Τo Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Βeton7 διοργανώνει από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Ιούλιο 2013, το δεύτερο φεστιβάλ με τίτλο “Θεατρικές  Συνθέσεις” με βάση τα έργα του Σαίξπηρ, παρουσιάζοντας 14 έργα θεατρικών ομάδων και μεμονωμένων καλλιτεχνών οι οποίοι υπέβαλλαν πρόταση και επιλέχθηκαν για το συγκεκριμένο θεματικό άξονα του Beton7.

Για την παράσταση

Το Sexperience συντέθηκε με αφορμή το φεστιβάλ και η ιδιαιτερότητά του είναι ότι ενώ αποτελείται αποκλειστικά από ατάκες του Σαίξπηρ είναι ένα καινούργιο έργο με δική του αυτόνομη υπόθεση.

Είναι ένα πολιτικο-σεξουαλικό θρίλερ και λειτουργεί ως μια αισχρή απεικόνιση ενός σκανδαλοθηρικού περιοδικού. Είναι ένα έργο για τα σκάνδαλα της πολιτικής ζωής, τις μίζες, τους εκβιασμούς, τις υπογραφές μέσα στη νύχτα. Ένα έργο για το χάσιμο της παρθενίας, τη χλιδή και τις… εκπαιδευμένες μπίμπο.

Σύνοψη

Ο Χάρρυ και η Ταμόρα είναι ένα ζευγάρι που ζει μέσα στον πλούτο, τις ακολασίες και τη διαφθορά. Τα χρήματά τους προέρχονται από αθέμιτες κρατικές συναλλαγές και από τους οίκους ανοχής που διατηρούν στο κέντρο της πόλης. Όταν ζητάνε από έναν πολιτικό να τους στηρίξει στις άνομες δραστηριότητές τους κι εκείνος αρνείται, ξέρουν ποιο θα είναι το επόμενο βήμα τους…

SEXPERIENCE. Είναι επικίνδυνο να μιλήσεις γι’ αυτό.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία- δραματουργική σύνθεση: Κατερίνα Δασκαλάκη

Σκηνικά-Κοστούμια: Χριστίνα Κωστέα

Μουσική: Erlend Kristensen, Åsmund Skuterud,  Πέννυ Μπινιάρη

Φωτογραφίες: Κατερίνα Τζόβα

Υπεύθυνος φωτισμού φωτογράφισης: Δημήτρης Μαόφης

Trailer παράστασης: ΕΙΚΟΝΟΚΙΝΗΣΗ

Make up artist: Μαρίνα Τσιατά

Παίζουν οι ηθοποιοί: Μίλτος Σαμαράς, Κατερίνα Δασκαλάκη, Φαίη Ζαρμπή, Κώστας Ζέκος

Με την υποστήριξη της Νορβηγικής Πρεσβείας