Η ομάδα του DesignWars στα πλαίσια μιας σειράς διεθνών εκθέσεων που έχει αναλάβει να διενεργήσει με επιλεγμένους καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο, περήφανα παρουσιάζει ένα από τους αληθινούς εκπροσώπους της Ιρλανδικής graffiti κουλτούρας τον ΕΟΙΝ. Ζωγραφική, installation και ποίηση με βορειοευρωπαϊκό άρωμα, θα παρουσιαστούν σε μια μοναδική ατομική έκθεση στο DesignWars Exhibition center (Καπνικαρέας 19, Πλάκα) με σκοπό να εμφυσήσουν στον ταλαιπωρημένο Αττικό ουρανό μια άλλη οπτική γωνία βασισμένη στη δημιουργία και την ελπίδα.

Ο κύριος άξονας γύρω από τον οποίο περιστρέφεται η δουλειά του EOIN είναι η δημιουργία μιας εικόνας με την οποία το άτομο μπορεί να συνδεθεί σε προσωπικό επίπεδο. Για να επιτευχθεί αυτό, ο καλλιτέχνης αναζητά χώρους εγκατελειμένους, ξεχασμένους στο χρόνο και εκεί διενεργεί την παρέμβασή του στο σύγχρονο αστικό τοπίο. Πολλές από τις δουλειές του δεν θα τις δεί ποτέ κανείς από κοντά και μοιραία θα χαθούν στα στοιχεία της φύσης. Αυτός είναι και ο λόγος που η φωτογραφική απεικόνιση της δουλειάς του καθίσταται τόσο σημαντική, αφού είναι ο μόνος τρόπος να μείνει στο χώρο η στιγμή και η αληθινή αίσθηση του έργου του.

Η κύρια επιρροή του EOIN είναι η εύθραυστη και αμφίδρομα δυναμική αίσθηση ελπίδας που έχουμε ακόμα και στις πιο δύσκολες και μαύρες στιγμές της ζωής μας. Αυτό που τον οδηγεί είναι αυτή η αδύναμη ακτίδα φωτός, που μερικές φορές φαντάζει τόσο ασθενής και απόμακρη. Ο σκοπός του είναι να φέρει το κοινό σε εκείνη την ασφαλή και θετική στιγμή που εμφανίζεται όταν ζούμε πραγματικά και ονειρευόμαστε.