Μια μεγάλη ανοιξιάτικη γιορτή τέχνης στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης συνοδεύει τα εγκαίνια του ανακαινισμένου πωλητηρίου του.

Το ανακαινισμένο Πωλητήριο του ΙΜΚ εγκαινιάζεται τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2013, στις 20:00, την ίδια ακριβώς ώρα που θα εγκαινιασθούν και οι τρεις νέες εκθέσεις που φιλοξενεί το ΙΜΚ: Έκθεση Επιτοίχιων και Γλυπτών Έργων  “Eureka” του Σάκη Παπαγιάννη, ‘Έκθεση Φωτογραφίας “Με το βλέμμα στο Φεγγάρι”, Έκθεση “Τέχνη και Επιχειρηματικότητα” με εφαρμογές έργων γνωστών Ελλήνων εικαστικών, σε plexiglass,  από την apolyto.

Μία ακόμα γωνιά του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, στο ισόγειο, ανακαινίσθηκε και ξεκινά τη λειτουργία του για να δώσει τη δυνατότητα στο κοινό να  αποκτήσει αντικείμενα τέχνης, βιβλία και κοσμήματα, που ομορφαίνουν τη ζωή μας.

Το Πωλητήριο, βρίσκεται στην αριστερή πλευρά της κυρίας εισόδου του ΙΜΚ και διαθέτει μία μεγάλη συλλογή από μεταξοτυπίες και αναπαραγωγές έργων Ελλήνων καλλιτεχνών σε διάφορες εφαρμογές  οι οποίοι έχουν εκθέσει στο παρελθόν στο ΙΜΚ, αλλά και πολλών ακόμη, καθώς και βιβλία που αφορούν στο έργο του Μιχάλη Κακογιάννη και στις τέχνες γενικότερα.

Επιπλέον, μπορεί επίσης να βρει κανείς μικρά γλυπτά, χρηστικά αντικείμενα τέχνης, πορσελάνινες κούπες και πιατέλες, χειροποίητα κοσμήματα, ρολόγια, είδη ένδυσης και πολλές ακόμα προτάσεις,  ιδανικές για ξεχωριστά δώρα, σε εξαιρετικά προσιτές τιμές για όλους, με προσφορές και ευκαιρίες.

Τα εκθέματα του πωλητηρίου ανανεώνονται συνεχώς για να προσφέρουν όλο και περισσότερες δυνατότητες επιλογής σε όσους αγαπούν την τέχνη και τις ιδιαίτερες δημιουργίες καλλιτεχνών και τεχνιτών με την φροντίδα της Εύης Χατzημιχαήλ και της GruppoGemello.

 

Το Πωλητήριο στο ΙΜΚ

Ώρες Λειτουργίας: Καθημερινά  Δευ- Κυρ 18:30 – 23:30 και τα πρωινά 10:30 – 14:30 (εκτός από Δευτέρα)