Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016

Οι Ρόδες στο Passport για ένα live

Οι Ρόδες στο Passport για ένα live

 

Το Passport στον Πειραιά παρουσιάζει τις «Ρόδες» για ένα live με αγαπημένα κομμάτια τόσο του συγκροτήματος όσο και άλλων καλλιτεχνών

 

την Παρασκευή, 24/5.

 

Οι Ρόδες είναι, όπως θέλουν οι ίδιοι να χαρακτηρίζονται, μια ελληνική, πολυεθνική μπάντα , πάνω απ’ όλα όμως είναι μια μπάντα που αγαπήσαμε όλοι, ανεξαρτήτως λοιπών ακουσμάτων. Ο Νικήτας Κλιντ, που πολλοί  έχουμε καταχωρήσει μέσα μας ως γνήσιο μοντέρνο ποιητή, είναι η ψυχή του γκρουπ, που από την αρχή της πορείας του έκανε αίσθηση, μια και κόμισε ήχο φρέσκο και ιδιαίτερο, κυρίως όμως ήχο που δεν κατατάσσεται εύκολα, και αυτό, πώς να το κάνουμε, μας αρέσει… Ένα mix από hip-hop, dub, electronica, folk και reggae, είναι οι μουσικάρες που έχουν γράψει οι Ρόδες, ενώ οι ίδιοι αναφέρουν ως ρίζα τους τη rap και τα ρεμπέτικα.

 

Στην ερώτηση τι ενδιαφέρει περισσότερο τις Ρόδες, απαντούν “να γράφουν δίσκους”, ενώ οι άλλοι καλλιτέχνες που εκτιμούν και γουστάρουν είναι ο Μάρκος Βαμβακάρης, η Σωτηρία Μπέλλου, η Billie Holiday και η Amy Winehouse. Και δεν σου κάνει καμία εντύπωση η επιλογή, ιδίως αν έχεις λιώσει τους δίσκους τους.

 

Στα περίπου 8 χρόνια που δισκογραφούν, έχουν κυκλοφορήσει ως ΡΟΔΕΣ, 2 lp.

Στο PassPort κατεβαίνουν για πρώτη φορά και ναι, είναι “united”!

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Οι Onyx live στο Passport Κεραμεικός
17.05.2016 12:27
Οι Onyx επιστρέφουν στην Ελλάδα για ένα live στο Passport Κεραμεικός το Σάββατο, 11 Ιουνίου 2016.
Η Ζαχαρούλα Κληματσάκη επιστρέφει στο PassPort Art
24.03.2016 12:25
Η αγαπημένη μας ερμηνεύτρια Ζαχαρούλα Κληματσάκη επιστρέφει στο PassPort Art (Πειραιά), ύστερα από τρία πετυχημένα sold out Lives που πραγματοποιήθηκαν στο Ρότα Art Bar, στο PassPort Art (Πειραιά) και στο Ίλιον Cinema & Stage σ’ ένα αφιέρωμα στη Βίκυ Μοσχολιού.
Μια φωνή κι ένα πιάνο: Ο Γιώργος Καραδήμος live στο PassPort Art
27.11.2015 14:54
Ο Γιώργος Καραδήμος για πρώτη φορά σε ένα ακουστικό πρόγραμμα το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015 στο PassPort Art, μόνο με τη συνοδεία πιάνου!
Η Κατερίνα Κυρμιζή και ο Νίκος Γρηγοριάδης live στο Passport Art
11.11.2015 14:49
Διακριτικές παρουσίες με αξιόλογη πορεία και 7 δίσκους που άφησαν το δικό τους μοναδικό στίγμα, η Κατερίνα Κυρμιζή κι ο Νίκος Γρηγοριάδης ξαναδίνουν το παρόν δισκογραφικά και συναυλιακά.
Η Μαρίζα Ρίζου live στο νέο Passport στον Κεραμεικό
10.11.2015 17:11
Η Μαρίζα Ρίζου, λίγο πριν την κυκλοφορία της 2ης δισκογραφικής της δουλειάς από την Feelgood Records, ξεκινάει τις εμφανίσεις της για τον καινούριο χειμώνα … κάνοντας ποδαρικό στο νέο PassPort! Η αγαπημένη στο κοινό μουσική σκηνή του Πειραιά μετακομίζει φέτος στην Αθήνα, στο πρώην Σινέ Κεραμεικός, και μετονομάζεται σε PassPort Κεραμεικός!