Η Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη Λίλιαν Βουδούρη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνων παρουσιάζει συναυλία με έργα για κιθάρα και για πιάνο, τελειόφοιτων μαθητών του Εθνικού Ωδείου Βριλησσίων και του Εθνικού Ωδείου Θήρας.

Η συναυλία, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Μαΐου στις 15:00, εντάσσεται στον κύκλο συναυλιών Παρασκευή στις 3: Συναυλίες στη Βιβλιοθήκη, τον νέο θεσμό,  όπου, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τα Ωδεία, η Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος “Λίλιαν Βουδούρη” στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών φιλοξενεί μικρές συναυλίες τελειόφοιτων Ωδείων στην Αίθουσα Διδασκαλίας με ελεύθερη είσοδο.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

•             Brahms, J. Rhapsody op.79 no.1

      Πιάνο: Ευρυδίκη Αγγελοπούλου

•             Piazzolla, A. Milonga del Angel

•             Barrios Mangoré, A. Una Limosna por el Amor de Dios

•             Albéniz, I.  Cádiz

      Κιθάρα:  Γιάννης Μπουλιέρης

•             Schumann, R. In der Nacht op.12 no.5

•             Καλομοίρης, M. Νυχτιάτικο

     

      Πιάνο:   Άρτεμις Μιχαήλ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ

Ευρυδίκη Αγγελοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπουδάζει πιάνο, επίπεδο πτυχίου, στη τάξη Ασπασίας Φασουλά και θεωρητικά τάξη Χρήστου Πουρή στο Εθνικό Ωδείο Βριλησσίων. Επίσης, είναι τελειόφοιτη του τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Γιάννης Μπουλιέρης γεννήθηκε στην Σαντορίνη 1992. Σπουδάζει κιθάρα (Β΄ Ανωτέρα) στο Εθνικό Ωδείο Θήρας, τάξη Κωνσταντίνου Γρηγορίου. Επίσης, είναι τριτοετής φοιτητής του τμήματος Μουσικής Τεχνολογίας και Ακουστικής του Τ.Ε.Ι. Κρήτης. Έχει παρακολουθήσει εκπαιδευτικά σεμινάρια κιθάρας με διακεκριμένους σολίστες όπως οι Ricardo Jesus Gallén Garcia, Ευάγγελος Μπουντούνης και το Ντούο Animacorda, καθώς και τα σεμινάρια μουσικής έκφρασης “Perform the Story”.

Άρτεμις Μιχαήλ γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984. Σπουδάζει πιάνο, επίπεδο διπλώματος, και Ανώτερα Θεωρητικά (αντίστιξη) στη τάξη Χρήστου Πουρή στο Εθνικό Ωδείο Βριλησσίων. Το 2010 έλαβε Πτυχίο Πιάνου με βαθμό «Άριστα Παμψηφεί» και το 2011 Πτυχίο Αρμονίας με βαθμό «Άριστα». Επίσης, είναι πτυχιούχος του τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

Επόμενες Προγραμματισμένες Συναυλίες του Κύκλου

24.5 Ωδείο Κέντρο Τεχνών Ακρόπολης

31.5 Εθνικό Ωδείο Αθηνών

7.6  Δημοτικό Ωδείο Αμαρουσίου