλική Καρακώστα ζωντανά στον Ιανό, για μια εμφάνιση

Η Sui Generis Music και ο Ianos παρουσιάζουν τη Βασιλική Καρακώστα Live, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της δίσκου με τίτλο «Τα Επικίνδυνα», την Τρίτη 28 Μαΐου 2013, στις 21.00.

 

Ένας πρωτότυπος συνδυασμός φωνής και εγχόρδων, που βγάζει «επικίνδυνα» θαύματα. Η «δύναμη της φύσης» , όπως έχουν αποκαλέσει την Καρακώστα με τους «δαίμονες των εγχόρδων» παρουσιάζουν τον δίσκο «Τα επικίνδυνα». Με δικά τους καινούργια τραγούδια: από «Τα Καλάζνικωφ», που έχουν ήδη αγαπηθεί, «Τα Καινούργια Παραμύθια» που συνδυάζουν ελληνικό και αγγλικό στίχο, μέχρι μελοποιημένα ποιήματα των Κ.Π. Καβάφη, Ντίνου Χιστιανόπουλου. O δίσκος ολοκληρώνεται με δύο τραγούδια της ρεμπέτικης εποχής όπως δεν τα έχετε ξανακούσει.

 

Μια δυνατή συνεργασία που δεν έχει προηγούμενο, καθώς η επιβλητική φωνή υποστηρίζεται αποκλειστικά και μοναδικά από τον σαρωτικό ήχο των εγχόρδων σε μια ζωντανή ηχογράφηση. Το αποτέλεσμα, ένας εκρηκτικός, πρωτόγονα φρέσκος ήχος, πολύ διαφορετικός από τους συνήθεις της σύγχρονης μουσικής σκηνής.

Σχετικές ειδήσεις
Η Βασιλική Καρακώστα σε μία συναυλία Ελληνικής Δημοτικής μουσικής στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
18.10.2016 14:44
Η ερμηνεύτρια Βασιλική Καρακώστα παρουσιάζει για πρώτη φορά στο Ίδρυμα Θεοχαράκη το concerto δώδεκα κλασικών τραγουδιών της Ελληνικής δημοτικής και λαϊκής μουσικής παράδοσης, ενορχηστρωμένα με τον παγκόσμιο κλασικό ήχο.
Η Βασιλική Καρακώστα για ένα live στο Σταυρό του Νότου plus
11.05.2016 10:41
Η Βασιλική Καρακώστα θα εμφανιστεί την Πέμπτη 19 Μαΐου στην μουσική σκηνή Σταυρός του Νότου plus.
Ο Γιώργος Νταλάρας τραγουδά Σταύρο Κουγιουμτζή στην Ακτή Πειραιώς
29.03.2016 16:16
Άσε με πάλι να σου πω... Ο Γιώργος Νταλάρας στην Ακτή Πειραιώς τραγουδάει τα μεγάλα τραγούδια του Σταύρου Κουγιουμτζή με τους Θοδωρή Κοτονιά, Βασιλική Καρακώστα και Ασπασία Στρατηγού για τέσσερις συναυλίες στις 15-16 και 22-23 Απριλίου 2016 και 7 Μαΐου 2016.
Η Γιάννα Βασιλείου live στον Ιανό
23.11.2015 12:17
Μετά την πολύ επιτυχημένη εμφάνισή της στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου το Οκτώβριο που μας πέρασε, η νέα ταλαντούχα τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια Γιάννα Βασιλείου, σε μια μοναδική εμφάνιση στο Ιανό το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015, παρουσιάζει ένα ξεχωριστό ‘ακουστικό Live’, που στόχο έχει να γοητεύσει.
Ο Δημήτρης Σαμόλης live στον Ιανό
26.10.2015 12:10
Ο Δημήτρης Σαμόλης και η 6μελης μπάντα του θα παρουσιάσουν ζωντανά στον ΙΑΝΟ την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο POPETRY.