Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Παναγιώτης Καλαντζόπουλος και Ορχήστρα του Δρόμου, Αγγελική Τουμπανάκη και Melios Balkana Mama στο Μικρό Παλλάς

Παναγιώτης Καλαντζόπουλος και Ορχήστρα του Δρόμου, Αγγελική Τουμπανάκη και Melios Balkana Mama στο Μικρό Παλλάς

Ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος και η  Ορχήστρα του Δρόμου, έρχονται στο Μικρό Παλλάς την Τρίτη 16, 23 & 30 Απριλίου και συναντούν την Αγγελική Τουμπανάκη και τους «Melios Balkana Mama» για τρεις υπέροχες παραστάσεις με  τραγούδια και ορχηστρικές μουσικές που έχουν “ντύσει” ιστορίες για το γυαλί και το πανί, για τη μικρή και τη μεγάλη οθόνη.

 

Ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος, ως κιθαρίστας αρχικά με συνεργασίες σημαντικές όπως ο Μάνος Χατζιδάκις και ο Διονύσης Σαββόπουλος, αλλά και ως συνθέτης μουσικής και τραγουδιών στη συνέχεια, κατάφερε να μπει στην ουσία της μελωδικής μουσικής και εξελίχθηκε σ’ έναν από τους σημαντικότερους δημιουργούς της γενιάς του.

 

Από τα 90's έως σήμερα ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος έγραψε μερικά από τα πιο μεστά κομμάτια της εποχής μας: «Με τα μάτια κλειστά», «Να ’χα δυο ζωές», «Λευκό μου γιασεμί», “Summertime in Prague”, «Ενός λεπτού φιλί» κ.ά.

 

Η Αγγελική Τουμπανάκη, μια περφόρμερ με εξαιρετική φωνή και θεατρική σκηνική παρουσία ανήκει στις σπουδαίες μεσογειακές φωνές και διαθέτει όλα τα γνωρίσματα μιας μεγάλης ερμηνεύτριας. Είναι η δημιουργός των “Buzz Bastardz”.  Με τον Παναγιώτη Καλαντζόπουλο επιχειρούν μιά νέα συνεργασία πάνω σε καινούργια τραγούδια αλλά και παλιά κομμάτια μέσα από μιά φρέσκια ματιά.

 

MELIOS BALKANA MAMA είναι μια 8μελής μουσική παρέα, με επιρροές από τον βαλκανικό ήχο χάλκινων πνευστών, που τον τελευταίο χρόνο έχει κάνει αισθητή την παρουσία της στα μουσικά δρώμενα με τις ζωηρές διασκευές και τις μουσικές εμπνεύσεις τους.

 

Μέσα σε όλο αυτό το μουσικό ταξίδι στα βαλκάνια οι MELIOS BALKANA MAMA παρουσιάζουν με το δικό τους ιδιαίτερο τρόπο, τραγούδια απ’ τον πρώτο προσωπικό τους δίσκο, παίζουν με τα  τραγούδια του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου και την Ορχήστρα του Δρόμου και όλοι μαζί επί σκηνής δημιουργούν ένα μουσικό σχήμα που θα βάλει φωτιά στα πόδια μας και το χαμόγελο στα χείλη μας.

 

Την παράσταση σκηνοθετεί ο Κώστας Καπάκας, σκηνοθέτης των  βραβευμένων ταινιών Peppermint, Uranya, Magic Hour και από χρόνια συνεργάτης με τον Παναγιώτη Καλαντζόπουλο.

 

Τρεις μοναδικές βραδιές στο Μικρό Παλλάς,  στο κέντρο της Αθήνας που όλα μπερδεύονται γλυκά! Μουσικές, φωνές, ρυθμοί και χαμόγελα!

 

 

Παραγωγή:  CANTINI - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΑΜΑΤΩΝ 

 

Σχετικές ειδήσεις
Η Αγγελική Τουμπανάκη live στο Ίλιον Plus
16.02.2017 16:58
Την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου, η ιδιοσυγκρασιακή βοκαλίστρια Αγγελική Τουμπανάκη με τους δεξιοτέχνες συνεργάτες της, ξανα στο ΙΛΙΟΝ plus ...συγκινούν και μας ξεσηκώνουν!
Το τέλειο έγκλημα από τον Καλαντζό και την Ορχήστρα του Δρόμου στο Faust
07.11.2016 16:57
Ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος και η Ορχήστρα του Δρόμου παρουσιάζουν στο Faust, Το Τέλειο Έγκλημα.
Ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος και Το Τέλειο Έγκλημα στον Ιανό
22.09.2016 10:05
Ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος και η μπάντα Το Τέλειο Έγκλημα θα εμφανιστούν στις 7 και 3 Οκτωβρίου 2016 στον Ιανό.
Η Αγγελική Τουμπανάκη και ο Ηλίας Δουμάνης στο Cafe του Νομισματικού Μουσείου
06.06.2016 10:40
H vocalist Αγγελική Τουμπανάκη και ο ντράμερ Ηλίας Δουμάνης δημιουργούν το Drums & Voice Jazztronica project, ένα πρωτοποριακό ντουέτο τυμπάνων και φωνής και το παρουσιάζουν την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016 στο Cafe του Νομισματικού Μουσείου.
Ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος παρουσιάζει το Τέλειο Έγκλημα στον Ιανό
06.05.2016 09:49
Ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος και η μπάντα Το Τέλειο Έγκλημα θα εμφανιστούν για μία βραδιά στον Ιανό.