Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Bnc - The Birth

Bnc - The Birth
Η cast a blast παρουσιάζει το ντεμπούτο album του dj, mc, στιχουργού και παραγωγού Jefferson Gonzalez ή αλλιώς BnC.     Γεννημένος στον Άγιο Δομίνικο στις αρχές της δεκαετίας του 80 ο Jefferson Gonzalez έρχεται στην Ελλάδα μετά από μια σύντομη παραμονή στην Νέα Υόρκη.

    Το ενδιαφέρον και η ενασχόληση του με την μουσική ξεκινά από πολύ νωρίς είτε παίζοντας τύμπανα σε μπάντες είτε αργότερα ως dj και mc σε διάφορα projects, με πιο πρόσφατη την συμμετοχή του ως mc στο misplased του Blend και στο Blend sextet.

    Το the Birth είναι η πρώτη του ολοκληρωμένη δουλειά και στην ουσία ένα one man show αφού ο ίδιος αναλαμβάνει τα φωνητικά και τους στίχους, τα scratch και όλη την παραγωγή με αποτέλεσμα ένα άλμπουμ πλούσιο και φρέσκο.

    Το βασικό concept πίσω από τον ήχο του the Birth είναι μια ομοιόμορφη μίξη πολλών ακουσμάτων, στυλ και ιδεών που εύκολα δένουν μεταξύ τους κάτω από μια γενικά πολύ καλή παραγωγή που περιέχει μεγάλες δόσεις oldschool hip hop, ωμές funk μπασογραμμές, σκονισμένο turntablism και στοιχεία reggae.
   
    Όπως είπε και ο ίδιος , φανταστείτε τους parliament να τζαμάρουν με τους Arrested Development με ηχολήπτη τον Lee Perry. 


Σχετικές ειδήσεις
Νέο video από τον Evripidis and his Tragedies
30.12.2016 13:43
O Ευριπίδης Σαμπάτης παρουσιάζει το τέταρτο video από το album του, "Futile Games In Space And Time", σε σκηνοθεσία Ignasi Casas και παραγωγή Claudia Mallart.
Η Τραβιάτα, του Τζουζέππε Βέρντι από την ΕΛΣ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
31.10.2016 17:08
Η Εθνική Λυρική Σκηνή παρουσιάζει στο Μέγαρο την δημοφιλέστατη Τραβιάτα του Βέρντι, στην υψηλής αισθητικής παραγωγή του Νίκου Πετρόπουλου, σε μουσική διεύθυνση Λουκά Καρυτινού.
LTJ Bukem - Back to the Underground σε μυστική τοποθεσία
14.09.2016 13:19
Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016, η δημιουργική ομάδα του Bios – Ρομάντσο σε συνεργασία με την Innersense Productions, διαμορφώνουν σε club ένα μυστικό χώρο και πηγαίνουν Back To The Undergound, σε μια συναυλιακού τύπου παραγωγή με custom made stage, ήχο, φως, εικόνα και υπηρεσίες bar.
Buika, η Κόρη της Φωτιάς με την ΚΟΑ στο Ηρώδειο
28.07.2016 11:00
Το Gazarte σας αναγγέλλει την πρώτη του παραγωγή στο Ηρώδειο: η Buika, η Κόρη της Φωτιάς, θα είναι κοντά μας την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016 για μια μοναδική συναυλία, όπου θα τη συνοδεύσει η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών.
The Bittersweet live στο Ίλιον Plus
06.05.2016 14:44
Την Κυριακή 15 Μαΐου 2016 οι The Bittersweet κάνουν ένα διάλλειμα από την παραγωγή της δεύτερης δισκογραφικής τους δουλειάς "The Age of New Delirium" και ανεβαίνουν στη σκηνή του Ilion plus!