Η σκηνή Plus του Σταυρού του Νότου παρουσιάζει τον Λόλεκ για μία εμφάνιση

την Τετάρτη 10 Απριλίου 2013.

Ο Λόλεκ μας συστήθηκε το 2009 στα αγγλικά με το δίσκο του “Alone” και συνέχισε το 2011 με το δίσκο του «Αχινός». Μέσα σε αυτά τα χρόνια τον ακούγαμε στο ραδιόφωνο και τον είδαμε live σε συναυλίες στην Αθήνα και την επαρχία, σε μεγάλους χώρους (Θέατρο Παπάγου, Μέγαρο Μουσικής, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων) και σε μικρότερους (Σταυρός του Νότου, 6 d.o.g.s., …), σε Φεστιβάλ με μπάντες της πόλης, σε συνεργασίες μεταξύ άλλων με το Matt Eliott στο Half Note, τη Marianne Faithful στο Αρχαίο Στάδιο της Ρόδου και προσφάτως με τους Χειμερινούς Κολυμβητές στο Gagarin205.  Τα νέα …

Σε λίγο καιρό κυκλοφορεί ο τρίτος δίσκος του , εμπνευσμένος από το Μάρκο Βαμβακάρη και αφιερωμένος σε αυτόν. Ο ήχος της καινούριας του δουλειάς, για την οποία απομονώθηκε στο στούντιό του επί ένα και πλέον χρόνο γράφοντας, παίζοντας και ενορχηστρώνοντας, είναι ηλεκτρισμένος ρεμπέτικος και η μουσική κινείται ανάμεσα στο πανκ, το ροκ και τον άνευ ορίων ήχο του μπουζουκιού. Μια απόσταση που μπορεί να φαίνεται μουσικά ακραία, είναι όμως δυνατή, επιτυχημένη και ευχάριστη, όπως έχει αποδειχτεί άλλωστε και στις live εμφανίσεις του. Σε αυτό εξάλλου συμβάλλουν και οι «ένας κι ένας» μουσικοί που συνοδεύουν το Λόλεκ στις συναυλίες του, ο Κώστας Τσιώλης στο Rhodes κλπ, ο Μάριος Σαρακηνός στα τύμπανα, ο Μάνος Χαμαράκης στο μπάσο και το καινούριο μέλος της μπάντας του, ο Χρήστος Καψαλάκης στο μπουζούκι.

Την Τετάρτη 10 Απριλίου στο Σταυρό του Νότου ο Λόλεκ θα παίξει τραγούδια από τους δίσκους ‘Alone’ και ‘Αχινός’ καθώς και από τη νέα δουλειά του.  Οι διασκευές θα είναι γύρω από ρεμπέτικα τραγούδια με ύφος αντίστοιχο του νέου δίσκου.

Οργάνωση Παραγωγής: PROSPERO