Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016

Ο Παντελής Θαλασσινός στη γη της Μαστίχας

Ο Παντελής Θαλασσινός στη γη της Μαστίχας
Το 1ο Μεσογειακό Φεστιβάλ «Τέχνη στη γη της Μαστίχας» τιμά, ο οποίος θα φιλοξενήσει επί σκηνής στις 27 Ιουλίου το Χιώτη καλλιτέχνη Παντελή Θαλασσινό. Ο Παντελής Θαλασσινός σε αυτή την ξεχωριστή βραδιά διαλέγει αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία , δοκιμάζει καινούργια, ακυκλοφόρητα τραγούδια για πρώτη φορά στη σκηνή αλλά επιλέγει και τραγούδια άλλων δημιουργών που αγαπά καθώς και παλαιότερα λαϊκά και παραδοσιακά.

Ο σπουδαίος Χιώτης καλλιτέχνης γιορτάζει παρέα με τη Γιώτα Νέγκα που αυτό το καλοκαίρι τον συνοδεύει στις συναυλίες του αλλά και με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο, την Αναστασία Μουτσάτσου , το Βασίλη Σκουλά σε μια μουσική βραδιά κάτω από το χιώτικο φεγγάρι.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Ιουλίου στο Ανοιχτό Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» (Καστρομηνάς) στη Χίο. Ώρα έναρξης: 21:00 και η τιμή του εισιτηρίου είναι 15€.

Τον Παντελή Θαλασσινό,τη Γιώτα Νέγκα και τους φίλους θα συνοδεύσουν ο Σταύρος Αλεξόπουλος στα τύμπανα – κρουστά, ο Πάνος Δημητρακόπουλος στο κανονάκι, ο Γιάννης Πλαγιαννάκος στο μπάσο , ο Μαρκέλος Πούπαλος στο ούτι, το λαούτο και την κιθάρα, ο Σταμάτης Πούπαλος στο βιολί , ο Μανώλης Στάθης στο μπουζούκι το σάζι και τον τζουρά και ο Ντίνος Χατζηιορδάνου στο ακκορντεόν.
Σχετικές ειδήσεις
Δεν υπάρχει κράτος madame: Παντελής Αμπαζής & Γεράσιμος Γεννατάς στο HolyWood Stage
29.09.2016 11:22
Ο Παντελής Αμπαζής, παρέα με τον Γεράσιμο Γεννατά και το συγκρότημα «Ανωτάτη Ζαμπετική» έρχονται με φόρα για να κάνουν το μεγάλο μπαμ, το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016 στο HolyWood Stage.
Φύλαξα τ΄ όνειρο: διπλό cd με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη από την MINOS-EMI
29.03.2016 12:07
Κυκλοφορεί από την ΜΙΝΟS-ΕΜΙ ένα διπλό cd με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, τραγούδια που κατέχουν θέση ελληνικού ύμνου αφού ταξίδεψαν και γνώρισαν την μουσική μας σε όλο τον κόσμο, αλλά και τραγούδια λιγότερα γνωστά που πάντα όμως εμπεριέχουν την ιδιοφυή προσέγγιση του δημιουργού τους.
Δεν υπάρχει κράτος madame, με τους Παντελή Αμπαζή και Γεράσιμο Γεννατά στον Ιανό
29.02.2016 13:03
Ο Παντελής Αμπαζής, παρέα με τον Γεράσιμο Γεννατά και το συγκρότημα «Ανωτάτη Ζαμπετική» με τους Σωτήρη Σινάνη & Μάριο Καράντζιο (μπουζούκι), έρχονται στην μουσική σκηνή του ΙΑΝΟΥ, στις 5 Μαρτίου 2016.
Το Ραδιόφωνο στα βραχέα: ρεμπέτικα στο Passports Κεραμεικός
08.02.2016 17:09
Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στο Passport Κεραμεικός Upstairs, το διαδικτυακό ραδιόφωνο www.toradiofono.gr γυρίζει το κουμπί του και θυμάται τραγούδια αγαπημένα, τραγούδια που μετρούν χρόνια, τραγούδια που πολλές φορές έχουν φτάσει στο στόμα μας για να τα τραγουδήσουμε, τραγούδια ρεμπέτικα και τραγούδια λαϊκά.
Ακύρωση - Δεν υπάρχει κράτος Madame με τους Παντελή Αμπαζή και Γεράσιμο Γεννατά στο Faust
29.01.2016 14:36
Ο Παντελής Αμπαζής και ο Γεράσιμος Γεννατάς παρουσιάζουν στο Faust την παράσταση ντεμοντέρνου θεάτρου τραγουδιών με τίτλο Δεν υπάρχει κράτος Madame, με backing band την «Ανωτάτη Ζαμπετική».