Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Τα ροκάκια έχουν ραντεβού

Τα ροκάκια έχουν ραντεβού
Το Άλσος Παναγίας στο Κιάτο Κορινθίας είναι ο τόπος συνάντησης του φετινού καλοκαιριού για όλους τους ροκάδες. Από τις 24 έως τις 26 Ιουλίου θα περάσουν από εκεί ουκ ολίγα σχήματα…

Το Άλσος Παναγίας στο Κιάτο Κορινθίας είναι ο τόπος συνάντησης του φετινού καλοκαιριού για όλους τους ροκάδες. Από τις 24 έως τις 26 Ιουλίου θα περάσουν από εκεί ουκ ολίγα σχήματα…

1000mods, Intact, Infertile, Regection, με dj set tetrack δημιουργούν την πρώτη μέρα του τριήμερου Rock festival του Κιάτου, η οποία είναι θα είναι metal day, οπότε ετοιμαστείτε κατάλληλα.

Στις 25 Ιουλίου, δεύτερη μέρα για το φεστιβάλ, Locomondo, Les skartoi, Lfc, Viet now και φυσικά dj set tetrack, ακούγονται χαλαρά και δυνατά…

Και στις 26 Raining Pleasure, Deadbeat Escapement, Selas, Beatime και ένα dj set tetrack, κλείνουν το τριήμερο.

Η Rock Συνάντηση διοργανώνεται για τέταρτη συνεχή χρονιά, με την υποστήριξη της ΔΕΑΠΑΣ στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων SIΚYΩΝΙΑ’08.

Εκτός από τα τοπικά συγκροτήματα της Κορίνθιας που πάντοτε στηρίζουν την προσπάθεια, αυτή τη φορά θα εμφανιστούν και τα τέσσερα παραπάνω σπουδαία συγκροτήματα της εγχώριας ροκ κι όχι μόνο σκηνής.

Χορηγός επικοινωνίας: Περιοδικό Υποβρύχιο

Σχετικές ειδήσεις
Ropegasms: Cellobaku live στο Faust
18.11.2016 12:14
Μετά την πρώτη επιτυχημένη βραδιά του φετινού Οκτωβρίου, το FAUST και η ομάδα Rope Studies ανανεώνουν, από κοινού, το ραντεβού τους για τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου με ανανεωμένο δυναμικό.
Το West Side Story στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
13.09.2016 13:20
Την πιο επιτυχημένη μουσικοχορευτική παράσταση του φετινού καλοκαιριού, το λαμπερό «West Side Story» της Καμεράτα, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν στο Μέγαρο όσοι δεν πρόλαβαν να το δουν!
Δήμητρα Γαλάνη, Ελένη Τσαλιγοπούλου και Γιώτα Νέγκα στο Κιάτο Κορινθίας
26.07.2016 12:27
Η Δήμητρα Γαλάνη, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Γιώτα Νέγκα έρχονται τη Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016 για τη μοναδική τους εμφάνιση στο Κιάτο Κορινθίας αυτό το καλοκαίρι.
Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου live στο Θέατρο Βράχων
12.05.2016 17:08
Μετά από μια ηθελημένη χειμερινή ενδοσκόπηση, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου με τη Ματούλα Ζαμάνη και τους υπόλοιπους συνεργάτες τους, θα προσπαθήσουν για άλλη μια φορά να σταθούν με αυθεντικότητα και καλή διάθεση στο μουσικό γίγνεσθαι του φετινού καλοκαιριού.
Θανάσης Παπακωνσταντίνου: Οι συναυλίες του καλοκαιριού
25.04.2016 12:54
Μετά από μια ηθελημένη χειμερινή ενδοσκόπηση, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου με τη Ματούλα Ζαμάνη και τους υπόλοιπους συνεργάτες τους, θα προσπαθήσουν για άλλη μιά φορά να σταθούν με αυθεντικότητα και καλή διάθεση στο μουσικό γίγνεσθαι του φετινού καλοκαιριού.