Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Ο Λόλεκ για μία συναυλία στο Σταυρό του Νότου Plus

Ο Λόλεκ για μία συναυλία στο Σταυρό του Νότου Plus

Η σκηνή Plus του Σταυρού του Νότου παρουσιάζει τον Λόλεκ για μία εμφάνιση

 

την Τετάρτη 10 Απριλίου 2013.

 

Ο Λόλεκ μας συστήθηκε το 2009 στα αγγλικά με το δίσκο του “Alone” και συνέχισε το 2011 με το δίσκο του «Αχινός». Μέσα σε αυτά τα χρόνια τον ακούγαμε στο ραδιόφωνο και τον είδαμε live σε συναυλίες στην Αθήνα και την επαρχία, σε μεγάλους χώρους (Θέατρο Παπάγου, Μέγαρο Μουσικής, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων) και σε μικρότερους (Σταυρός του Νότου, 6 d.o.g.s., …), σε Φεστιβάλ με μπάντες της πόλης, σε συνεργασίες μεταξύ άλλων με το Matt Eliott στο Half Note, τη Marianne Faithful στο Αρχαίο Στάδιο της Ρόδου και προσφάτως με τους Χειμερινούς Κολυμβητές στο Gagarin205.  Τα νέα …

 

Σε λίγο καιρό κυκλοφορεί ο τρίτος δίσκος του , εμπνευσμένος από το Μάρκο Βαμβακάρη και αφιερωμένος σε αυτόν. Ο ήχος της καινούριας του δουλειάς, για την οποία απομονώθηκε στο στούντιό του επί ένα και πλέον χρόνο γράφοντας, παίζοντας και ενορχηστρώνοντας, είναι ηλεκτρισμένος ρεμπέτικος και η μουσική κινείται ανάμεσα στο πανκ, το ροκ και τον άνευ ορίων ήχο του μπουζουκιού. Μια απόσταση που μπορεί να φαίνεται μουσικά ακραία, είναι όμως δυνατή, επιτυχημένη και ευχάριστη, όπως έχει αποδειχτεί άλλωστε και στις live εμφανίσεις του. Σε αυτό εξάλλου συμβάλλουν και οι «ένας κι ένας» μουσικοί που συνοδεύουν το Λόλεκ στις συναυλίες του, ο Κώστας Τσιώλης στο Rhodes κλπ, ο Μάριος Σαρακηνός στα τύμπανα, ο Μάνος Χαμαράκης στο μπάσο και το καινούριο μέλος της μπάντας του, ο Χρήστος Καψαλάκης στο μπουζούκι.

 

Την Τετάρτη 10 Απριλίου στο Σταυρό του Νότου ο Λόλεκ θα παίξει τραγούδια από τους δίσκους 'Alone' και 'Αχινός' καθώς και από τη νέα δουλειά του.  Οι διασκευές θα είναι γύρω από ρεμπέτικα τραγούδια με ύφος αντίστοιχο του νέου δίσκου.

Οργάνωση Παραγωγής: PROSPERO

 

Σχετικές ειδήσεις
Οι 1550 live στο Σταυρό του Νότου Club
24.01.2017 10:08
Έπειτα από δύο εκρηκτικές εμφανίσεις στην κατάμεστη σκηνή του «Σταυρού του Νότου», οι 15 50, επανέρχονται ανανεωμένοι και δριμύτεροι στην ιστορική σκηνή «Σταυρός του Νότου», την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου.
Οι Χαΐνηδες για τρεις συναυλίες στο Σταυρό του Νότου Plus
05.10.2016 14:44
Οι Χαΐνηδες ανεβαίνουν στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Plus για τρεις live εμφανίσεις τα Σάββατα 15, 22, 29 Οκτωβρίου 2016.
Ο Λεωνίδας Μπαλάφας ζωντανά στο Club του Σταυρού του Νότου
31.03.2016 14:09
Λίγο πριν την κυκλοφορία της καινούργιας δισκογραφικής του δουλειάς με τίτλο «Λίκνο» ο Λεωνίδας Μπαλάφας επιστρέφει στην σκηνή του club του Σταυρού του Νότου για τέσσερις Πέμπτες στις 7, 14 και 21 Απριλίου και στις 5 Μαΐου 2016.
Ακύρωση - Ο Ζακ Στεφάνου και ο Γιάννης Βενιαμίν live στο Σταυρό του Νότου
09.03.2016 15:17
Την Πέμπτη 24 Μαρτίου ο Ζακ Στεφάνου με τον ανερχόμενο τραγουδοποιό Γιάννη Βενιαμίν, κατεβαίνουν από την Θεσσαλονίκη για μια κοινή συναυλία στο Club του Σταυρού του Νότου. - Η συναυλία ακυρώνεται
Η Σοφία Παπάζογλου live στο Σταυρό του Νότου
08.03.2016 11:33
Η ξεχωριστή ερμηνεύτρια Σοφία Παπάζογλου, με τη γλυκιά και αισθαντική φωνή, παρουσιάζει για δύο μοναδικές βραδιές στο Σταυρό του Νότου +(Plus) ένα πρόγραμμα που βασίζεται στην τελευταία της δουλειάς με τίτλο «Ο χτύπος της καρδιάς μου», με την επιμέλεια της Λίνας Νικολακοπούλου.