Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

Raashan Ahmad, The Push

Raashan Ahmad, The Push
To πρώτο προσωπικό άλμπουμ του MC των Crown City Rockers από την Om Hip Hop είναι εδώ. Ένα αμοιγώς \"μαύρο\" άλμπουμ που ήδη αποτελεί γεγονός για τον αμερικάνικο μουσικό Τύπο. Ο Raashan ahmad είναι ένας από τους πιο σεμνούς και γνήσιους εκφραστές της urban culture. Ο δίσκος του με τίτλο the push αποτελεί ένα άλμπουμ νοσταλγικό με αναφορές στο old school hip hop αλλά και την ακτιβιστική soul των αρχών των \'70ς, μέσα από αριστουργηματικά κομμάτια, παιγμένα live, που ξεχειλίζουν από προσωπικότητα και γούστο.

Μεγάλο συν του δίσκου είναι οι πολύ καλές συμμετοχές του, ο Chali 2na μέλλος των Jurassic 5, ο ρώσος παραγωγός DJ Vadim, ο Eligh από τους Living Legends και άλλοι βάζουν την πινελιά τους για την δημιουργία αυτού του αξιοπρόσεκτου δίσκου.
Σχετικές ειδήσεις
Η Νάνα Σιμόπουλος παρουσιάζει το Skins live στο Beton 7
12.10.2016 17:18
Η διεθνώς αναγνωρισμένη δημιουργός, -πολυοργανοπαίκτρια, συνθέτρια, ερμηνεύτρια, και παιδαγωγός- Νάνα Σιμόπουλος, παρουσιάζει το νέο άλμπουμ «Skins», στο Beton7. Το “Skins” αποτελεί την έβδομη κατά σειρά ηχογραφημένη δουλειά της.
You Want It Darker, το νέο άλμπουμ του Leonard Cohen
09.09.2016 13:30
O Leonard Cohen στα 82 του χρόνια κυκλοφορεί ένα άλμπουμ με νέα τραγούδια. Το άλμπουμ έχει τον τίτλο “You Want It Darker” και θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.
Skeleton Tree: Το νέο άλμπουμ των Nick Cave & Bad Seeds
02.09.2016 11:31
Το νέο άλμπουμ του Nick Cave μαζί με τους Bad Seeds θα κυκλοφορήσει στις 9 Σεπτεμβρίου από την Feelgoog records, τρία χρόνια μετά το “Push The Sky Away” που γνώρισε τεράστια επιτυχία.
 Skins: Νέο άλμπουμ από την Nana Simopoulos
08.06.2016 13:14
Η διεθνώς αναγνωρισμένη Ελληνίδα δημιουργός, πολυοργανοπαίκτρια, συνθέτρια, ερμηνεύτρια, και παιδαγωγός Nana Simopoulos, παρουσιάζει το νέο άλμπουμ «Skins», που αποτελεί την έβδομη κατά σειρά ηχογραφημένη δουλειά της.
Analog Memories: νέο άλμπουμ από τον RSN
29.01.2016 12:38
«Αnalog Memories» είναι ο τίτλος του νέου album του DJ/παραγωγού RSN που κυκλοφορεί από την MINOS ΕΜΙ και αποτελεί την πιο φιλόδοξη δισκογραφική του δουλειά μέχρι σήμερα.