Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Τα βιβλία του Dan Brown στις Εκδόσεις Ψυχογιός

Τα βιβλία του Dan Brown στις Εκδόσεις Ψυχογιός

Οι Εκδόσεις Ψυχογιός εξασφάλισαν την έκδοση στην Ελλάδα των βιβλίων του φημισμένου Dan Brown, αρχής γενομένης από το βιβλίο με τίτλο «Inferno», που θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας στις 4 Ιουλίου 2013.

 

Ο Dan Brown είναι ο συγγραφέας μιας σειράς μυθιστορημάτων που έχουν φιγουράρει στις πρώτες θέσεις των ευπώλητων βιβλίων. Περισσότερα από 200.000.000 αντίτυπα έχουν πουληθεί σε όλο τον κόσμο, ενώ οι γλώσσες μετάφρασης φτάνουν τις 52!

 

Δύο από τα βιβλία του έχουν μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη, ενώ ετοιμάζεται και η τρίτη ταινία. Το 2005 ο Dan Brown χαρακτηρίστηκε σαν ένας από τους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο, σύμφωνα με το περιοδικό TIME.

 

Στις 14 Μαΐου θα είναι ι διαθέσιμη η αγγλική έκδοση του νέου πολυαναμενόμενου βιβλίου. Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας για τη μετάφρασή του. Από το Φθινόπωρο, θα είναι διαθέσιμα από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ και όλα τα προηγούμενα έργα του συγγραφέα .

 

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Ο καθηγητής Ρόμπερτ Λάνγκτον βρίσκεται σε ερευνητικό ταξίδι στην Ιταλία, μαγνητισμένος από μια υπόθεση που περιστρέφεται γύρω από τη Θεία Κωμωδία του Δάντη και, ειδικότερα, την Κόλαση, ένα από τα πιο σπουδαία αλλά και μυστηριώδη και αινιγματικά αριστουργήματα της λογοτεχνίας. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Λάνγκτον θα αναμετρηθεί με προκλήσεις απρόσμενες και άκρως επικίνδυνες και θα διαχειριστεί ένα σκοτεινό γρίφο που, τελικά, θα τον οδηγήσει σε ένα λαβύρινθο καμωμένο από κλασικά έργα τέχνης, μυστικά περάσματα και επιστημονικές ανακαλύψεις ενός αλλόκοτου μέλλοντος. Η σκοτεινή, επική ποίηση του Δάντη γίνεται μίτος στην προσπάθεια του Λάνγκτον να βρει απαντήσεις και κάποιον άνθρωπο να εμπιστευτεί προτού ο κόσμος αλλάξει για πάντα, με τρόπο ανεπανόρθωτο. Στα περίφημα μυθιστορήματα Κώδικας Da Vinci , Illuminati και Το Χαμένο Σύμβολο, όλα διεθνή μπεστ σέλερ, ο Dan Brown είχε χρησιμοποιήσει ένα εξαίσιο μίγμα από ιστορία, τέχνη, κώδικες, σύμβολα. Στο καινούργιο και τόσο αναμενόμενο έργο του, ίσως το πιο ώριμο και συναρπαστικό απ’ όλα τα προηγούμενα, επιστρέφει στα πλέον βασικά και ουσιώδη στοιχεία της τέχνης του και γράφει το πιο υψηλών απαιτήσεων θρίλερ που μας έχει δώσει έως τώρα.

Σχετικές ειδήσεις
Νέα βιβλία από τις εκδόσεις Ίκαρος: Εκδοτικό Πρόγραμμα
31.08.2016 11:43
Πολλά και σημαντικά τα βιβλία που θα κυκλοφορήσουν από τις εκδόσεις Ίκαρος από τον Σεπτέμβριο έως τα τέλη του 2016
Ο Χάρι Πότερ και το καταραμένο παιδί - Τζ. Κ. Ρόουλινγκ
05.08.2016 12:13
Το βιβλίο Ο Χάρι Πότερ και το καταραμένο παιδί της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, που θα περιλαμβάνει και τα δύο μέρη της παράστασης, θα κυκλοφορήσει από τις Εκδόσεις Ψυχογιός στις 29 Σεπτεμβρίου 2016.
Σπουδαία βιβλία και μεγάλα συγγραφικά ονόματα το φθινόπωρο στις εκδόσεις Μεταίχμιο
29.07.2016 12:07
Πολλά και σημαντικά βιβλία θα κυκλοφορήσουν από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ έως τα τέλη του 2016.
Μεγάλες καλοκαιρινές προσφορές βιβλίων από τις εκδόσεις Πεδίο
20.07.2016 10:02
Καλοκαίρι και διακοπές χωρίς βιβλία για διάβασμα δεν νοούνται…
Καλοκαιρινές προσφορές βιβλίων από τις εκδόσεις Πεδίο
07.07.2016 09:31
Οι εκδόσεις «Πεδίο» προσκαλούν τους αναγνώστες σε μια γιορτή με μεγάλες καλοκαιρινές προσφορές, με χαμηλές τιμές σε όλα τα βιβλία τους, από τα δοκίμια έως τα παιδικά με τους γνωστούς αγαπημένους ήρωες από Δευτέρα 11 έως Σάββατο 16 Ιουλίου 2016 και από Δευτέρα 25 Ιουλίου έως Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016