Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Αυτοσχεδιασμοί με κρουστά

Αυτοσχεδιασμοί με κρουστά
Το  Σάββατο 19 Ιουλίου, η Αίθουσα Τεχνών Καλλιόπη θα φιλοξενήσει στο Ανοιχτό Θέατρο Ξενώνα Σπήλια, Καρδαμύλων στην Χίο όσους αναζητούν ένα ρυθμικό τρόπο εκτόνωσης. Ο Βαγγέλης Καρίπης, στα παραδοσιακά κρουστά, και ο Σωκράτης Γανιάρης, στα λατινοαμερικάνικα κρουστά, από τους πιο διακεκριμένους Έλληνες μουσικούς στο χώρο, θα μας ταξιδέψουν από τους παγανιστικούς ήχους της Θράκης και των Βαλκανίων μέχρι τους ξέφρενους ρυθμούς της Βραζιλίας και της Κούβας. 

Τους πλαισιώνουν οι Γιώργος Μακρής στη γκάιντα και το καβάλ και Αντώνης Ντόντος στο σαξόφωνο και το φλάουτο.

Μια μουσική γιορτή,  που θα συνεπάρει πνεύματα και σώματα δημιουργώντας χορευτική . διάθεση.  Η εκδήλωση εντάσσεται στη σειρά εκδηλώσεων Φεγγάρια του κόσμου στα Σπήλια 2008 που πραγματοποιούνται ανήμερα ή κοντά σε κάθε πανσέληνο του καλοκαιριού στα Σπήλια Καρδαμύλων Χίου.
Σχετικές ειδήσεις
Η Μαρία Φαραντούρη στο Ανοιχτό Θέατρο Χώρας Άνδρου
26.07.2016 11:43
Για πρώτη φορά σε μία και μοναδική συναυλία, η Μαρία Φαραντούρη θα εμφανιστεί στο Ανοιχτό Θέατρο στη Χώρα της Άνδρου την Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016.
Ο Βασίλης Βασιλάτος και οι Ιστορίες για Κρουστά στο Άλικο
07.06.2016 14:00
Ο Βασίλης Βασιλάτος και οι “Ιστορίες για Κρουστά” επανέρχονται στα μουσικά δρώμενα της πόλης με μια μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016 στον φιλόξενο χώρο της μουσικής σκηνής “άλικο”.
«Ήτανε μια φορά…»: Αφιέρωμα στον Νίκο Ξυλούρη στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Περάματος
03.06.2016 11:51
Οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Περάματος στο πλαίσιο του αφιερώματος στο Νίκο Ξυλούρη, διοργανώνουν μία μουσική παράσταση στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Περάματος "Μίκης Θεοδωράκης" την Τρίτη 7 Ιουνίου 2016 με την συμμετοχή της Γεωργίας Νταγάκη.
Η Γλυκερία σε μία συναυλία αλληλεγγύης στο Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού
21.04.2016 16:12
Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων και το «ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» ανοίγουν την αυλαία, και σας προσκαλούν να απολαύσετε τη Γλυκερία σε λαϊκά – έντεχνα – παραδοσιακά τραγούδια, με μοναδικό αντίτιμο τη συνεισφορά σας σε τρόφιμα, Πέμπτη 21 Απριλίου στις 8 το βράδυ, στο Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού.
Στους δρόμους των τραγουδιών: Η Καλλιόπη Βέττα και ο Γιάννης Κ. Ιωάννου στον πολυχώρο Ελληνικό Μολύβι
14.04.2016 12:39
Η συναυλία «Στους δρόμους των τραγουδιών» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Απριλίου 2016, στον πολυχώρο Ελληνικό Μολύβι-Γ. Βρανά από την Καλλιόπη Βέττα και τον συνθέτη Γιάννη Κ. Ιωάννου.