Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Οι Ρόδες στο Passport για ένα live

Οι Ρόδες στο Passport για ένα live

 

Το Passport στον Πειραιά παρουσιάζει τις «Ρόδες» για ένα live με αγαπημένα κομμάτια τόσο του συγκροτήματος όσο και άλλων καλλιτεχνών

 

την Παρασκευή, 24/5.

 

Οι Ρόδες είναι, όπως θέλουν οι ίδιοι να χαρακτηρίζονται, μια ελληνική, πολυεθνική μπάντα , πάνω απ’ όλα όμως είναι μια μπάντα που αγαπήσαμε όλοι, ανεξαρτήτως λοιπών ακουσμάτων. Ο Νικήτας Κλιντ, που πολλοί  έχουμε καταχωρήσει μέσα μας ως γνήσιο μοντέρνο ποιητή, είναι η ψυχή του γκρουπ, που από την αρχή της πορείας του έκανε αίσθηση, μια και κόμισε ήχο φρέσκο και ιδιαίτερο, κυρίως όμως ήχο που δεν κατατάσσεται εύκολα, και αυτό, πώς να το κάνουμε, μας αρέσει… Ένα mix από hip-hop, dub, electronica, folk και reggae, είναι οι μουσικάρες που έχουν γράψει οι Ρόδες, ενώ οι ίδιοι αναφέρουν ως ρίζα τους τη rap και τα ρεμπέτικα.

 

Στην ερώτηση τι ενδιαφέρει περισσότερο τις Ρόδες, απαντούν “να γράφουν δίσκους”, ενώ οι άλλοι καλλιτέχνες που εκτιμούν και γουστάρουν είναι ο Μάρκος Βαμβακάρης, η Σωτηρία Μπέλλου, η Billie Holiday και η Amy Winehouse. Και δεν σου κάνει καμία εντύπωση η επιλογή, ιδίως αν έχεις λιώσει τους δίσκους τους.

 

Στα περίπου 8 χρόνια που δισκογραφούν, έχουν κυκλοφορήσει ως ΡΟΔΕΣ, 2 lp.

Στο PassPort κατεβαίνουν για πρώτη φορά και ναι, είναι “united”!

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Οι Wedding Singers live στο Passport Κεραμεικός
12.10.2016 15:13
Οι Wedding Singers, η διαγαλαξιακή cover band, τα live της οποίας είναι κάθε φορά μια έκρηξη αγάπης, χορού και αστερόσκονης με φόντο και βάση τα '90s, παρουσιάζουν ένα μοναδικό επετειακό show, για πρώτη φορά στη σκηνή του PassPort Κεραμεικός (Upstairs)!
Οι Onyx live στο Passport Κεραμεικός
17.05.2016 12:27
Οι Onyx επιστρέφουν στην Ελλάδα για ένα live στο Passport Κεραμεικός το Σάββατο, 11 Ιουνίου 2016.
Ο Γιάννης Ταυλάς live στο Passport Art
22.04.2016 13:31
Το αδέσποτο (Γιάννης Ταυλάς) κατεβαίνει Πειραιά και πιο συγκεκριμένα στην σκηνή του Passport Art.
Ο Παναγιώτης Τσαφαράς live στο Passport Art
06.04.2016 14:08
Ο Παναγιώτης Τσαφαράς θα εμφανιστεί την Παρασκευή 8 Απριλίου 2016 για ένα live στο Passport Art.
Η Ζαχαρούλα Κληματσάκη επιστρέφει στο PassPort Art
24.03.2016 12:25
Η αγαπημένη μας ερμηνεύτρια Ζαχαρούλα Κληματσάκη επιστρέφει στο PassPort Art (Πειραιά), ύστερα από τρία πετυχημένα sold out Lives που πραγματοποιήθηκαν στο Ρότα Art Bar, στο PassPort Art (Πειραιά) και στο Ίλιον Cinema & Stage σ’ ένα αφιέρωμα στη Βίκυ Μοσχολιού.