Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016

Ονείρου Οδύσσεια, στο Βρυσάκι

Ονείρου Οδύσσεια, στο Βρυσάκι

Η θεατρική ομάδα “Τρεις κι ο κούκος” παρουσιάζει στο χώρο Τέχνης Βρυσάκι, το έργο της Χρύσας Πάγκαλου με τίτλο “Ονείρου Οδύσσεια ”.

 

Οι 2 παραστάσεις του έργου, θα διεξαχθούν στις 19 και 26 Μαΐου 2013.

 

Το όνειρο του Οδυσσέα, ή, η Οδύσσεια ενός ονείρου...

Μία παράσταση βασισμένη στο οικολογικό παραμύθι της Χρύσας Ι. Παγκάλου «Ονείρου Οδύσσεια», με ήρωα τον δωδεκάχρονο Οδυσσέα. Ένα παιδί σαν όλα τα άλλα, που όμως είχε την τύχη να βρεθεί στο μελλοντικό πλανήτη Γη για μερικά… δευτερόλεπτα και να συνειδητοποιήσει πως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, όσο σήμερα νομίζουμε!

 

Η θεατρική ομάδα «Τρεις Κι ο Κούκος», μας μεταφέρει σε έναν πρωτοφανή κόσμο, φτιαγμένο από χαρτί, γυαλί, πλαστικό και αλουμίνιο. Η αινιγματική Νύχτα, πιστή ακόλουθος μιας διαρκούς αναζήτησης, μέσα από ήχους ονειρικούς και λουσμένη με αστερόσκονη, γίνεται σύμμαχος της παιδικής αθωότητας και της ανάγκης για γνώση. Μία παράσταση που βοηθά μικρά μα και μεγάλα παιδιά, να ονειρευτούν ξανά, έναν πιο φωτεινό και γεμάτο λουλούδια κόσμο…

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ:

Θεατρική ομάδα: Τρεις Κι ο Κούκος

Συγγραφέας παραμυθιού: Χρύσα Ι. Παγκάλου (εκδ. Δοκιμάκης)

Διασκευή κειμένου: Πηνελόπη Φλουρή

Σκηνοθεσία: Τρεις Κι ο Κούκος

Σκηνικά/Κοστούμια: Ιωάννης Κοτίδης

Πρωτότυπη μουσική: Παναγιώτης Ίσαρης

Ηθοποιοί παράστασης: Μαρία Αντωνοπούλου, Κατερίνα Καραχάλιου, Ιωάννης Κοτίδης, Πηνελόπη Φλουρή

Σχετικές ειδήσεις
Το Δέντρο της Γνώσης στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη
30.09.2016 15:41
H παραγωγή Εργοστάσιο Ονείρου ετοίμασε με πολύ μεράκι και ευθύνη προς το παιδί την νέα παιδική θεατρική παράσταση ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ, που θα ανέβει στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη τον Νοέμβριο 2016.
Ιλιάδα και Οδύσσεια από την Κάρμεν Ρουγγέρη για δύο εξτρα παραάστασεις στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
13.05.2016 16:24
Η Κάρμεν Ρουγγέρη παρουσιάζει στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης για δύο έκτακτες παραστάσεις την Ιλιάδα και την Οδύσσεια του Ομήρου, το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Μαΐου 2016, αντίστοιχα.
Ομήρου Οδύσσεια, από την Κάρμεν Ρουγγέρη τα Χριστούγεννα στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
24.12.2015 11:31
Μετά την μεγάλη επιτυχία της, η θεατρική παράσταση "Ομήρου Οδύσσεια" της Κάρμεν Ρουγγέρη, επαναλαμβάνεται τα Χριστούγεννα για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.
Ενας σάκος γεμάτος... ευχές! από τη ομάδα ArtooPaspartoo στο Βρυσάκι
01.12.2015 12:24
Ο Χώρος Τέχνης & Δράσης “Βρυσάκι” παρουσιάζει από τις 6 Δεκεμβρίου 2015 την Χριστουγεννιάτικη παράσταση κουκλοθεάτρου για παιδιά “Ενας σάκος γεμάτος... ευχές!” από την ομάδα θεάτρου κούκλας ArtooPaspartoo.
Ο Σνούπι και ο Τσάρλι Μπράουν - Πίνατς: Η ταινία
27.10.2015 16:28
Η Odeon παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 5 Νοεμβρίου 2015 την ταινία κινουμένων σχεδίων «Ο Σνούπι και ο Τσάρλι Μπράουν - Πίνατς: Η ταινία» (The Peanuts Movie) και σε 3D.