Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Κάντε Focus… On dj Argy

Κάντε Focus… On dj Argy
Το Σάββατο 19 Ιουλίου, το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει στο Ammos Beach Club τον ανερχόμενο dj και παραγωγό, Argy της Poker Flat Recordings.

Ο νεαρός καλλιτέχνης, μολονότι γεννήθηκε στη Ρόδο, τα τελευταία χρόνια ζει στο εξωτερικό, γεγονός που του επέτρεψε να κυνηγήσει το όνειρό του και να κερδίσει την απροσδόκητα θερμή υποδοχή του κοινού και των κριτικών. Μαζί του θα εμφανιστεί ο Bengoa, της Blind Stitch Records.

Το ντεμπούτο του «Love Dose» EP κυκλοφόρησε το 2005 από την Poker Flat και απέδειξε την ευρεία γκάμα των μουσικών του επιρροών και δυνατοτήτων.

Ο Argy παράλληλα, συνεργαζόταν με τις δισκογραφικές Ibadan, Simple και Defected, ενώ το 2007 σημείωσε μεγάλη επιτυχία με το «Unreliable Virgin», το οποίο κυκλοφόρησε από την Cocoon του θρυλικού Sven Vath. Αυτό ήταν αρκετό, για να βομβαρδιστεί με προτάσεις για gigs και να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο.

Το Μάιο κυκλοφόρησε το πρώτο full length project του, «Focus On: Argy», που κατά γενική ομολογία αποτελεί μια ευχάριστη μουσική έκπληξη. Πρόκειται για μια ώριμη και ολοκληρωμένη δουλειά που εκπροσωπεί τη σύγχρονη house και χαρακτηρίζεται από δυνατά χορευτικά peaks και έντονα percussive ατμοσφαιρικά στοιχεία.

O Argy και το Focus On μας επιτρέπουν να ατενίζουμε το μέλλον της χορευτικής σκηνής με αισιοδοξία, καθώς αποδεικνύουν ότι η νέα γενιά των dj’s εκτός από αγάπη και γνώση για τη μουσική, διαθέτει όραμα και ιδεολογία.

Σχετικές ειδήσεις
Bob Dylan: The 1966 Live Recordings
29.09.2016 09:47
Η Columbia Records και η Legacy Recordings παρουσιάζουν το συλλεκτικό boxset Bob Dylan: The 1966 Live Recordings που θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου από τη Feelgood Records.
Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου
12.08.2016 15:47
Μετά από έναν πολύ επιτυχημένο χειμώνα και τη θερμή ανταπόκριση του κοινού με 6 sold out εμφανίσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, καθώς και 3 sold out εμφανίσεις στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, το κοινό στη Ροδο θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει την Άλκηστη Πρωτοψάλτη για 2 μοναδικές συναυλίες στο θεατρο μεσαιωνικής Τάφρου την Τετάρτη 24 κ Πέμπτη 25 Αυγούστου σε αυτή την διαφορετική μουσική συνάντηση… με το χρόνο…
Παιχνίδι με το χρόνο: Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά
13.07.2016 14:14
Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ξανά την Άλκηστη Πρωτοψάλτη στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά την Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016 μετά την αναβολή της συναυλίας στις 28/6 λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Λατινοαμερικάνικη και παραδοσιακή μουσική στο Φεστιβάλ Ρεματιάς
07.07.2016 10:59
Οι Νύχτες Αλληλεγγύης συνεχίζονται και το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Ιουλίου 2016 το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει δυο πρωτότυπες και τελείως διαφορετικές μεταξύ τους μουσικοχορευτικές παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο.
Ιάννης Ξενάκης: Μουσική | Αρχιτεκτονική, μια ημερίδα και μια συναυλία στο Μέγαρο
11.04.2016 12:28
Το Τμήμα Μουσικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ και η Σχολή Αρχιτεκτόνων του ΕΜΠ συνδιοργανώνουν το Σάββατο 16 Απριλίου 2016, σε συνεργασία με το Megaron Plus, την ημερίδα ΙΑΝNΗΣ ΞΕΝΑΚΗΣ: ΜΟΥΣΙΚΗ | ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ.