Η θεατρική ομάδα του “Φάρου Τυφλών της Ελλάδος” παρουσιάζει στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, το έργο του Περικλή Ματαράγκα με τίτλο “Η Γκόλφω έπιασε πάτο” για μια παράσταση, την Πέμπτη 23 Μαΐου 2013, στις 21.00.

Το έργο εκτυλίσσεται σε ένα σταθμό υπεραστικών λεωφορείων όπου λόγω μηχανικής βλάβης ενός οχήματος υπάρχει μία καθυστέρηση τριών ωρών και έτσι δίνεται η ευκαιρία, στους αγανακτισμένους επιβάτες και τους εργαζόμενους στο σταθμό, να γνωρισθούν μεταξύ τους και να καταλήξουν να διηγηθούν τις προσωπικές τους ιστορίες. Ιστορίες καθημερινές, ιστορίες κωμικές και μη, ιστορίες απλών ανθρώπων του σήμερα, έως ότου ακουστεί η ανακοίνωση αναχώρησης του λεωφορείου και να κλείσει η αυλαία με μια ξεχασμένη μελωδία…

Συντελεστές

Κείμενα, Διασκευές Κειμένων, Σκηνοθεσία, Μουσικές Επιλογές: Περικλής Ματαράγκας

Σκηνικά, Επιμέλεια Κοστουμιών: Μπρένταν Κουτσία

Παίζουν:

Ελληνογερμανική συμφωνία: Αλεξάνδρα Ηλιάκη, Νικολάϊ Συριαννίδης

Μπάμπης, ο μπάρμαν: Μιχάλης Ασλάνογλου

Σούλα, η καθαρίστρια: Ευγενία Ράπτου

Η θεατρίνα: Εύη Σταμάτη

Βαγγέλης, το γκαρσόνι: Βαγγέλης Μουρούκος

Ο άνεργος: Αργυρώ Τεντόμα

Το δώρον άδωρον: Ιωάννα Πετροπούλου

Η νευρικιά: Εύη Ασλάνογλου

Κλαίρη: Ιωάννα Παπαδοπούλου

Απαγορεύεται το καπνίζειν: Βιβή Χριστοδούλου

Ο άντρας που παντρεύτηκε μια χαζή γυναίκα: Θανάσης Παπαϊωάννου

Η τραγουδίστρια: Γωγώ Ρουκουτάκη

Το Θεατρικό Εργαστήρι του «Φάρου Τυφλών της Ελλάδος» ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Οκτώβριο του 2007 και έχει ήδη στο ενεργητικό του αξιόλογες παραστάσεις. Όλα τα μέλη που συμμετέχουν στη Θεατρική Ομάδα είναι άτομα με προβλήματα όρασης (τυφλοί, νεοτυφλωθέντες και μερικώς βλέποντες) ηλικίας 25 μέχρι 65 ετών. Η συμμετοχή των ατόμων με προβλήματα όρασης στη Θεατρική Ομάδα δίνει τη δυνατότητα έκφρασης, δράσης, αυτοεκτίμησης και προκλήσεις αυτοσχεδιασμού.

Στάθμευση στο εμπορικό κέντρο athensheart

Οι  θεατές των παραστάσεων του ΙΜΚ δικαιούνται δωρεάν στάθμευση στο Parking του εμπορικού κέντρου Athens Heart από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 08:00 – 22:00.

Από τις 22:00 έως τη 01:00 η χρέωση είναι 2,5€ και 1€ για κάθε επιπλέον ώρα στάθμευσης μετά από τη 01:01.

Τις Κυριακές οι θεατές των παραστάσεων του ΙΜΚ θα επιβαρύνονται  με 2,5€ για χρήση του parking από τις 10:00  έως 01:00. Από τις 01:01πμ  θα επιβαρύνεται με κόστος 1€ για κάθε επιπλέον ώρα.