Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Dousk - Kind Of Human

Dousk - Kind Of Human
Ο Dousk είναι ένας από τους καλλιτέχνες που κατάφερε να βγεί έξω από τα σύνορα της Ελλάδας και απέκτησε μεγάλη απήχηση στην διεθνή ηλεκτρονική μουσική σκηνή . Το 2005 έκανε το ντεμπούτο του με την Klik Records με τον δίσκο D.I.Y. Ένα άλμπουμ με underground θεματικό ύφος που ένωνε στοιχεία downtempo, breakbeat, trip hop και της house, δημιουργώντας ένα μοναδικό ηχητικό αποτέλεσμα που γνώρισε μεγάλη αποδοχή από όλες τις γωνιές της χορευτικής μουσικής σκηνής.

Το μεγάλο ταλέντο και η δημιουργική ευφυΐα που επικρατεί στη μουσική του από την εποχή του \'D.I.Y\', τον έχουν αναδείξει σε καταξιωμένο παραγωγό και αυτό αποδεικνύεται στο νέο του άλμπουμ Kind Of Human.

16 νέα tracks αποτελούν το Kind Of Human, το δεύτερο ολοκληρωμένο άλμπουμ του το οποίο κυκλοφόρησε πάλι από την Klik Records. Ο Dousk αυτή τη φορά κινείται ακόμα πιο βαθιά στους downtempo ήχους, αγγίζοντας στοιχεία lounge και jazz. Πιο \'οργανικό\' και πιο φυσικό\' από το \'D.I.Y\', καθώς ο Dousk συνεργάζεται με το ελληνικό συγκρότημα Flakes που ντύνει με κιθάρες και drums κομμάτια όπως τα \'Flunked\', \'Dolly\' και Good For You\'.

Το αποτέλεσμα είναι ένα deep, soulful άλμπουμ που αναπτύσσεται σταθερά και εντυπωσιακά από το πρώτο track μέχρι τη κορύφωσή του.


Σχετικές ειδήσεις
“Here”:  Το νέο άλμπουμ της Alicia Keys
02.11.2016 12:03
Η βραβευμένη παραγωγός, δημιουργός και τραγουδίστρια, Alicia Keys επιστρέφει με νέο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει στις 21 Νοεμβρίου από τη Sony Music και τη Feelgood Records.
“Je Di Oui”: Το νέο άλμπουμ των  Pink Martini
01.11.2016 13:31
Οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού, Pink Martini, επιστρέφουν και μας προσκαλούν σε χαρούμενους ήχους με το νέο τους άλμπουμ “Je Di Oui” που θα κυκλοφορήσει στις 21 Νοεμβρίου από τη Feelgood Records.
17η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής: Οι εκδηλώσεις της Αττικής
15.06.2016 10:52
Η 17η διοργάνωση του Αττικού Δικτύου διοργανωτών της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής, είναι το αποτέλεσμα μιας συναρπαστικής συνεργατικής προσπάθειας, και έχει σαφώς ιδιαίτερο συμβολισμό όταν για 3 ήμερες διοργανώνεται ταυτόχρονα 120 εκδηλώσεις, συμμετέχουν 140 καλλιτέχνες και γίνονται δεκάδες δράσεις σε 58 σημεία της Αττικής.
Το Human Requiem, ο Ύμνος στη ζωή και την αλληλεγγύη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
20.04.2016 14:29
Μια συγκλονιστική μουσική παράσταση, το Human Requiem, παρουσιάζεται τη Μεγάλη Εβδομάδα, στο πλαίσιο του Κύκλου Αdagio – Μουσική για τις μέρες του Πάσχα, τη Μεγάλη Τρίτη 26 και τη Μεγάλη Τετάρτη 27 Απριλίου (ώρα έναρξης 21:00) στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Chicane & Dj Ralf live @ Vilka Area
29.02.2016 13:47
H OBLIVION HEART επιστρέφει δυναμικά σε ένα από τα πιο αγαπημένα dancefloors της Θεσσαλονίκης, στη Βίλκα, υποδέχοντας στις 19 Μαρτίου 2016 δύο κορυφαίους καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής σκηνής, τον Chicane της Modena και Armada Records και τον Dj Ralf της La Terra Records.