Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

33 χρόνια Σπύρος Γραμμένος ζωντανά στο Σταυρό του Νότου

33 χρόνια Σπύρος Γραμμένος ζωντανά στο Σταυρό του Νότου

Ο Σπύρος Γραμμένος γιορτάζει τα 33 χρόνια με 3 ολόκληρα live στο Σταυρό του Νότου. Πιο ανώριμος από ποτέ παρουσιάζει τις καλύτερες στιγμές τις δισκογραφίας του, που δεν είναι και πολλές.

Μονάχα δυο δίσκους!
Σίγουρα πάνω από 20 τραγούδια
Με περισσότερες από μία-δύο συνεργασίες .
Καμία περιοδεία στο εξωτερικό!
Και ποτέ εξώφυλλο σε περιοδικό!

Ο Σπύρος Γραμμένος, ο καλύτερος τραγουδιστής, στην Ελλάδα τουλάχιστον, εγκαθίσταται στη σκηνή του Σταυρού του Νότου για 3 νύχτες μαγικές κι ονειρεμένες. Με όπλα το μέτριο μουσικό του ταλέντο, το αδιάφορο παρουσιαστικό του και την ήπια σκηνική του παρουσία, υπόσχεται 3 βράδια που θα ξεχαστούν πολύ γρήγορα.

 

Εκτός από τα πασίγνωστα τραγούδια του – μελοποιημένη ποίηση ουσιαστικά – όπως ο Κουκουλοφόρος, Από Παγκάκι Σε παγκάκι, ο Μου/ψειρας, και οι Ροζ Μικρές Μοναχικές Παγωμένες Πατούσες του Ροζ Πάνθηρα, θα παίξει κι άλλα…

 

Χωρίς ιδιαίτερη αυτοπεποίθηση καλεί σε παλλαϊκή συστράτευση για τον εορτασμό των τριαντατριών του χρόνων.

 

Μαζί του οι σύντροφοι Γιώργος Καρδιανός στις κιθάρες, Andre Nikakis στο μπάσο , Τζιμ Σταρίδας στο τρομπόνι, Λόλα Γιαννοπούλου στο πιάνο και τα φωνητικά, Δημήτρης Μποσινάκος στα τύμπανα και ο Μάνος Στάγιας στην ηχοληψία.

Οργάνωση παραγωγής: Stray Music

Σχετικές ειδήσεις
Ο Σπύρος Γραμμένος σε μια ερωτική συναυλία στο Σταυρό του Νότου
08.02.2017 10:00
Ο Σπύρος Γραμμένος επιστρέφει στο Σταυρό του Νότου, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, 14 Φεβρουαρίου, για να μας τραγουδήσει "Τα ερωτικά".
Πανος Μουζουράκης και Σπύρος Γραμμένος μαζί και live στο Σταυρό του Νότου
21.11.2016 13:38
Ο Πάνος Μουζουράκης και ο Σπύρος Γραμμένος, τυλίγονται με 20 μέτρα σκοινί και ανεβαίνουν επιτέλους στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου.
Ο Χρήστος Θηβαίος live στο Club του Σταυρού του Νότου
26.10.2016 16:35
Ο Χρήστος Θηβαίος παρουσιάζει για τέσσερις Παρασκευές στο Club του Σταυρού τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του αλλά και τα καινούρια τραγούδια από το δίσκο «Σιδερένιο νησί».
Ο Σπύρος Γραμμένος για δύο live στη Ρότα
23.08.2016 14:33
Στο μεταίχμιο καλοκαιριού και φθινοπώρου ο Σπύρος Γραμμένος παίρνει την κιθάρα του ... κι ερχεται στην υπέροχη αυλή της Ρότας για δύο παραστάσεις!
Ο Σπύρος Γραμμένος παρουσιάζει το 16 στο Passport Art
27.04.2016 17:07
Ο απρόβλεπτος performer, ευρηματικός τραγουδοποιός και sui generis persona, Σπύρος Γραμμένος, παρουσιάζει την Παρασκευή στις 6 Μαΐου στο Passport Art τον νέο του δίσκο “16” (δεκάξι) που μόλις κυκλοφόρησε από τη Feelgood Records, ανάμεσα από παλαιότερα σουξέ και «Ιστορίες του Κουρέα»