Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016

Jazz Café Afternoon Vol.13, με την Αγγελική Τουμπανάκη

Jazz Café Afternoon Vol.13, με την Αγγελική Τουμπανάκη

To quartet  της Αγγελικής Τουμπανάκη, θα βρεθεί στο Beton7 στο πλαίσιο στο Jazz Café Afternoon Vol.13, για μια ζωντανή εμφάνιση.

 

Η εμφάνιση αυτή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Απριλίου 2013 στις 20.00.

 

H Αγγελική Τουμπανάκη παρουσιάζει στο beton7cafe ένα «jazz plus»… project, επιλέγοντας κομμάτια της σύγχρονης vocal jazz και της διεθνούς  μουσικής σκηνής. Μαζί με τους εξαιρετικους μουσικούς, Γιάννη Πουπούλη (κιθάρα), Μάνο Λούτα (κοντραμπάσο) και Δημήτρη Κλωνή (τύμπανα), διασκευάζουν με ευρηματικότητα, παίζουν με τους ρυθμούς και «πειράζουν» τις αρμονίες, στήνοντας  ένα αυτοσχεδιαστικό μουσικό παιχνίδι... με έντονες ερμηνείες και αυθορμητισμό!

 

Αγγελική Τουμπανάκη (φωνή)

Γιάννης Πουπούλης (κιθάρα)

Μάνος Λούτας (κοντραμπάσο)

Δημήτρης Κλωνής (τύμπανα)

Σχετικές ειδήσεις
Η Αγγελική Τουμπανάκη και ο Ηλίας Δουμάνης στο Cafe του Νομισματικού Μουσείου
06.06.2016 10:40
H vocalist Αγγελική Τουμπανάκη και ο ντράμερ Ηλίας Δουμάνης δημιουργούν το Drums & Voice Jazztronica project, ένα πρωτοποριακό ντουέτο τυμπάνων και φωνής και το παρουσιάζουν την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016 στο Cafe του Νομισματικού Μουσείου.
Toubanaki & the Buzz Bastardz live @ Faust
27.04.2016 14:18
Η πολυσχιδής vocalist και δυναμική performer Αγγελική Τουμπανάκη μαζί με τους δεξιοτέχνες και ξεχωριστούς Buzz Bastardz, θα βρίσκονται την Κυριακή 8 Μαΐου 2016 στο Faust.
Toubanaki & the Buzz Bastardz live στο Faust
12.04.2016 10:21
Την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 στο Faust, η πολυσχιδής vocalist και δυναμική performer Αγγελική Τουμπανάκη μαζί με τους δεξιοτέχνες και ξεχωριστούς Buzz Bastardz, μας παίρνουν με τον πολυσυλλεκτικό world jazz και αυθεντικό τους ήχο.
Η Αγγελική Τουμπανάκη και οι the Buzz Bastardz live στο Σταυρό του Νότου
04.02.2016 09:52
Η πολυσχιδής vocalist και ιδιοσυγκρασιακή performer Αγγελική Τουμπανάκη μαζί με τους δεξιοτέχνες και ξεχωριστούς Buzz Bastardz επιστρέφουν στο Σταυρό του Νότου την Παρασκεύη 5 Φεβρουαρίου, για να μας παρασύρουν στο μοναδικό αυθεντικό και πολυσυλλεκτικό τους buzz..!
Η Αγγελική Τουμπανάκη live στο Νομισματικό Μουσείο
30.12.2015 14:17
Η πολυσχιδής jazz vocalist Αγγελική Τουμπανάκη με τους δεξιοτέχνες και ξεχωριστούς μουσικούς της εγχώριας jazz σκηνής, Γρηγόρη Ντάνη (κιθάρα) και Κώστα Κωνσταντίνου (κοντραμπάσο) παρουσιάζουν στο cafe του Νομισματικού Μουσείου ένα μοναδικό «jazz plus»… project αυτοσχεδιασμού και αυθορμητισμού.