Το νεοκλασικό της Οδού Κολοκοτρώνη θα φιλοξενήσει το 360ό Pop-Up Fashion Bazaar.

Tο 360ό Νew Concept Bazaar, που θα διεξαχθεί στις 4-7 Απριλίου 2013, άλλαξε… Συμπυκνώνεται και γίνεται as pop as it gets!  Γίνεται 360ο Pop-Up Fashion Bazaar, εμπνέεται από το κίνημα της pop art και ενσωματώνει την μόδα της σημερινής Αθήνας σε όλες τις εκδοχές της.

Στο χρωματιστό και ανακυκλωμένο360ο Pop-Up Fashion Bazaar μπορεί κανείς να βρει συλλογές ρούχων, αξεσουάρ, προϊόντα, αντικείμενα, έργα τέχνης, φωτογραφίες, κατασκευές, ιδέες και υπηρεσίες που έτσι απλά είναι μόδα! Στο πλαίσιο του πιο πολυσυλλεκτικού απ’ όλα -μέχρι τώρα- 360ο θα προβληθούν και φιλμ από το πολύ δημοφιλές διεθνές φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Psarokokalo, μεταξύ των οποίων οι «Sundays», «Mezzanine», «Runaway» και «Sugar». 

Οι πιο pop άνθρωποι στην πόλη, σχεδιαστές μόδας και κοσμημάτων (ανάμεσά τους οι Κατερίνα Αλεξανδράκη, Βασίλης Ζούλιας, Πάνος Απέργης, Λία Μαντζώρου, Smaragdi, Αθηνά Κόρδα, Ελένη Αρώνη, ΜeMeMe, Τόνια Μακρή, Ειρήνη Ζαΐμη, KonDe, Aθηνά Κόρδα, Xρήστος Στρατικόπουλος) ντιζάινερ, εικαστικοί δημιουργοί, DJs είναι οι πρωταγωνιστές στο πρωτοποριακό 360ο και «αιχμαλωτίζονται» στον φωτογραφικό φακό του Βαγγέλη Ρασσιά σε μία «pop-up fashion photo-shoot».

Σε ειδικό χώρο στο bazaar, θα συγκεντρώνονται τρόφιμα για το Ίδρυμα Αστέγων του δήμου Αθηναίων. Να είστε εκεί για το πιο έξυπνο και μοδάτο shopping στις πιο προσιτές τιμές!