Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016

Αθηνά Χατζή και Σπύρος Κομίνης: Έκθεση στην Chili Art Gallery

Αθηνά Χατζή και Σπύρος Κομίνης: Έκθεση στην Chili Art Gallery

Η Chili Art Galleryπαρουσιάζει την κοινή έκθεση ζωγραφικής της Αθηνάς Χατζή και του Σπύρου Κομίνη.

 

Η έκθεση, θα διαρκέσει από την Παρασκευή 17 Μαΐου έως και την Κυριακή 2 Ιουνίου 2013.

 

Η Αθηνά Χατζή και ο Σπύρος Κομίνης ζωγραφίζουν. Όταν συναντήθηκαν δεν το ήξεραν. Όταν το έμαθαν χάρηκαν και οι δύο. Φέτος λοιπόν, αποφάσισαν να εκτεθούν παρέα στο κοινό

 

Η Αθηνά έχει ήδη κάνει αρκετές ατομικές εκθέσεις, έχει συμμετάσχει και σε πολλές ομαδικές, τα έχει καταφέρει μια χαρά. Από την πρώτη της παρουσία σε αίθουσα τέχνης, έχουν περάσει κάποια χρόνια αλλά δεν θα πούμε πόσα. Το κέφι και η τέχνη δεν έχουν ηλικία.

 

Ο Σπύρος έχει κάνει μόνο μία ατομική έκθεση στη ζωή του και αυτή με το ζόρι πριν πολλά χρόνια. Όλοι όσοι ήταν εκεί συμφώνησαν πως έχει ταλέντο, αλλά αυτός δεν τσίμπησε και ασχολήθηκε με άλλα πράγματα όπως π.χ. το γράψιμο (σ.σ. ο καθένας το καταλαβαίνει όπως θέλει). Όμως συνέχισε να ζωγραφίζει αδιαμαρτύρητα. Αυτή εδώ η έκθεση θα είναι η δεύτερη. Υποτίθεται είναι και πιο ώριμη. Καλά εντάξει.

 

Τα έργα της Αθηνάς και του Σπύρου έρχονται από παλιότερες εποχές, της οικονομικής άνθησης, της μεζονέτας, της πισίνας και της ψευδαίσθησης του πλούτου και της ασφάλειας και φθάνουν στο σήμερα όπου όλα αυτά δεν είναι …τόσο δεδομένα. Ας πούμε ότι είναι μία ρετροσπεκτίβα (!!!) αφιερωμένη στην εποχή της πλαστής ευτυχίας. Τότε που όλοι απολάμβαναν το ελληνικό φως, το νερό και το τηλέφωνο.

Σχετικές ειδήσεις
Παιχνίδια του νου: Έκθεση της Έβης Λαλαπάνου Βώσσου στην Chili Art Gallery
25.04.2016 11:11
Η έκθεση Παιχνίδια του νου της Έβης Λαλαπάνου Βώσσου εγκαινιάζεται την Δευτέρα 9 Μαΐου 2016 και ώρα 8.00μμ στην Chili Art Gallery.
Metavasis: Έκθεση του Χρίστου Λογαρίδη στην Chili Art Gallery
22.02.2016 12:15
Την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016 εγκαινιάζεται στην Chili Art Gallery η έκθεση του Χρίστου Λογαρίδη με τίτλο METAVASIS.
εκ των έσω: Έκθεση του Θοδωρή Κέπα στην Chili Art Gallery
27.01.2016 12:54
Η Chili Art Gallery παρουσιάζει από τις 5 Φεβρουαρίου 2016 την έκθεση ζωγραφικής του Θοδωρή Κέπα “εκ των έσω” σε 40 έργα δουλεμένα με λάδι σε καμβά.
Τέχνη, ένας άλλος κόσμος: έκθεση στην Chili Art Gallery
14.01.2016 16:04
Η Chili Art Gallery και η ART WΑΥ παρουσιάζουν τα έργα 30 καλλιτεχνών σε μία ομαδική έκθεση με τίτλο Τέχνη, ένας άλλος κόσμος.
Διυλίζοντας το μυστήριο της ζωής: έκθεση στην Chili Art Gallery
12.11.2015 16:41
Η Chili Art Gallery και η ART WΑΥ παρουσιάζουν την ομαδική έκθεση με θέμα Διυλίζοντας το μυστήριο της ζωής.