Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

ΕΤΗΝΙΑ, έκθεση 117 έργων Τέχνης από 15 χώρες της Λατινικής Αμερικής

ΕΤΗΝΙΑ, έκθεση 117 έργων Τέχνης από 15 χώρες της Λατινικής Αμερικής

Η έκθεση ETΗNIA (ESPACIOLATINOAMERICANO) έχει σαν επόμενο σταθμό της Ευρωπαϊκής περιοδείας την Αθήνα, από την εταιρεία προώθησης Τέχνης και Πολιτισμού Art & Culture α.κ.α., στις 15 Μαΐου 2013, με 117 έργα Ζωγράφων από 15 χώρες της Λατινικής Αμερικής: Αργεντινή, Βενεζουέλα, Βολιβία, Βραζιλία, Εκουαδόρ, Κολομβία, Κόστα Ρίκα, Κούβα, Μεξικό Ονδούρα, Παραγουάη, Περού, Ουρουγουάη και Χιλή.

 

Τελεί Υπό την Αιγίδα των Πρεσβειών: Αργεντινής, Βενεζουέλας, Βραζιλίας, Κούβας, Μεξικού, Ουρουγουάης, Περού και Χιλής.

Η ETΗNIA ΜΚΟ με έδρα τις Βρυξέλλες από το 2004 και με πρόεδρο την κα  Luz Elena Iturralde de Verhagen από το Εκουαδόρ, προβάλλει και προωθεί τα έργα  των Λατινοαμερικανών καλλιτεχνών στην Ευρώπη. Έως σήμερα η ETNIA έχει παρουσιαστεί στις  Βρυξέλλες  για 7 συνεχή χρόνια, στην Ολλανδία και για δεύτερη φορά τον Μάιο του 2012 στο Λουξεμβούργο. Η έκθεση τελεί πάντα υπό την Αιγίδα των Πρεσβειών της Λατινικής Αμερικής.

 

H έκθεση οργανώνεται αφιλοκερδώς σε συνεργασία με τον Πολυχώρο Πολιτισμού «Αθηναΐς». Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να γνωρίσει  το αθηναϊκό κοινό  την τέχνη της Λατινικής Αμερικής.

 

Επιμέλεια της Έκθεσης: Luz Elena Iltturalde de Verhagen και Αλεξάνδρα Γκίκα

Σχετικές ειδήσεις
Σύγχρονες Κινέζες Γυναίκες: Έκθεση φωτογραφίας στο Χώρο Τέχνης Ziller
11.01.2017 12:08
Η Ένωση Φωτογράφων Κίνας και η εταιρεία My Odyssey, μέλος του επιχειρηματικού ομίλου Hellas Group, σας προσκαλούν στη φωτογραφική έκθεση με τίτλο «Σύγχρονες Κινέζες Γυναίκες» η οποία θα παρουσιαστεί στο Χώρο Τέχνης Ziller.
Έκθεση Δημοτικής Συλλογής Έργων Τέχνης Ελευσίνας – Μέρος Α΄
26.07.2016 15:44
Μια ανάσα δροσιάς μέσα στο άνυδρο καλοκαίρι, η Δημοτική Συλλογή Έργων Τέχνης Ελευσίνας, που μετά από δεκαετίες βγαίνει ξανά στο φως, αποκαλύπτοντας τους κρυμμένους θησαυρούς της σε δύο μέρη.
Βραβείο ADI Culture Award 2016 για την έκθεση Adhocracy της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση
04.07.2016 15:46
Η έκθεση Adhocracy που διοργάνωσε η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση την προηγούμενη σαιζόν (29 Απριλίου – 4 Ιουλίου 2015) βραβεύτηκε στην Ισπανία με το ADI Culture Award 2016. Το βραβείο αυτό, που δίνεται για πρώτη φορά, αποτελεί επιβράβευση όχι μόνο της ίδιας της έκθεσης, αλλά και της ανοιχτής αυτής διαδικασίας στο σύνολό της.
O Ai Weiwei με τη Φωτογραφική Εταιρεία Μυτιλήνης στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης
19.05.2016 15:12
Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης ανακοίνωσε την έκθεση «Ai Weiwei at Cycladic». Πρόκειται για την πρώτη παρουσίαση έργων του καλλιτέχνη στην Ελλάδα, καθώς και για τη μοναδική έκθεσή του που φιλοξενείται σε αρχαιολογικό μουσείο παγκοσμίως μέχρι σήμερα.
Ai Weiwei at Cycladic: έκθεση του Ai Weiwei στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης
06.04.2016 17:02
Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παρουσιάζει την έκθεση «Ai Weiwei at Cycladic». Πρόκειται για την πρώτη παρουσίαση έργων του καλλιτέχνη στην Ελλάδα, καθώς και για τη μοναδική έκθεσή του που φιλοξενείται σε αρχαιολογικό μουσείο παγκοσμίως μέχρι σήμερα.