Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

Akoya Trella, στους Μεθυστάνες

Akoya Trella, στους Μεθυστάνες

Οι Μεθυστάνες στου Ψυρρή, μας προσκαλούν σε ένα ταξίδι σε αγαπημένες μουσικές...... με ξεναγούς τους «Akoua Trella».

 

Οι AKOYA TRELLA επιστρέφουν για μία ακόμα εμφάνιση, στους "ΜΕΘΥΣΤΑΝΕΣ" στου Ψυρρή, την Τετάρτη 10 Απριλίου, για να κάνουν το βράδυ της Τετάρτης σας πιο ξεχωριστό, με τραγούδια αγαπημένα από το σήμερα και το χθες!!

 

Μια μουσική διαδρομή με επιλεγμένα τραγούδια από το χώρο του έντεχνου, του ροκ και του λαϊκού χώρου ντυμένα με τον μοναδικό τρόπο των "AKOUA TRELLA"!!

 

Ένα πρόγραμμα με απρόβλεπτες μουσικές επιλογές και αυτοσχεδιασμούς που θα σας παρασύρει!!

 

Συντελεστές:

Πλήκτρα: Στράτος Μαστοράκος

Κιθάρα: Αποστόλης Λυμπερόπουλος

Τραγούδι: Νίκος Βατικιώτης & Αθηνά Αρσένη

Σχετικές ειδήσεις
Κάθε ευχή και ένα τραγούδι, με την Χορωδία Rosarte στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
16.12.2016 12:39
Με αγαπημένα κάλαντα, γιορτινά τραγούδια και μουσικές ευχές από όλο τον κόσμο υποδέχεται τα φετινά Χριστούγεννα η Παιδική και Νεανική Χορωδία ROSARTE την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στις 8:30 το βράδυ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
50 χρόνια τραγούδια: ο Νότης Μαυρουδής στο Ηρώδειο
03.06.2016 11:21
Στις 23 Ιουνίου, το Ηρώδειο θα πλημμυρίσει με αγαπημένες μελωδίες και τραγούδια του Νότη Μαυρουδή με αφορμή μια συναυλιακή γιορτή για τα 50 χρόνια του στην ελληνική δισκογραφία.
Η Μελίνα Κανά & ο Γοής του Θησείου στο Σταυρό του Νότου Plus
30.03.2016 13:46
Η Μελίνα Κανά και ο «Γόης του Θησείου» επί σκηνής με τα αγαπημένα τραγούδια της Μελίνας αλλά και μοναδικές μουσικές διασκευές! Ένα μουσικό πρόγραμμα με δυναμισμό, φαντασία, μελωδικότητα και μουσικές ανατροπές!
Το Ραδιόφωνο στα βραχέα: ρεμπέτικα στο Passports Κεραμεικός
08.02.2016 17:09
Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στο Passport Κεραμεικός Upstairs, το διαδικτυακό ραδιόφωνο www.toradiofono.gr γυρίζει το κουμπί του και θυμάται τραγούδια αγαπημένα, τραγούδια που μετρούν χρόνια, τραγούδια που πολλές φορές έχουν φτάσει στο στόμα μας για να τα τραγουδήσουμε, τραγούδια ρεμπέτικα και τραγούδια λαϊκά.
Μουσικές ιστορίες με Φως: Ο Νικόλας Λειβαδίτης στο καφέ «Στου Στράτου»
01.02.2016 12:25
Μία μουσική παράσταση με αγαπημένες διασκευές από την ελληνική μουσική σκηνή, αλλά και την προσωπική δισκογραφία του Νικόλα Λειβαδίτη(nL) και της Μαρίας Καλούδη, έρχεται στο καφέ «Στου Στράτου» τις Πέμπτες 4, 18 Φεβρουαρίου και 3 Μαρτίου 2016.