Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016

Όθωνας Μεταξάς Live, στη Μουσική Σκηνή Αυλαία

Όθωνας Μεταξάς Live, στη Μουσική Σκηνή Αυλαία

Η μουσική σκηνή Αυλαία παρουσιάζει τον Όθωνα Μεταξά για 4 εμφανίσεις, σε ένα πρόγραμμα όπου τα παλιά του τραγούδια, θα ενωθούν με τα παλιά.

               

Ο Όθωνας Μεταξάς και η πενταμελής του ορχήστρα , θα εμφανίζονται στην Αυλαία κάθε Σάββατο, από τις 6 έως και τις 27 Απριλίου 2013.

 

Ύστερα από τις συνεργασίες του με την Ευανθία Ρεμπούτσικα και το Χρήστο Νικολόπουλο και έχοντας στο πλευρό του μία εξαιρετική μπάντα , παρουσιάζει ένα πρόγραμμα στηριγμένο σε ξεχωριστά κομμάτια σπουδαίων δημιουργών ενώνοντας σε μια γραμμή το παλιό και το καινούργιο.

 

Μαζί του τραγουδά η Ελπίδα Μεταξά

Guest: Λάκης Χαλκιόπουλος

 

Πενταμελής ορχήστρα που αποτελείται απ' τους:

Ηλίας Καλούδης (πιάνο-ενορχηστρώσεις)

Γιάννης Βιλιώτης (λαούτο, μπουζούκι, μαντολίνο)

Γιώργος Κατσαμάκης (κιθάρες)

Παναγιώτης Ζωντός (μπάσο)

Γιώργος Εμμανουήλ (τύμπανα)

 

Φωτογραφίες : Δημήτρης Γκολφομήτσος

Σχετικές ειδήσεις
Η Γιάννα Βασιλείου και ο Αδάμ Τσαρούχης στη μουσική σκηνή Σφίγγα
18.10.2016 11:33
Η Γιάννα Βασιλείου και ο Αδάμ Τσαρούχης έρχονται τις Πέμπτες 3 και 10 Νοεμβρίου στο καινούριο στέκι της Αθήνας, τη μουσική σκηνή Σφίγγα. Παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με τραγούδια από τις προσωπικές τους δουλειές όσο και τραγούδια από το ελληνικό ρεπερτόριο. Τραγούδια που έχουν αγαπηθεί και έχουν αντέξει στον χρόνο.
Ο Ηλίας Μαρούδας live στο Passport Art
21.04.2016 16:08
Ο Ηλίας Μαρούδας, ένα μήνα μετά την υπέροχη βραδιά του Μαρτίου, επιστρέφει στην σκηνή του PassPort ART, με την μουσική παράσταση "ΣΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟ ΒΥΘΟ", με τραγούδια και συνθέτες που στιγμάτισαν την ελληνική μουσική στο πέρασμα των χρόνων.
Έργα Ροσσίνι, Κουρπίνσκι, Μπερλιόζ & Σαμπριέ με την ΚΟΘ στην αίθουσα τελετών ΑΠΘ
16.03.2016 12:02
Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης παρουσιάζει την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016 στην Αίθουσα τελετών ΑΠΘ, ένα πολύχρωμο πρόγραμμα με έργα από την πλούσια γαλλική και ιταλική μουσική παράδοση.
Με μια προσευχή: Δημήτρης Βοζαΐτης and Band live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
01.03.2016 11:59
Ο νέος ερμηνευτής Δημήτρης Βοζαΐτης επιστρέφει την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016 με τη νέα, τετραμελή μπάντα του και ανανεωμένο πρόγραμμα στη μουσική σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου - Upstage, με την μουσική παράσταση «Με μια προσευχή».
Αναβολή - Η MSO παρουσιάζει το φετινό της πρόγραμμα στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
27.10.2015 16:35
Η Μητροπολιτική Συμφωνική Ορχήστρα Αθηνών, με μαέστρο τον Βασίλη Τσαμπρόπουλο μας προσκαλούν τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015, στις 19:00, σε μια ανοικτή μουσική βραδιά για την ανακοίνωση του προγράμματος για τη δεύτερη καλλιτεχνική περίοδο της MSO. - Αναβάλλεται