Τα καταστήματα Public στο Σύνταγμα και στην Τσιμισκή υποδέχονται την επόμενη εβδομάδα τον διάσημο συγγραφέα αστυνομικών μυθιστορημάτων John Verdon!

 

Ο συγγραφέας θα παρουσιάσει την Τρίτη 14 Μαΐου 2013 στις 19.00 στο Public Συντάγματος και την Πέμπτη 16 Μαΐου 2013 στις 19.00 στο Public Τσιμισκή, το νέο του συγκλονιστικό μυθιστόρημα και θα γνωρίσει τους πολυάριθμους φίλους του στην Ελλάδα. Το νέο βιβλίο του John Verdon τιτλοφορείται Άσε τον Διάβολο Ήσυχο και πρόκειται για ένα ακραίο θρίλερ, μια αγωνιώδης κούρσα ταχύτητας!

 

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Ο Ντέιβ Γκάρνεϊ, ο ντετέκτιβ με τις περισσότερες διακρίσεις στην ιστορία της αστυνομίας της Νέας Υόρκης, προσπαθεί να προσαρμοστεί στη ζωή του συνταξιούχου και ζει με ηρεμία στο αγρόκτημά του. Μια μέρα, δέχεται την απρόοπτη επίσκεψη της παραγωγού ενός τηλεοπτικού ντοκιμαντέρ η οποία του ζητάει πληροφορίες για τη δράση ενός διαβόητου δολοφόνου. Η μοίρα παίζει το τελευταίο της χαρτί και ο Γκάρνεϊ ρίχνεται στο πιο επικίνδυνο παιχνίδι της καριέρας του.

Εγκλήματα που φαίνεται αδύνατον να έχουν διαπραχτεί, δαιδαλώδη αινίγματα και εγκληματίες που αγγίζουν τα όρια της μεγαλοφυΐας, έχουν προσδώσει στον Verdon το προσωνύμιο «μάγος του αστυνομικού μυθιστορήματος».

 

Το νέο του βιβλίο του John Verdon, Άσε τον Διάβολο ήσυχο, το οποίο όπως και τα προηγούμενα κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Διόπτρα, μιλά για την πίστη στον εαυτό μας και την ανάγκη να ξεπεράσουμε έναν κόσμο που συχνά επαναπαύεται σε αυταπάτες.

 

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο John Verdon είναι πρώην στέλεχος διαφημιστικής εταιρείας του Μανχάταν και ζει με τη γυναίκα του στα βόρεια της πολιτείας της Νέας Υόρκης. Τα δύο πρώτα μυθιστορήματά του, Σκέψου έναν Αριθμό και Κράτα τα Μάτια σου Κλειστά, έχουν γίνει διεθνή best seller και έχουν γνωρίσει τεράστια επιτυχία σε 28 χώρες!

 

Στις 14 Μαίου στις 19.00 στο Public Συντάγματος και στις 16 Μαίου στις 19.00 στο Public Τσιμισκή σας περιμένουμε για να γνωρίσετε από κοντά τον John Verdon και το νέο του μυθιστόρημα Άσε τον Διάβολο ήσυχο!