Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

4ος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός

4ος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός

Η Λογοτεχνική Ομάδα, Ιδεόπνοον και το Περιοδικό Πνοές Λόγου και Τέχνης διοργανώνουν τον 4ο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Διηγήματος και Ποίησης με ελεύθερο θέμα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν τα κείμενά τους ως τις 30η Νοεμβρίου 2008, τα οποία για το διήγημα θα πρέπει να μην υπερβαίνουν τις τρεις σελίδες, για τη ποίηση, τους τριάντα στίχους, με ψευδώνυμο.

Έξω από το φάκελο θα πρέπει να ορίζεται η κατηγορία, πεζό ή ποίηση, ενώ τα πλήρη στοιχεία των ενδιαφερομένων να εσωκλείονται σε δεύτερο κλειστό φάκελο, έξω από τον οποίο θα αναγράφεται το ψευδώνυμο.

Τα κείμενα πρέπει να είναι ανέκδοτα, και να είναι γραμμένα με γραφομηχανή ή με ηλεκτρονικό υπολογιστή.Μόνο ένα έργο μπορεί να υποβληθεί από τους ενδιαφερόμενους για κάθε μία από τις δύο κατηγορίες και κάθε έργο να είναι τυπωμένο στη μια πλευρά της σελίδας.

Την κριτική επιτροπή για το διαγωνισμό αποτελεί ο Αργυρίου Θανάσης, η Γκιωνάκη Αρετή, ο Δεληγιάννης Νίκος, η Ρισσάκη Κλεοπάτρα, η Σιούτη Έλενα και ο Ζαχαρίας Στουφής.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν τα κείμενα τους προς:
Λογοτεχνική Ομάδα «Ιδεόπνοον», υπόψη κας Αρετής Γκιωνάκη  Post-Restant ,
Ταχυδρομείο  Πετρούπολης , 132 31 ,
με την ένδειξη:4ος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός  Διηγήματος & ποίησης

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν σε ειδική εκδήλωση το Σάββατο 24 Ιανουάριου 2009, στις 19:30 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Δ. Πετρούπολης, Μπουμπουλίνας 59 και Αθ. Διάκου.
Σχετικές ειδήσεις
Απογευματινός λογοτεχνικός περίπατος στην Πλάκα
11.11.2016 16:47
Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου το Greek Cultural Institute και το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης οργανώνουν έναν Λογοτεχνικό Περίπατο στην Πλάκα στα ίχνη ποιητών και πεζογράφων που έζησαν για μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα και δημιούργησαν στην καρδιά της Αθήνας,
Απονομή Βραβείων Literature.gr Phrase of the Year Prize 2015
07.07.2016 10:14
Ο θεσμός των λογοτεχνικών βραβείων με την επωνυμία «Λογοτεχνική Φράση της χρονιάς» (The Literature.gr Phrase of the Year Prize) θεσπίστηκε τον Δεκέμβριο 2015 από το διαδικτυακό λογοτεχνικό περιοδικό Literature.gr
Το Βραβείο για την Λογοτεχνική Φράση της χρονιάς 2015 από
13.05.2016 12:24
Ο θεσμός των λογοτεχνικών βραβείων με την επωνυμία «Λογοτεχνική Φράση της χρονιάς» (The Literature.gr Phrase of the Year Prize) θεσπίστηκε τον Δεκέμβριο 2015 από το διαδικτυακό λογοτεχνικό περιοδικό Literature.gr.
Διαγωνισμός Διηγήματος: Ζόμπι στην Ελλάδα
24.03.2016 09:58
Οι Εκδόσεις iWrite και Πηγή, στηρίζουν τη λογοτεχνία του φανταστικού.
Η 11η Γιορτή Ποίησης –  Γιορτή των Ποιητών
21.03.2016 10:13
Ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας με το Κέντρο Πολιτισμού και Βιβλίου Νοτιοανατολικής Ευρώπης, με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης, διοργανώνουν εκδήλωση την «11η Γιορτή Ποίησης – Γιορτή των Ποιητών» της πόλης μας, για να τιμήσουμε τον Παγκόσμιο Εορτασμό που καθιέρωσε η UNESCO.