Το 2nd ATHENS BAR THEATRE FESTIVAL είναι γεγονός! Δυο χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία του 1st A.B.T.F. (με προσέλευση άνω των 2.000 θεατών), παρόλη την κατάσταση που περνάει τόσο ο καλλιτεχνικός όσο και κάθε άλλος χώρος, η θεατρική ομάδα ΛΩΤΟΦΑΓΟΙ και  το Θέατρο ELIART, συνδιοργανώνουν μια πολυ-καλλιτεχνική πανδαισία.

Από τις 17 Μαΐου έως και τις 02 Ιουνίου, κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, μια πληθώρα θεατρικών παραστάσεων, μουσικών live και άλλων πολλών events θα σας κρατούν συντροφιά από τις 19:00 μ.μ. έως και τις πρώτες πρωινές ώρες. Και το σημαντικότερο. η ΕΙΣΟΔΟΣ είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ για το κοινό!

Στόχος και σκοπός του “A.B.T.F.” είναι η δημιουργία ενός μεγάλου καλλιτεχνικού γεγονότος, στο οποίο θα συναντηθούν όλες οι εκφάνσεις της σύγχρονης τέχνης και θα συνυπάρξουν με μια ταυτόχρονη δράση.

Ο κύριος κορμός θα είναι οι 9 διαγωνιζόμενες  θεατρικές παραστάσεις. Κάθε μέρα θα παρουσιάζονται δύο από αυτές. (Απογευματινή Παράσταση, 19:30 μ.μ & Βραδινή Παράσταση, 9:30 μ.μ.). Τα έργα που θα παρουσιαστούν είναι τα εξής: “Μπαρ σε καλό μας”, “Όλα όσα είδα”, “3/Αγάπη/1”,  “Σαίξπηρ τα πάντα όλα”, “Μαθήματα καλής συμπεριφοράς”, “One Life Stand”, “Απόκλιση Υποτυχίας”, “Μάντεψε“, “Cocktail Art”. Η ανάδειξη του νικητή θα προκύψει από μία τετραμελή κριτική επιτροπή, που θα απαρτίζεται από καταξιωμένους καλλιτέχνες, καθώς και από την ψηφοφορία των θεατών.

 Πέρα από τις διαγωνιζόμενες ομάδες θα πραγματοποιηθούν παραστάσεις εκτός διαγωνισμού όπως  η θεατρική παράσταση “Πτέρυγα” του Δημοσθένη Παπαμάρκου, ερμηνεύει ο Δημήτρης Πετρόπουλος, η οποία  παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο κοινό, καθώς και μια παράσταση για τους μικρούς μας φίλους: «ΟΔΥΣΣΕΒΑΧ» ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ στις 12.00 το μεσημέρι από το Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΟΜΗ. Ταυτόχρονα με τα παραπάνω στο φεστιβάλ θα λάβουν χώρα και άλλα καλλιτεχνικά δρώμενα : εκθέσεις φωτογραφίες, εκθέσεις ζωγραφικής, εναλλακτικές θεατρικές παραστάσεις, μουσικά live κ.α.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο ΘΕΑΤΡΟ ELIART (Κωνσταντινουπόλεως 127, Κεραμεικός) και η είσοδος θα είναι ΔΩΡΕΑΝ και ελεύθερη σε όλους.