Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Akoya Trella, στους Μεθυστάνες

Akoya Trella, στους Μεθυστάνες

Οι Μεθυστάνες στου Ψυρρή, μας προσκαλούν σε ένα ταξίδι σε αγαπημένες μουσικές...... με ξεναγούς τους «Akoua Trella».

 

Οι AKOYA TRELLA επιστρέφουν για μία ακόμα εμφάνιση, στους "ΜΕΘΥΣΤΑΝΕΣ" στου Ψυρρή, την Τετάρτη 10 Απριλίου, για να κάνουν το βράδυ της Τετάρτης σας πιο ξεχωριστό, με τραγούδια αγαπημένα από το σήμερα και το χθες!!

 

Μια μουσική διαδρομή με επιλεγμένα τραγούδια από το χώρο του έντεχνου, του ροκ και του λαϊκού χώρου ντυμένα με τον μοναδικό τρόπο των "AKOUA TRELLA"!!

 

Ένα πρόγραμμα με απρόβλεπτες μουσικές επιλογές και αυτοσχεδιασμούς που θα σας παρασύρει!!

 

Συντελεστές:

Πλήκτρα: Στράτος Μαστοράκος

Κιθάρα: Αποστόλης Λυμπερόπουλος

Τραγούδι: Νίκος Βατικιώτης & Αθηνά Αρσένη

Σχετικές ειδήσεις
Κάθε ευχή και ένα τραγούδι, με την Χορωδία Rosarte στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
16.12.2016 12:39
Με αγαπημένα κάλαντα, γιορτινά τραγούδια και μουσικές ευχές από όλο τον κόσμο υποδέχεται τα φετινά Χριστούγεννα η Παιδική και Νεανική Χορωδία ROSARTE την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στις 8:30 το βράδυ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
50 χρόνια τραγούδια: ο Νότης Μαυρουδής στο Ηρώδειο
03.06.2016 11:21
Στις 23 Ιουνίου, το Ηρώδειο θα πλημμυρίσει με αγαπημένες μελωδίες και τραγούδια του Νότη Μαυρουδή με αφορμή μια συναυλιακή γιορτή για τα 50 χρόνια του στην ελληνική δισκογραφία.
2016 μουσικές στιγμές στον Άγιο Παύλο με τους Γιώργο Γουμενάκη & Γεράσιμο Χοϊδά
06.05.2016 15:08
O μαντολινίστας Γιώργος Γουμενάκης και ο τσεμπαλίστας Γεράσιμος Χοϊδάς, μας προσκαλούν την Τετάρτη 18 Μαΐου 2016 στην Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου σε μια μαγευτική διαδρομή με οδηγούς ιστορικά όργανα εποχής.
Η Μελίνα Κανά & ο Γοής του Θησείου στο Σταυρό του Νότου Plus
30.03.2016 13:46
Η Μελίνα Κανά και ο «Γόης του Θησείου» επί σκηνής με τα αγαπημένα τραγούδια της Μελίνας αλλά και μοναδικές μουσικές διασκευές! Ένα μουσικό πρόγραμμα με δυναμισμό, φαντασία, μελωδικότητα και μουσικές ανατροπές!
Αμάν Χαμάμ: παραμύθια, μουσικές και τραγούδια της Ανατολής στο PLAYGROUND for the arts
22.03.2016 11:15
Με τον τίτλο «Αμάν Χαμάμ» τέσσερις γυναίκες συναντιούνται για πρώτη φορά στη σκηνή του PLAYGROUND for the arts για δύο μόνο βραδιές τον Απρίλιο και ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια πρωτότυπη παράσταση αφήγησης με παραμύθια, μουσικές και τραγούδια εμπνευσμένη από τη ζωή στα Χαμάμ.