Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

Η μπάντα της Άνοιξης, στο Booze Cooperativa

Η μπάντα της Άνοιξης, στο Booze Cooperativa

To Booze Upstairs Cooperativa παρουσιάζει την « Μπάντα της Άνοιξης», με ερμηνεύτρια τη Μόρφω Τσαϊρέλη.

 

Τη Δευτέρα 8 και 15 Απριλίου 2013, η μπάντα της Άνοιξης απαρτίζεται από τραγουδιστές, μουσικούς και τραγουδοποιούς που έχουν συνεργαστεί επί σειρά ετών και που έχουν ο καθένας τους μια πλούσια δισκογραφία στο ενεργητικό του.

 

Μ’ αυτή την έννοια, Η μπάντα της Άνοιξης προϋπήρχε της δημιουργίας της, καθώς οι συντελεστές της «έδεσαν» σαν μουσική παρέα μέσα στο χρόνο. Έτσι, η μπάντα αυτή, εμφανίστηκε σήμερα, ως φυσική εξέλιξη.

 

Τραγούδια δικά τους αλλά και άλλων συνθετών, ελληνικά και ξένα, ροκ, μπαλάντες, λάτιν, άλλοτε λυρικά, άλλοτε χιουμοριστικά, μαζί με τον αυθορμητισμό και την ελευθερία έκφρασης, δίνουν πάντα μια αισιόδοξη και κεφάτη ατμόσφαιρα στις εμφανίσεις τους

 

Συντελεστές της μπάντας είναι η τραγουδίστρια Μόρφω Τσαϊρέλη, ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός Μάκης Παπαγαβριήλ, ο τραγουδοποιός Τάσος Ποταμιάνος, και οι μουσικοί Άλκηστις Ραυτοπούλου, ενορχηστρώσεις-πλήκτρα, ο Γιάννης Ζερβός, κιθάρες- τραγούδι, ο Φώτης Μυλωνάς, μπάσο- πνευστά και ο Σωκράτης Γανιάρης, τύμπανα- κρουστά.

Σχετικές ειδήσεις
Οι Lost Bodies unplugged στο Booze Cooperativa
16.01.2017 14:53
Οι Lost Bodies θα εμφανιστούν ζωντανά στο Booze Cooperativa την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, σε μία ακουστική συναυλία εφ’ όλης της ύλης, με τη Σοφία Λαμπροπούλου στο punk / κανονάκι.
Dialogue in Monologue, από τους Τηλέμαχο Μούσα και Παντελή Μάκκα στο Booze Cooperativa
09.12.2016 10:45
Ο συνθέτης, πολυοργανίστας Τηλέμαχος Μούσας και ο εικαστικός, video artist Παντελής Μάκκας θα βρεθούν για μία και μόνο live audio video performance στο χώρο του Booze Cooperativa.
Τραγούδια της Άνοιξης: Συναυλία των «Μικρών Μουσικών» στο Ωδείο Αθηνών
11.05.2016 11:50
Την ετήσια συναυλία της Χορωδίας τους θα πραγματοποιήσουν οι «Μικροί Μουσικοί», το Σάββατο 14 Μαΐου 2016 στις 7μμ, στην αίθουσα Άρης Γαρουφαλής του Ωδείου Αθηνών.
Σκασιαρχείο …ένα τρελό Αποκριάτικο Πάρτι του METAPolis στο Booze:UPstairs
17.02.2016 15:26
Στο Σκασιαρχείο όλες οι στολές επιτρέπονται... Το πάρτι-μασκέ της φωτογραφικής ομάδας του METAPolis, για την αποκριά του 2016 έρχεται το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016 στο Booze:UPstairs.
Το Νάμι: Παρουσίαση album του Πέτρου Σαριδάκη στο Booze Upstairs
09.02.2016 13:37
Το καινούριο album του Πέτρου Σαριδάκη «Το Νάμι» που μόλις κυκλοφόρησε από την PROTASIS Music παρουσιάζεται ζωντανά στο Booze Upstairs την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016.