Οι συγγραφείς και τα βιβλία του «Ανέμου» συναντιούνται στο 1o «Exclusive Beauty», που θα διεξαχθεί στο Ζάππειο Mέγαρο, στις ώρες λειτουργίας της έκθεσης.

Η έκθεση, θα διαρκέσει από την Παρασκευή 5 Απρίλη 2013 ως και την Κυριακή 7 Απρίλη 2013.

Οι δημιουργοί κι οι φίλοι τους, δίνουν το πρώτο κοινό τους ανοιξιάτικο ραντεβού στο περίπτερο του «Ανέμου» -που επιφυλάσσει για τους φίλους του, τις πιο απρόσμενες ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ- για συνεύρεση και κουβέντα με αφορμή τα βιβλία κι ό,τι άλλο αφορά στην προσωπική αλλά και γενική επικαιρότητα.

Στο περιθώριο των συναντήσεων, οι συγγραφείς θα υπογράψουν βιβλία για σας και τους/τις αγαπημένους/ες σας.

Πρόγραμμα:

Παρασκευή 6 Απρίλη

Την Παρασκευή στις 7.30 το απόγευμα, η συγγραφέας και δημοσιογράφος Μάρω Λεονάρδου κι ο συγγραφέας κι υπεύθυνος εκδόσεων του «Ανέμου» Γιάννης Φιλιππίδης, θα μιλήσουν ο ένας για τον άλλον κι ο καθένας για το βιβλίο του, συνομιλώντας παράλληλα με τους φίλους/ες σε μια ενδιαφέρουσα κοινή εμφάνιση συμπαρουσίαση.

• Αποσπάσματα από τα βιβλία «SOS, Save our souls» (Σώστε τις ψυχές μας) και «Λούσιfair, η βασίλισσα της Κυψέλης», θα αποδώσει η ηθοποιός Ελένη Τζώρτζη, προσδίδοντας άρωμα θεάτρου στη βραδιά.

 

Το πρόγραμμα των συναντήσεων:

 

Σάββατο 6 Απρίλη

Πόπη Γκερούση – Eιρήνη Μεταξά

με τα μυθιστορήματά τους «Ψυχή σαν θάλασσα» και «Κάτι από αγάπη» (από τις 11 το πρωί ως τη 1 το μεσημέρι)

 Έφη Μαχιμάρη – Ελένη Μαυρογονάτου

με τις ποιητικές τους συλλογές «Νυχτερινό ρεσάλτο» και «Φυσάει απόψε περασμένους έρωτες» (από τις 5 το μεσημέρι ως τις 7 το απόγευμα)

Βάσω Παπαδοπούλου – Kατερίνα Ανδρικοπούλου

με τα μυθιστορήματά τους «Αλμυρά ευλογημένα βλέμματα» και «Το καλοκαίρι της νύφης» (από τις 7 το απόγευμα ως τις 9 το βράδυ)

Κυριακή 7 Απρίλη

Πολύμνια Κοσσόρα – Καίτη Γρίσπου

με τα μυθιστορήματά τους «Ανοξείδωτη μνήμη» και «Μοιράζομαι και ωριμάζω» (από τις 11 το πρωί ως τη 1 το μεσημέρι)

Χριστίνα Αυγερινού

με το μυθιστόρημά της «Στο γέλιο της καταιγίδας» (από τις 7 το απόγευμα ως τις 9 το βράδυ)