Ο νέος συνθέτης Γιάννης Μυγδάνης παρουσιάζει για πρώτη φορά συνθέσεις του πάνω σε ποιήματα Ελλήνων και ξένων ποιητών, στον χώρο Τέχνης και Δράσης Βρυσάκι.  

               

Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 Απριλίου 2013, στις 21.00. Τραγουδά η Κατερίνα Αυγέρη ενώ σε φιλική συμμετοχή ο Παναγιώτης Τερζάκης θα ερμηνεύσει τη «Μικρή Σουίτα σε Κόκκινο μείχον» σε ποίηση Γιάννη Ρίτσου καθώς και ποιήματα του Ναζίμ Χικμέτ, Πάμπλο Νερούδα και Κώστα Καρυωτάκη.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που συμμετέχω σε αυτή τη δουλειά – πρώτη παρουσίαση των τραγουδιών του Γιάννη Μυγδάνη», λέει ο Παναγιώτης Τερζάκης.

«Οι μουσικές του ταιριάζουν ιδανικά στην ποίηση που έχει επιλέξει, είναι μελωδικότατες και πολύ δυναμικές! Καλώ όσους έχουν τη διάθεση να ακούσουν κάτι καινούργιο και πολύ δυνατό να έρθουν και να ακούσουν τα νέα αυτά τραγούδια τα οποία είναι τόσο επίκαιρα!»

Στο πρώτο μέρος η Κατερίνα Αυγέρη θα τραγουδήσει τον κύκλο «Οι επτά εαυτοί» που αποτελεί ένα μουσικό μονόλογο χωρισμένο σε δώδεκα μέρη, βασισμένο στο ομώνυμο διήγημα του Χαλίλ Γκιμπράν από το βιβλίο «Ο τρελός».

Η συναυλία θα παρουσιαστεί στο «Βρυσάκι» με τον συνθέτη στο πιάνο.