Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Οι Blues Cargo, για μια εμφάνιση στο Holy Wood Stage

Οι Blues Cargo, για μια εμφάνιση στο Holy Wood Stage

Οι Blues Cargo, για μια εμφάνιση στο Holy wood Stage

 

Με ήχο blues ηλεκτρικό, οι BluesCargo, ένα από τα πλέον αντιπροσωπευτικά, ελληνικά συγκροτήματα blues της αθηναϊκής μουσικής ζωής , μας περιμένουν στο HolyWoodStage για ένα μουσικό ταξίδι στα βάθη του αμερικανικού νότου, την Πέμπτη 9 Μαΐου 2013, στις 22.00.

 

Συνδυάζοντας με μοναδικό τρόπο την παράδοση και τον ήχο της blues, ενσωματώνοντας το στυλ της σχολής του Chicago με την προσωπική έκφραση, τα αναπάντεχα σόλο και τον αυτοσχεδιασμό, οι BluesCargo δικαιώνουν απόλυτα τη φήμη τους ως την πιο αυθεντική ChicagoBluesBand της Αθήνας. Με περισσότερα από 20 χρόνια πορείας και αμέτρητες live εμφανίσεις στο ενεργητικό τους, οι Έλληνες μπλουζίστες έχουν συνοδεύσει σπουδαίους μουσικούς, όπως, μεταξύ άλλων τους GuitarShorty, U.PWilson, LouisianaRed, LurrieBell, BigTimeSarah, EddieC. Campbell και LeftyDizz. Εκτός από αγαπημένα και γνωστά τραγούδια, οι BluesCargo θα μας παρασύρουν και με δικές τους συνθέσεις και μοναδικές διασκευές από την τελευταία δισκογραφική τους δουλεία DelayedDelivery, που έχει ήδη αποσπάσει θετικά σχόλια σε διεθνές και ευρωπαϊκό επίπεδο.

 

Οι Blues Cargo είναι:

Στέλιος Ζαφειρίου , κιθάρα

Δημήτρης Ιωάννου, μπάσο-τραγούδι

Μπάμπης Τσιλιβίγκος, σαξόφωνο

Γιώργος Λαγογιάννης, πλήκτρα

Τόλης Γούλας, ντραμς

 

Σχετικές ειδήσεις
Οι Mississippi Heat live στο Half Note
30.09.2016 13:08
Ένα σύγχρονο blues συγκρότημα που αναβιώνει πιστά τον vintage ήχο του κλασικού Chicago Blues των 50’s. Με τραγούδι, φυσαρμόνικα, ηλεκτρική κιθάρα και όλο το πάθος που χαρακτηρίζει τους γνήσιους blues performers.
Οι Blues Cargo live στο Lazy Club
07.07.2016 14:45
Το Σάββατο 9 Ιουλίου 2016, έρχεται ακόμα μία αξέχαστη βραδιά με τους BLUES CARGO, την πιο αυθεντική Chicago Blues Band της Ελληνικής σκηνής, στο Lazy Club.
Trianon Blues Night 2016: Μια βραδιά μπλουζ στο Τριανόν
11.05.2016 14:34
The Joseph Priest Band, οι Blues Cargo και οι Jessica’s Theme Band στην πιο Μπλουζ συνεργασία του καλοκαιριού.
Το Blues for Peace στην Ελλάδα
10.05.2016 14:56
Το Blues Hall of Fame, Athens Greece, σε συνεργασία με την High Voltage Productions, θα διοργανώσει το διεθνή project ‘BLUES FOR PEACE’ που βασίστηκε στην ιδέα του Michael Packer (New York Blues Hall of Fame) και θα πραγματοποιηθεί συγχρόνως σε όλο τον κόσμο (Spain, France, USA, Iran, Italy, Ukraine, Mexico, Israel, Australia κ.ά.).
Οι Blues Cargo live στο Oρφέας Café
27.04.2016 13:02
Μία blues βραδιά έρχεται στο Oρφέας Café το Σάββατο 7 Μαΐου 2016 με τους BLUES CARGO, την πιο αυθεντική Chicago Blues Band της Αθηναϊκής σκηνής, με Chicago-Funky-Soul-Blues Standards αλλά και δικές τους συνθέσεις.