Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016

Ο Παντελής Θαλασσινός στη γη της Μαστίχας

Ο Παντελής Θαλασσινός στη γη της Μαστίχας
Το 1ο Μεσογειακό Φεστιβάλ «Τέχνη στη γη της Μαστίχας» τιμά, ο οποίος θα φιλοξενήσει επί σκηνής στις 27 Ιουλίου το Χιώτη καλλιτέχνη Παντελή Θαλασσινό. Ο Παντελής Θαλασσινός σε αυτή την ξεχωριστή βραδιά διαλέγει αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία , δοκιμάζει καινούργια, ακυκλοφόρητα τραγούδια για πρώτη φορά στη σκηνή αλλά επιλέγει και τραγούδια άλλων δημιουργών που αγαπά καθώς και παλαιότερα λαϊκά και παραδοσιακά.

Ο σπουδαίος Χιώτης καλλιτέχνης γιορτάζει παρέα με τη Γιώτα Νέγκα που αυτό το καλοκαίρι τον συνοδεύει στις συναυλίες του αλλά και με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο, την Αναστασία Μουτσάτσου , το Βασίλη Σκουλά σε μια μουσική βραδιά κάτω από το χιώτικο φεγγάρι.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Ιουλίου στο Ανοιχτό Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» (Καστρομηνάς) στη Χίο. Ώρα έναρξης: 21:00 και η τιμή του εισιτηρίου είναι 15€.

Τον Παντελή Θαλασσινό,τη Γιώτα Νέγκα και τους φίλους θα συνοδεύσουν ο Σταύρος Αλεξόπουλος στα τύμπανα – κρουστά, ο Πάνος Δημητρακόπουλος στο κανονάκι, ο Γιάννης Πλαγιαννάκος στο μπάσο , ο Μαρκέλος Πούπαλος στο ούτι, το λαούτο και την κιθάρα, ο Σταμάτης Πούπαλος στο βιολί , ο Μανώλης Στάθης στο μπουζούκι το σάζι και τον τζουρά και ο Ντίνος Χατζηιορδάνου στο ακκορντεόν.
Σχετικές ειδήσεις
Ο Παντελής Θαλασσινός στον Ιανό
09.11.2016 17:20
Ο Παντελής Θαλασσινός με πέντε φίλους του, τον Πέτρο Βαρθακούρη: κιθάρες ακουστικές /κοντραμπάσο, τον Σωτήρη Μαργώνη: βιολί, τον Λευτέρη Χαβουτσά: κλασική κιθάρα, τον Φίλιππο Λευκαδίτη: κρουστά, και ηχολήπτη τον Γιώργο Καρυώτη, θα παρουσιάσει στον ΙΑΝΟ για δυο βραδιές, με διάθεση ακουστική, και χαμηλές εντάσεις, τραγούδια απ το γνωστό και άγνωστο ρεπερτόριό του, καθώς και τις δυο τελευταίες του δουλειές με τίτλο: Να ΄ταν ο Πόλεμος χορός και Με δυο ρολόγια.
Οι Heroes με τραγούδια του David Bowie live στο Gazarte
31.10.2016 11:57
Οι Heroes, η πρώτη ελληνική tribute band στα τραγούδια και τη μουσική του David Bowie μας προσκαλεί την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016 στο Gazarte, σε μια συναυλία - φόρο τιμής στον μεγάλο αυτό καλλιτέχνη που επηρέασε όσο λίγοι την εξέλιξη της μουσική παγκοσμίως.
Δεν υπάρχει κράτος madame: Παντελής Αμπαζής & Γεράσιμος Γεννατάς στο HolyWood Stage
29.09.2016 11:22
Ο Παντελής Αμπαζής, παρέα με τον Γεράσιμο Γεννατά και το συγκρότημα «Ανωτάτη Ζαμπετική» έρχονται με φόρα για να κάνουν το μεγάλο μπαμ, το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016 στο HolyWood Stage.
Δεν υπάρχει κράτος madame, με τους Παντελή Αμπαζή και Γεράσιμο Γεννατά στον Ιανό
29.02.2016 13:03
Ο Παντελής Αμπαζής, παρέα με τον Γεράσιμο Γεννατά και το συγκρότημα «Ανωτάτη Ζαμπετική» με τους Σωτήρη Σινάνη & Μάριο Καράντζιο (μπουζούκι), έρχονται στην μουσική σκηνή του ΙΑΝΟΥ, στις 5 Μαρτίου 2016.
Ακύρωση - Δεν υπάρχει κράτος Madame με τους Παντελή Αμπαζή και Γεράσιμο Γεννατά στο Faust
29.01.2016 14:36
Ο Παντελής Αμπαζής και ο Γεράσιμος Γεννατάς παρουσιάζουν στο Faust την παράσταση ντεμοντέρνου θεάτρου τραγουδιών με τίτλο Δεν υπάρχει κράτος Madame, με backing band την «Ανωτάτη Ζαμπετική».