Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Οι Belleville επιστρέφουν στο Half Note!

Οι Belleville επιστρέφουν στο Half Note!

Οι BELLEVILLE   επιστρέφουν στο Half Note! H σκοτεινή ατμόσφαιρα των cabaret του μεσοπολέμου, η μελαγχολική και νοσταλγική διάθεση, οι λεπτές πινελιές χιούμορ, συνοδεύουν αισθητικά το μουσικό ταξίδι των Belleville , που θα εμφανιστούν στο Half Note στις 14 Μαΐου.

 

Οι μουσικές τους επιρροές ξεκινούν από την jazz και την blues, το swing του μεσοπολέμου, την μουσική για το θέατρο. Οι Belleville, ξεκινούν το ταξίδι τους προσεγγίζοντας διασκευές αγαπημένων καλλιτεχνών με τον δικό τους μοναδικό τρόπο και ήχο. Πιστεύοντας πως σύμφωνα με την σημερινή μουσική πραγματικότητα, τίποτα δεν μπορεί να είναι πιο σύγχρονο από το ρετρό.

 

Οι Belleville είναι μία μπάντα που μετράει δύο χρόνια μουσικής ζωής , έχοντας ήδη εμφανιστεί σε πολλά μέρη στην Αθήνα και εκτός. Τους πρωτοείδαμε στο project RETROPOLIS 1 στο ίδρυμα Κακογιάννη, ενώ το καλοκαίρι εμφανίστηκαν στην Κρήτη στο festival “Μέρες Ρεθύμνου” και άνοιξαν τη συναυλία των Puppini Sisters φέτος τον Ιανουάριο στο Gagarin.

 

Την Τρίτη 14 Μαΐου σας περιμένουν στη σκηνή του Half Note σε μια βραδιά cabaret και μαγείας. Μαζί τους θα είναι  μάγοι και ταχυδακτυλουργοί της Διεθνούς Αδελφότητας Μάγων “IBM Athens ring 338” σε εμφάνιση έκπληξη, για να αναβιώσετε την εποχή που οι νύχτες είχαν χρώμα, χορό, βελούδο και μετάξι. Από τα musicals στην jazz και τα blues και από το τσίρκο στο swing, οι Belleville σας περιμένουν με τα καπέλα, τα πούπουλα και τις πέρλες σας. Μαζί τους guest ο μαγευτικός Δώρος Δημοσθένους . Τα υπόλοιπα επί σκηνής… Rendez- vous στις  14 Μαΐου..

 

Δώρα Τσίγκα: φωνή

Λουκάς Γιαννακίτσας: κοντραμπάσο, φωνή

Αλέξανδρος  Κασαρτζής : τσέλο

Γιάννης Καφετζόπουλος: πιάνο , κιθάρα, φωνητικά

Θοδωρής Χριστοδούλου: τύμπανα

Σπύρος Παπαρούλιας και Φώτης Βελέντζας: video art

Σχετικές ειδήσεις
Οι Belleville επιστρέφουν για ένα live στο Faust
27.10.2016 17:32
Οι Belleville επιστρέφουν για ένα live στο αγαπημένο μας στέκι, το Faust, την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016.
Half Note Jazz Club: Οι πρώτες συναυλίες της νέας σεζόν
29.09.2016 17:14
Για μια ακόμη χρόνια το Half Note Jazz Club, το αγαπημένο jazz στέκι της Αθήνας, υπόσχεται μια εκρηκτική σεζόν με εμφανίσεις σπουδαίων ονομάτων της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Το νέο του πρόγραμμα διαπερνά ποιοτικά όλο το μουσικό φάσμα χωρίς ξεκάθαρες ετικέτες. Καλύπτει σε εύρος ήχους jazz, blues, world μέχρι funk, swing, tango, cabaret, χωρίς να λείπουν επιλεγμένα και ξεχωριστά ονόματα της ελληνικής σκηνής
Belleville live στο café του Νομισματικού Μουσείου
08.09.2016 16:54
Οι Belleville θα εμφανιστούν live στο café του Νομισματικού Μουσείουτην Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016.
Οι Belleville live στο Faust
28.04.2016 15:15
Οι Belleville θα εμφανιστούν την Τρίτη 10 Μαΐου 2016 στο Faust.
Οι Belleville για ένα live στο Faust
04.04.2016 10:26
Οι Belleville επιστρέφουν στο Faust για ένα live την Τετάρτη 6 Απριλίου 2016.