Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Κλέβε Minds! Στο Θέατρο της Ημέρας

Κλέβε Minds! Στο Θέατρο της Ημέρας

Το Θέατρο της Ημέρας παρουσιάζει την παράσταση «Κλέβε Minds!» σε σκηνοθεσία Ακίνδυνου Γκίκα.

 

Η παράσταση θα παρουσιαστεί στις: 18-24-25-31Μάιου και 1-7-8 Ιουνίου 2013 με ώρα έναρξης 21:15.

 

Περισσότερες πληροφορίες

Το θέατρο της Ημέρας μας ταξιδεύει σε μια;;; Άδεια… Πατρίδα …..

Σε μια γειτονιά κοντά στην Πανόρμου σας περιμένει  το  θεατρικό έργο «Kλέβε Minds».  Mια  σύγχρονη κωμωδία του Κώστα Παπαγεωργίου  με φόντο την Ελλάδα του 2013 και τα.. 2013 προβλήματα που μας ταλαιπωρούν.

Στη σκηνή βλέπουμε τη δράση  τριών ασυνήθιστων  διαρρηκτών στο κέντρο της Αθήνας μέσα από ανατροπές, κωμικές αλλά και πικρές καταστάσεις. Μια Πατρίδα καταληστευμένη, χωρίς φτιασίδωμα   χωρίς μακιγιάζ υποδέχεται όλους εσάς στο θέατρο της Ημέρας  (πλησίον μετρό Πανόρμου).

Το «Kλέβε Minds»  έρχεται  το Μάιο να κλέψει όχι τα πορτοφόλια σας αλλά τις καρδιές σας για 8 παραστάσεις!

Γιατί και να…. κλέβεις σήμερα είναι θέμα..στυλ!

 

Σκηνοθεσία: Ακίνδυνος Γκίκας

Παίζουν: Κώστας Παπαγεωργίου, Γιάννης Παπαθανάσης, Δέσποινα Κατσαρού , Αλέξης Λιβανάς.

 

Σχετικές ειδήσεις
Η Αντριάνα, του Θανάση Παπαγεωργίου στο Θέατρο Στοά
10.01.2017 11:49
Με έναν μονόλογο, από τους καλύτερους που έχουν γραφτεί, κατά γενική ομολογία, τα τελευταία χρόνια, θα ολοκληρώσει τη φετινή σεζόν το Θέατρο Στοά στου Ζωγράφου. Πρόκειται για την «Αντριάνα» που έγραψε και σκηνοθέτησε ο ίδιος ο ιδρυτής της Στοάς Θανάσης Παπαγεωργίου πριν από τέσσερα χρόνια και που αποτέλεσε ένα προσωπικό ερμηνευτικό επίτευγμα για την Εύα Καμινάρη.
Η Ωραία του Πέραν στο Θέατρο Τ
29.09.2016 11:36
Η Ωραία του Πέραν, η αναβίωση του λαϊκού ρομάντζου του Δημητρίου Παπαδόπουλου από τους Θεοδώρα Καπράλου και Γιώργο Παπαγεωργίου, έρχεται από την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016 στο Θέατρο Τ.
Σίσυφος, του Κώστα Παπαγεωργίου στο Κηποθέατρο Παπάγου
09.09.2016 15:59
Ο «ΣΙΣΥΦΟΣ» του Κώστα Παπαγεωργίου, σε σκηνοθεσία Ακίνδυνου Γκίκα, θα παρουσιαστεί τη Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016 στο Κηποθέατρο Παπάγου στα πλαίσια του 22ου Φεστιβάλ Δήμου Παπάγου – Χολαργού.
Σίσυφος, του Κώστα Παπαγεωργίου σε περιοδεία
23.08.2016 17:24
Η παράσταση «Σίσυφος», που βασίζεται στο ομώνυμο έργο του γνωστού ηθοποιού και stand up comedian Κώστα Παπαγεωργίου, είναι μια θεατρική κωμωδία Αριστοφανικού τύπου, η οποία παντρεύει τον αρχαίο κλασικό μύθο του Σίσυφου με πολλά από τα σύγχρονα στοιχεία μιας Ελλάδας αν μη τι άλλο… χρεοκοπημένης...
Η Γυναίκα της Ζάκυνθος, του Δ. Σολωμού στο Booze Cooperativa
17.03.2016 11:40
Το Booze Cooperativa μας προσκαλεί στην παράσταση Η Γυναίκα της Ζάκυθος, το έργο του Διονύσιου Σολωμού, σε σκηνοθεσία και ερμηνεία της Φωτεινής Καπελλάκη και της Κατερίνας Παπαγεωργίου.