Η Ομάδα 7 παρουσιάζει:Yapi παρουσιάζει την παράσταση «A very nice place» Vol.1και Vol.2 τον Ιούνιο στο Βυρσοδεψείο και τον Κινητήρα.

Ιούνιος 2013

Η Ομάδα 7, που με βασικό άξονα την έρευνα πειραματίζεται στην αναζήτηση νέων μορφών  έκφρασης, παρουσιάζει με τη συμμετοχή δεκατεσσάρων performers ένα πρωτοποριακό project, εκτυλισσόμενο σε δύο χώρους και περιλαμβάνοντας in situ ανθρώπινες εγκαταστάσεις. Ακολουθώντας τα αποτυπώματα τους, από τον σταθμό του Ελαιώνα μέχρι το Βυρσοδεψείο και από τον σταθμό της Ακρόπολης ως τον Κινητήρα Studio, το Yapi γίνεται ο τόπος συνάντησης για πολλούς ανθρώπους, σε μια διαδρομή με πολλές στάσεις που καταλήγει στη δύση του ήλιου…

«Υapi: ημιτελής κατασκευή που προκαλεί μια αμήχανη χωρική κατάσταση, η οποία ενισχύεται από την διαρκή και πολύτροπη καθημερινή χρήση του»

Ο χώρος, ο χρόνος και ο άνθρωπος. Ο ένας που εντός του φέρει παράλληλα και αντιθετικά σύμπαντα. Η εθνική ταυτότητα, η κληρονομιά, το πολιτιστικό αποτύπωμα, το γιαπί, οι αναβολές, οι ανοικοδομήσεις, ο κύκλος της ζωής και ολόγυρα πατρίδα. Το φως που φεύγει και το φως που έρχεται.

 

Συντελεστές:

Σύλληψη – Σκηνοθεσία: Βίκυ  Μαστρογιάννη

Σύμβουλος Δραματουργίας και Επινόησης : Άννα Τσίχλη

Βοηθοί σκηνοθέτη: Ξένια  Καλαντζή, Μαρία  Παπαδοπούλου

Σχεδιασμός Φωτισμού-Φωτογραφία-Βίντεο: Γιώργος  Ζαφειρίου

Eπιμέλεια Κίνησης: Ζωή  Σαρίδου

Κοστούμια: Μικέλα  Τσόντζου

Σκηνική – Μουσική Επιμέλεια: Ομάδα Επτά

Ηθοποιοί:

Ανδρονίκη Αβδελιώτη, Γιώργος Ανδράκης, Έλενα Γεωργίου, Νίκος Γεωργίου, Σπύρος Δέτσικας, Βάσω Καμαράτου, Σοφία Λιάκου, Μαίρη Λούση,

Βίκυ Μαστρογιάννη, Γεράσιμος Παύλου, Άννα Παπαδάκη, Βαγγέλης Παπαδάκης, Μαρία Πίγκου, Γιάννης Τζέμης

 

Παραγωγή: Ομάδα 7