Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Ο Φοίβος Δεληβοριάς τετραγωνίζει τον… Κύκλο!

Ο Φοίβος Δεληβοριάς τετραγωνίζει τον… Κύκλο!

Ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του αποχαιρετούν την χειμερινή σεζόν  με ένα πανηγυρικό τελευταίο άναμμα του «ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ» τους, για μία και μοναδική βραδιά στο KYKLOS LIVE STAGE, την Παρασκευή 17 Μαίου.

 

Η μουσική παράσταση του τραγουδοποιού που, ξεκινώντας θριαμβευτικά από τον Πειραιά γύρισε όλη την Ελλάδα, ανεβαίνει επιτέλους και στην Αθήνα.

 

Ειδικά για τις ανάγκες τoυ live,  ο “ΚΥΚΛΟΣ” θα... τετραγωνιστεί! Τα τραπέζια θα φύγουν από την πλατεία και θα υπάρξουν μόνο περιορισμένες θέσεις για καθήμενους στα θεωρεία. Κι αυτό γιατί οι χορευτικές φιλοδοξίες που έκρυβαν πάντα καλά μέσα τους ο ατσούμπαλος τροβαδούρος, η θερμόαιμη μπάντα του και οι φίλοι τους, ήρθε επιτέλους η ώρα να ξεδιπλωθούν!

 

Θα υπάρξουν και εκλεκτοί καλεσμένοι-έκπληξη (κάποιοι απ’αυτούς μάλιστα θα έρθουν ακάλεστοι).Το σίγουρο είναι πάντως πως θα είναι εκεί όλα τα τραγούδια που βρήκε ο Δεληβοριάς στο δρόμο του απ’το ’89  έως  τώρα, καθώς κι ένα σωρό άλλα τραγούδια που ο ίδιος αγαπάει εμμανώς.

 

Η είσοδος θα απαγορευτεί αυστηρά σε όσους επιβάλλονται διά του φόβου, σε όσους βολεύτηκαν στο παρελθόν τους και σε όσους νομίζουν πως θα την βγάλουν καθαρή.

 

Την συναυλία θα ανοίξει ο νέος τραγουδοποιός Δημήτρης Μπαλογιάννης.

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Κιθάρες: Κώστας Παντέλης

Πλήκτρα: Κωστής Χριστοδούλου

Μπάσο: Σταμάτης Σταματάκης

Τύμπανα: Σωτήρης Ντούβας

Σχεδιασμός ήχου: Γιάννης Πετρόλιας

 

Σχετικές ειδήσεις
Ο Φοίβος Δεληβοριάς live στην Κομοτηνή
23.11.2016 13:15
Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου ο Φοίβος Δεληβοριάς εμφανίζεται στο bar «ΟΧΤΩ», στην Κομοτηνή, με σκοπό να παρουσιάσει ένα πολύ προσωπικό σκηνικό άλμπουμ.
Ο Φοίβος Δεληβοριάς για τρία live στο Σταυρό του Νότου
28.09.2016 11:28
Ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του, ύστερα από μία επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία, επιστρέφουν στην Αθήνα και φτιάχνουν ένα μικρό μωσαϊκό στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου.
Επιστροφή στην Εδέμ: Ο Φοίβος Δεληβοριάς στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών
22.07.2016 15:12
Ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του επιστρέφουν το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016, στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, για μια συναυλία βιβλικής σημασίας, ένα μουσικό ηδύποτο μέσα στα δέντρα.
Ο Φοίβος Δεληβοριάς στο 19ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Αθήνας
01.07.2016 13:44
Ο Φοίβος Δεληβοριάς καλεί τους φίλους του Αργύρη Μπακιρτζή και Μάρθα Φριντζήλα για μία μοναδική συναυλία, την Κυριακή 3 Ιουλίου, στο πλαίσιο του 19ου Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί στη Πανεπιστημιούπολη στα Ιλίσια.
Ο Φοίβος Δεληβοριάς στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου
21.04.2016 15:29
O Φοίβος Δεληβοριάς δίνει μια τελευταία σπρωξιά στην χειμερινή σεζόν, με δύο μοναδικά ανοιξιάτικα πάρτι στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου!