Η Chili Art Galleryπαρουσιάζει την κοινή έκθεση ζωγραφικής της Αθηνάς Χατζή και του Σπύρου Κομίνη.

 

Η έκθεση, θα διαρκέσει από την Παρασκευή 17 Μαΐου έως και την Κυριακή 2 Ιουνίου 2013.

 

Η Αθηνά Χατζή και ο Σπύρος Κομίνης ζωγραφίζουν. Όταν συναντήθηκαν δεν το ήξεραν. Όταν το έμαθαν χάρηκαν και οι δύο. Φέτος λοιπόν, αποφάσισαν να εκτεθούν παρέα στο κοινό

 

Η Αθηνά έχει ήδη κάνει αρκετές ατομικές εκθέσεις, έχει συμμετάσχει και σε πολλές ομαδικές, τα έχει καταφέρει μια χαρά. Από την πρώτη της παρουσία σε αίθουσα τέχνης, έχουν περάσει κάποια χρόνια αλλά δεν θα πούμε πόσα. Το κέφι και η τέχνη δεν έχουν ηλικία.

 

Ο Σπύρος έχει κάνει μόνο μία ατομική έκθεση στη ζωή του και αυτή με το ζόρι πριν πολλά χρόνια. Όλοι όσοι ήταν εκεί συμφώνησαν πως έχει ταλέντο, αλλά αυτός δεν τσίμπησε και ασχολήθηκε με άλλα πράγματα όπως π.χ. το γράψιμο (σ.σ. ο καθένας το καταλαβαίνει όπως θέλει). Όμως συνέχισε να ζωγραφίζει αδιαμαρτύρητα. Αυτή εδώ η έκθεση θα είναι η δεύτερη. Υποτίθεται είναι και πιο ώριμη. Καλά εντάξει.

 

Τα έργα της Αθηνάς και του Σπύρου έρχονται από παλιότερες εποχές, της οικονομικής άνθησης, της μεζονέτας, της πισίνας και της ψευδαίσθησης του πλούτου και της ασφάλειας και φθάνουν στο σήμερα όπου όλα αυτά δεν είναι …τόσο δεδομένα. Ας πούμε ότι είναι μία ρετροσπεκτίβα (!!!) αφιερωμένη στην εποχή της πλαστής ευτυχίας. Τότε που όλοι απολάμβαναν το ελληνικό φως, το νερό και το τηλέφωνο.