Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

Κρητική βραδιά, στη Μουσική Σκηνή Αυλαία

Κρητική βραδιά, στη Μουσική Σκηνή Αυλαία

Η Μουσική Σκηνή Αυλαία ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Παύλο Ζαμπετάκη με το συγκρότημά του, για μια ξεχωριστή βραδιά, βασισμένη στην παράδοση της Κρήτης.

 

Η συναυλία , θα δοθεί την Παρασκευή 12 Απριλίου 2013.

 

Ο Παύλος Ζαμπετάκης κατάγεται από ένα μικρό χωριό δίπλα στη Βιάννο Ηράκλειου, τη Μέση. Έχει ήδη πλούσια δισκογραφική παρουσία και συνεχίζει την πορεία του σεμνά και με σεβασμό.

 

Δίπλα του στο λαούτο είναι ο Γιώργος Παντερής ή Ψαρός από τις Γωνιές Μαλεβιζίου.

Με τις ξεχωριστές κόφτες πενιές στο λαούτο του και με τις δοξαριές του Παύλου θα μας ξεσηκώσουν θέλοντας και μη...

 

Όλα αυτά φυσικά σε συνεργασία με τον τρίτο της παρέας, το Μανώλη Τσικνάκη από τις Μοίρες Ηρακλείου. Με τα πλήκτρα και την κιθάρα του θα εναρμονίσει όλο το σχήμα και ο συνδυασμός των τριών θα μας χαρίσει αξέχαστες στιγμές!

Σχετικές ειδήσεις
Ταξίδι στην Μουσική Παράδοση στο Φεστιβάλ Κορώνης 2016
25.08.2016 15:25
Μια βραδιά παραδοσιακής μουσικής με τσιγγάνικες μελωδίες και μουσική από διάφορες χώρες, με τίτλο "Ταξίδι στην Μουσική Παράδοση", έρχεται στο Φεστιβάλ Κορώνης 2016 την Κυριακή 28 Αυγούστου 2016.
Οι Μαρσύας επιστρέφουν στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage
16.03.2016 11:51
Το χανιώτικο συγκρότημα "Μαρσύας" μας προσκαλεί την Κυριακή 20 Μαρτίου για 2η φορά στο Γυάλινο – UpStage σε ένα μουσικό ταξίδι προς το όρος Τμώλον, με βάρκα την ξεχωριστή μουσική του.
Τσικνοπέμπτη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο με Ικαριώτικο και πεντοζάλι!
01.03.2016 10:01
Την Τσικνοπέμπτη στην Κεντρική Σκηνή του Γυάλινου οι ΠΑΠΙΣΤΑΝΟΙ μας καλούν σε ένα Ικαριώτικο γλέντι και όχι μόνο ... και στο UpStage ο Κωστής Αβυσσινός συμπράττει με τους Μαρία Λούκα, Αλέξη Νόνη και Γιώργο Ζαχαριουδάκη και μας καλούν σε ένα αποκριάτικο γλέντι όπου η κρητική μουσική παράδοση πρωταγωνιστεί.
Οι Polis live στο Faust
03.02.2016 11:21
Ο Μπάμπης Νικολάτος από το «The Voice of Greece» με το συγκρότημά του τους Polis ανεβαίνουν για πρώτη φορά στην σκηνή του FΑUST στο κέντρο της Αθήνας και υπόσχονται μια αξέχαστη ,γεμάτη κέφι βραδιά.
Οι Μαρσύας στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage
19.01.2016 12:33
Το χανιώτικο συγκρότημα "Μαρσύας" μας προσκαλεί στις 30 Ιανουαρίου στο Γυάλινο – UpStage σε ένα μουσικό ταξίδι προς το όρος Τμώλον, με βάρκα την ξεχωριστή μουσική του.