Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016

Ο Απόστολος Βαλαρούτσος στο Σταυρό του Νότου Plus

Ο Απόστολος Βαλαρούτσος στο Σταυρό του Νότου Plus

Ο Σταυρός του Νότου παρουσιάζει στη σκηνή Plus τον Απόστολο Βαλαρούτσο για ένα live

 

την Πέμπτη 18 Απριλίου 2013.

Κι όμως ήρθε η άνοιξη να μας ζεστάνει πάλι με το φως της και να μας μεθύσει με τις μυρωδιές της παραβλέποντας ΔΝΤ, μνημόνια και παντός είδους "κομμώσεις". Αυτή την Άνοιξη διάλεξε και ο Απόστολος Βαλαρούτσος για να στήσει μια μουσική παράσταση και να μοιραστεί μαζί μας το άρωμα απ’ τα καινούργια του τραγούδια.

Το "Μετά ξύπνησα" που ακούμε ήδη στο ραδιόφωνο και αγαπάμε σαν το όνειρο που όλοι θα θέλαμε να γίνει πραγματικότητα είναι ένα απ’ αυτά. Μαζί με τα νέα όμως θα ακούσουμε και παλιότερα τραγούδια του που γνωρίσαμε από σπουδαίους ερμηνευτές όπως ο Χαρούλης, ο Μαχαιρίτσας κ.α. Στην παράσταση παντρεύονται αβίαστα ο Σαββόπουλος  με τους Beatles, οι Coldplay με τον Χατζιδάκι και το Rn'R με την παράδοση.

Ο Απόστολος έχει παίξει και τραγουδήσει με όλους σχεδόν τους Έλληνες καλλιτέχνες σε αμέτρητες συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό και είναι ιδρυτικό μέλος της "Εστουδιαντίνας" και των Beatles Live Tribute Band.

 

Μαζί του παίζουν και τραγουδάνε οι μουσικοί:

Κώστας Γιαννίρης: μπάσο

Ηλίας Λαμπρόπουλος: βιολί , τρομπέτα, φιλικόρνο

Νίκος Χριστόπουλος: τύμπανα

 

Σχετικές ειδήσεις
Οκτώβριος 2016 στο Σταυρό του Νότου
27.09.2016 15:23
Ο Σταυρός του Νότου ανακοίνωσε το μουσικό πρόγραμμα Οκτωβρίου 2016 για τις τρεις σκηνές του, ενώ μας έδωσε και μία πρώτη γεύση από τους καλλιτέχνες που θα φιλοξενήσει το Νοέμβριο!
Η Βασιλική Καρακώστα για ένα live στο Σταυρό του Νότου plus
11.05.2016 10:41
Η Βασιλική Καρακώστα θα εμφανιστεί την Πέμπτη 19 Μαΐου στην μουσική σκηνή Σταυρός του Νότου plus.
Η Γεωργία Νταγάκη και ο Σταύρος Σιόλας στη Βεντέτα
01.02.2016 12:27
Η Γεωργία Νταγάκη και ο Σταύρος Σιόλας αμέσως μετά τις επιτυχημένες τους παραστάσεις στην Αθήνα στο Σταυρό του Νότου, ανεβαίνουν Θεσσαλονίκη, για τέσσερις εμφανίσεις στη θρυλική μουσική σκηνή Βεντέτα!
Η Γεωργία Νταγάκη και ο Σταύρος Σιόλας στο Σταυρό του Νότου Club
12.01.2016 14:15
Η Γεωργία Νταγάκη και ο Σταύρος Σιόλας μαζί για πρώτη φορά στην σκηνή του Σταυρού του Νότου!
Ο Απόστολος Βαλαρούτσος live στο Club του Σταυρού του Νότου
18.12.2015 15:17
Ο Απόστολος Βαλαρούτσος επιστρέφει την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015 στο Σταυρό του Νότου για μια βραδιά οπου θα παίξει και θα τραγουδήσει δικά του γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια, αλλά και κάποια απο καινούριο ανέκδοτο υλικό.