Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Live for life: 23 συγκροτήματα σ’ ένα φεστιβάλ αλληλεγγύης στην Αυλαία

Live for life: 23 συγκροτήματα σ’ ένα φεστιβάλ αλληλεγγύης στην Αυλαία

23 συγκροτήματα από όλα τα είδη μουσικής ενώνουν τις δυνάμεις σε ένα call-2-arms φεστιβάλ αλληλεγγύης προς ένα συμπολίτη μας που το χρειάζεται.

 

 

Το live for life είναι μια νέα ιδέα και ένα μεγαλειώδες εγχείρημα που ξεκινά από τη χώρα μας ως ανάγκη της ανεξάρτητης σκηνής να εκδηλώσει την κοινωνική της ευαισθησία και να προσφέρει αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα για ένα κοινό και ουσιαστικό σκοπό: να απαλύνει τον πόνο ενός συμπολίτη μας που το έχει ανάγκη.

 

 

Όλοι οι συμμετέχοντες: καλλιτέχνες , ηχολήπτες, φωτιστές, d-jays και η ίδια η μουσική σκηνή προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς σε μια μέρα μουσικής βάζοντας στην άκρη το «εγώ» και τις προσωπικές τους φιλοδοξίες, φέρνοντας στο προσκήνιο το «εμείς» και την ανάγκη για αλληλεγγύη σε μια περίοδο που το κοινωνικό κράτος περνά και αυτό τη δική του κρίση.

 

 

Το 10 live for life festival θα λάβει χώρα στη μουσική σκηνή Αυλαία την Πέμπτη 18/4/2013.

 

 

Τα έσοδα του φεστιβάλ προορίζονται εξ’ ολοκλήρου για τα έξοδα ακτινοβολιών του Γιώργου Κανταρτζόπουλου (www.georgekant.com). Το εισιτήριο στοιχίζει 5 €, ενώ όσοι θέλουν και έχουν τη δυνατότητα θα μπορούν να προσφέρουν περισσότερα σε ειδικό κουτί κατά την είσοδό τους. Οι πόρτες ανοίγουν στις 18.00

 

 

 

Line up (με αλφαβητική σειρά):

 

 

3 ΕΥΧΕΣ, @FTERMATHS, ΑΙΝΙΓΜΑ, ASTRIAL NOUVELLE, THE BURNING STICKS, DAZE OF YOUTH, C.O.D.E., FLYBYWIRE, ΗΡΑΚΛΗΣ & ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ, JOANNA DRIGO, ΚΥΡΙΟΣ Κ, ΛΑΓΝΗΣ (ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ), MISS CHERRY, PUTA VOLCANO, RECTIFIRE, REMADE, SCHOOLDRIVERS, SOLARMONKEYS, THE SPACEGUEST, SPYROS PAN, SUNLIGHT, TRIPWIRE, THE WEATHER UNDERGROUND                                     

DJ SETS:

by GIORGOS APOSTOLOY (RED FM 96.3) & DEEJAY NIC

 

 

Είδη μουσικής:

Alternative / Hip Hop / Greek Rock / Modern Rock / Stoner Rock / Southern Rock / Blues / 70’s Greek Rock / Classic Rock / Electro Rock / Desert Rock / Pop-Rock / Electro Metal / Hard Rock / Funk-Punk / Hang Drums / Ethnic

 

 

Το φεστιβάλ θα ξεκινήσει στις 18:30 με Warm up set από το Γιώργο Αποστόλου (RED FM) και τον Deejay Nic, ενώ μετά το πέρας της συναυλίας θα συνεχίσει με after party από τους ίδιους.

 

 

Θα τηρηθεί αυστηρά το χρονοδιάγραμμα εμφανίσεων των σχημάτων με το 1ο σχήμα να ανεβαίνει στο stage στις 19:15.

 

 

Παρακαλούμε σε έγκαιρη προσέλευση. Περιορισμένες θέσεις .

 

 

Θα κληρωθούν ΔΩΡΑ από τους καλλιτέχνες.

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Φεστιβάλ Αυλαία στο θέατρο Αυλαία
04.11.2016 16:57
Το πολιτιστικό περιοδικό της Θεσσαλονίκης Αυλαία, δημιουργεί ένα θεατρικό φεστιβάλ και από 7-22 Νοεμβρίου ανεβαίνουν στην πόλη σημαντικές θεατρικές παραστάσεις.
Λατινοαμερικάνικη και παραδοσιακή μουσική στο Φεστιβάλ Ρεματιάς
07.07.2016 10:59
Οι Νύχτες Αλληλεγγύης συνεχίζονται και το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Ιουλίου 2016 το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει δυο πρωτότυπες και τελείως διαφορετικές μεταξύ τους μουσικοχορευτικές παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο.
Άστραψεν η Ανατολή: Μουσική και χορός από την Ένωση Ηπειρωτών Χαλανδρίου στο Φεστιβάλ Ρεματιάς
29.06.2016 14:43
Μια πρωτότυπη μουσική και χορευτική παρουσίαση από την Ένωση Ηπειρωτών Χαλανδρίου θα παρακολουθήσουμε την Κυριακή 3 Ιουλίου 2016 στο Θέατρο Ρεματιάς, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2016, «Νύχτες Αλληλεγγύης».
Φεστιβάλ Ρεματιάς 2016 - Νύχτες αλληλεγγύης
21.06.2016 17:11
Σε πείσμα των καιρών και πιστός στις αρχές της αλληλεγγύης και της ελεύθερης πρόσβασης στα πολιτισμικά αγαθά, ο Δήμος Χαλανδρίου ανακοινώνει το πρόγραμμα του φετινού Φεστιβάλ Ρεματιάς που ξεκινά την 1η Ιουλίου υπό τον τίτλο «Νύχτες Αλληλεγγύης».
Ρεμπέτικη βραδιά για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας αλληλεγγύης NoBorders
15.03.2016 13:42
Μια ρεμπέτικη βραδιά με τους Φώτη Σιώτα, Δημήτρη Μυστακίδη, Μανώλη Πάππο έρχεται στις 21 Μαρτίου 2016 στο Baumstrasse για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας αλληλεγγύης NoBorders.