Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Ο Μανώλης Φάμελλος επιστρέφει στο Σταυρό του Νότου

Ο Μανώλης Φάμελλος επιστρέφει στο Σταυρό του Νότου

Ο Μανώλης Φάμελλος γνωστός λάτρης της επανάληψης επιστρέφει στον Σταυρό του Νότου με το ΠΑΡ’ΟΛΙΓΟΝ ΚΟΥΑΡΤΕΤΟ… μαζί του η νέα ιέρεια του μέλλοντος-τραγουδοποιός Nalyssa Green.

 

 

Το «Παρ’ Ολίγον Κουαρτέτο» είναι η  σύμπραξη του Μανώλη Φάμελλου με μια παρέα φίλων μουσικών – Μιχάλης Βρέττας, Άρης Ζέρβας, Μιχάλης Καλκάνης -  μια ερασιτεχνική συνεργασία επαγγελματιών, ένα διαγωνίως παράλληλο κι ατάκτως τακτικό σχήμα που επιχειρεί να φανταστεί τον εαυτό του αλλιώς, έξω από τα σχήματα.

 

 

Μετά  την παρθενική του εμφάνιση  την περασμένη άνοιξη  συνεχίζει αυτούσιο ένα χρόνο μετά δοκιμάζοντας να μεταφέρει νέα αλλά και παλιότερα τραγούδια σε ένα νέο ηχητικό τοπίο ακλουθώντας το εσωτερικό τους φως η σκοτάδι…

 

 

Φέτος στην σκηνή του Σταυρού Του Νότου συναντούν την νέα φωνή του αστικού μεταρομαντισμού, Nalyssa Green, που στην - διαρκή και όχι εντελώς μάταιη -  αναζήτηση της αισθητικής πληρότητας προσφέρει τα τραγούδια της και τα μυστικά της στην υπηρεσία της Ομάδας και του Πειράματος, της Σύνθεσης και της Ομορφιάς.

Χωρίς ηλεκτρισμό, αποκλειστικά στηριγμένο στις δονήσεις των  εγχόρδων και των φωνών το «Παρ’ Ολίγον Κουαρτέτο» απευθύνεται σε ευήκοους ακροατές που αγαπούν την μουσική των ψιθύρων, τα πουλιά και τα παράξενα σύννεφα…

 

 

 

Μιχάλης Βρέττας – βιολί

 Άρης Ζέρβας – τσέλο

Μιχάλης Καλκάνης – κοντραμπάσο

 

 

Αγαπητός καλεσμένος ο εκλεκτός μουσικός συγγενής και φίλος από χρόνια Κωνσταντίνος Βήτα στην χρόνια μετά, πρώτη επί σκηνής κοινή παρουσία…!

 

 

Πριν από την μουσική υπάρχει η σιωπή

Κι ανάμεσα τους μια λίμνη όπου βαφτίζονται οι λέξεις

 

 

Ο τελευταίος δίσκος του Μανώλη Φάμελλου "Τι υπάρχει πιο πέρα;" διατίθεται στον χώρο των παραστάσεων (με παραστατικό) σε νέα μειωμένη τιμή.

 

 

Μαζί του η Nalyssa Green

Special Guest: Κωνσταντίνος Βήτα

Σχετικές ειδήσεις
O Στάθης Δρογώσης και ο Μανώλης Φάμελλος στο Kremlino
20.12.2016 10:53
O Στάθης Δρογώσης και ο Μανώλης Φάμελλος θα βρεθούν για μία live εμφάνιση στο Kremlino, το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017.
Το Inter-Aman επιστρέφει στο Σταυρό του Νότου
07.11.2016 14:46
Ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος, ο Ηaig Yazdjian, ο Αλέξης Παρχαρίδης, ο Χρήστος Χαλκιάς και ο Γιάννης Κιριμκυρίδης επστρέφουν με το Inter-Aman στο Σταυρό του Νότου Plus για δύο Πέμπτες, στις 10 Νοεμβρίου και 29 Δεκεμβρίου 2016.
Η Ευτυχία Μητρίτσα επιστρέφει για δύο live στο Σταυρό του Νότου
01.11.2016 16:12
Εκεί όπου ξεκίνησε τις προσωπικές της εμφανίσεις, η Ευτυχία Μητρίτσα επιστρέφει και μας δίνει τα πρώτα ραντεβού της σεζόν, στη σκηνή του Σταυρού Του Νότου Club, τις Πέμπτες 10 και 17 Νοέμβρη.

H Βίκυ Καρατζόγλου στο Σταυρό του Νότου Plus
30.03.2016 16:28
H Βίκυ Καρατζόγλου, λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ «Τα Όνειρά μου Αληθινά» επιστρέφει για 2 μοναδικές βραδιές, 7 & 21 Απριλίου στο Σταυρό του Νότου Plus.
Ο Πάνος Μουζουράκης επιστρέφει στο Σταυρό του Νότου
22.03.2016 13:32
Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι εμφανίσεις του, το Δεκέμβριο στο Σταυρό του Νότου club, ο πολυτάλαντος Πάνος Μουζουράκης επιστρέφει στον «τόπο του εγκλήματος» τις Παρασκευές 1, 8, 15 και 22 Απριλίου.