Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Oh, Mamma mia!

Oh, Mamma mia!
Το διάσημο μιούζικαλ άνοιξε πανιά για τις Σποράδες. Ο θρύλος του χολιγουντιανού σινεμά , Meryl Streep και ο πιο γοητευτικός James Bond ever, Pierce Brosnan, ξεκίνησαν τα γυρίσματα και πρωταγωνιστούν, εκτός από την ταινία και στο πανέμορφο νησί της Σκοπέλου.

Το διάσημο μιούζικαλ άνοιξε πανιά για τις Σποράδες. Ο θρύλος του χολιγουντιανού σινεμά, Meryl Streep και ο πιο γοητευτικός James Bond ever, Pierce Brosnan, ξεκίνησαν τα γυρίσματα και πρωταγωνιστούν, εκτός από την ταινία και στο πανέμορφο νησί της Σκοπέλου.

Το Mamma Mia είναι ένα διάσημο μιούζικαλ, το οποίο βασίζεται σε 22 κομμάτια των all time classic Σουηδών ABBA. Η ιστορία εκτυλίσσεται μεταξύ του Λονδίνου και ενός ελληνικού νησιού, το οποίο η Mamma Mia, η Donna - η Meryl Streep στη συγκεκριμένη περίπτωση - είχε επισκεφτεί κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 60, της δεκαετίας των hippies και της σεξουαλικής απελευθέρωσης.

Αυτή η σεξουαλική απελευθέρωση οδήγησε τη Donna στη σύναψη τριών παράλληλων ερωτικών σχέσεων σε ελληνικό έδαφος! Και τώρα, ήρθε η στιγμή να επισκεφθεί και πάλι την Ελλάδα για χάρη της κόρης της Sophie, η οποία εκτός από τον ελληνικό γάμο που επέλεξε να κάνει, θα αναζητήσει και τον πραγματικό της πατέρα.

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει στην Παναγίτσα, στον Αγνώντα, στο Βελανιό και τον Αμάραντο της Σκοπέλου, ενώ η ομάδα της παραγωγής επέλεξε την ειδυλλιακή παραλία της Καστάνης, η οποία παρέμεινε κλειστή για τους τουρίστες όλο το καλοκαίρι, για να πραγματοποιηθεί ο γάμος της Sophie.

Το Mamma Mia, με φόντο την όμορφη Σκόπελο, αναμένεται να προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2009, όταν θα συμπληρωθεί και η επετειακή δεκαετία από την πρώτη του παράσταση .

Οι παραγωγοί του φιλμ είναι ο Tom Hanks και η γυναίκα του Rita Wilson κάτω από την ομπρέλα της εταιρίας τους Playstars, οι οποίοι μένουν πιστοί στην ιστορία και συνδυάζουν τα εξωτερικά γυρίσματα με μερικές βουτιές, ενώ σκηνοθέτης της κινηματογραφικής εκδοχής παραμένει η Φιλίντα Λόιντ, η οποία είχε αναλάβει και τη σκηνοθεσία των θεατρικών παραστάσεων του Mamma Mia στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη.

Σχετικές ειδήσεις
Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ιστορικής ταινίας του Βασίλη Τσικάρα «Έξοδος 1826»
06.10.2016 11:05
Με τις λήψεις των extra σκηνών μάχης στην Κρώμνη Γιαννιτσών ολοκληρώθηκαν και τυπικά τα γυρίσματα της ιστορικής ταινίας του Βασίλη Τσικάρα «Έξοδος 1826».
The Bachelor: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Αντώνη Σωτηρόπουλου
08.07.2016 12:29
Μέσα από απίστευτες διαδρομές δύο μηνών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και κάπου ...ενδιάμεσα, ολοκληρώθηκαν πριν λίγες μέρες τα γυρίσματα της ταινίας «The Bachelor», σε σκηνοθεσία του νέου και πολλά υποσχόμενου, Αντώνη Σωτηρόπουλου.
Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας “Η Ρόζα της Σμύρνης” του Γιώργου Κορδέλλα
27.06.2016 12:31
H «Ρόζα της Σμύρνης», σε σκηνοθεσία Γιώργου Κορδέλλα, ξεκίνησε γυρίσματα στην Κωνσταντινούπολη, τη Σμύρνη, την Μυτιλήνη και την Αθήνα.
Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας
24.06.2016 11:52
Μετά από 3 χρόνια προεργασιών, ολοκληρώθηκαν επιτυχώς τα γυρίσματα της παραγωγής της μεγάλου μήκους ιστορικής ταινίας «Έξοδος 1826», στην περιοχή των Γιαννιτσών και στη Θεσσαλονίκη που διήρκησαν από τις αρχές Μαΐου ως τις αρχές Ιουνίου.
The Bachelor: Η νέα ταινία του Παντελή Καλατζή αρχίζει γυρίσματα τον Μάιο
21.04.2016 15:41
Το The Bachelor του Παντελή Καλατζή ξεκινά γυρίσματα τον Μάιο και θα βγει στις αίθουσες τον Οκτώβριο του 2016, από την Village Films.