Ο Τρύφων Μπάιτσης θα βρεθεί στο Club του Σταυρού του Νότου, όπου θα παρουσιάσει τον πρώτο του δίσκο με τίτλο “A permanent Escape”, την Τρίτη 14 Μαΐου 2013, στις 22.00.

 

Ο συνθέτης και στιχουργός, μας υπόσχεται μια δυνατή βραδιά με ηλεκτρονικούς ήχους και επιρροές από τη διεθνή μουσική σκηνή. Το βράδυ της Τρίτης πρόκειται να παρουσιάσει 11 τραγούδια, όλα με αγγλικό στίχο, αποτέλεσμα όλων των χρόνων που συμμετείχε σε διάφορα σχήματα, των ανθρώπων που συνεργάστηκε και της καθημερινότητας που μοιράστηκε μαζί τους, σε μια προσπάθεια εξωτερίκευσης των συναισθημάτων που προκαλούνται γράφοντας, εκτελώντας και επιβιώνοντας μέσα από τη μουσική. Παράλληλα, θα ερμηνεύσει κομμάτια γνωστών ξένων και Ελλήνων ερμηνευτών, αποδομένα με τον ιδιαίτερο δικό του τρόπο.

 

Ο καλλιτέχνης:

Ο Τρύφων ασχολείται με τη μουσική από το 2003. Αρχικά συμμετέχοντας σε τοπικά σχήματα και αργότερα ως κιθαρίστας και τραγουδιστής σε διάφορες σκηνές της Θεσσαλονίκης (Μπάρωδος, Μύλος, Αίγλη, no Bar, Kizmet, Γαία κ.α). Το 2010 μετακομίζει στην Αθήνα όπου και ξεκινάει να δουλεύει το “A Permanent Escape”. Η παραγωγή είναι των Γιάννη και Χάρη Μιχαηλίδη (Δραμαμίνη).

 

Μαζί του θα βρεθούν οι μουσικοί:

Ντένις Εφιμένκο – Κιθάρα
Παναγιώτης Φιρτινίδης – Μπάσο
Γιώργος Μπαλτάς – Drums
Δημήτρης Χατζηδημητρίου – Πλήκτρα,φωνητικά
Λόλα Γιαννοπούλου Φωνητικά
Support actOn the road