στις 6, 13, 20, 27 Απριλίου και 11, 18, 25 Μαΐου 2013, ώρα 5.30 μμ.

Κάπου ανάμεσά μας βρίσκεται η φίλη μας η Καμηλοπάρδαλη. Παρακολουθεί με τα μεγάλα της μάτια. Ο μακρύς της λαιμός φτάνει ψηλά και αλλάζει το χρώμα του ουρανού. Αν μάλιστα καταφέρεις να τη βρεις, κοίταξέ την κατάματα! Τότε αυτή θα χαμηλώσει για να ανέβεις στη ράχη της και θα σε ταξιδέψει σε μέρη μαγικά. Και πίσω από τα λεπτά της πόδια ακολουθούμε τα ίχνη της!

Για πρώτη φορά ο Κινητήρας προσκαλεί έμπειρους αυτοσχεδιαστές από τους χώρους της μουσικής, του χορού και του σωματικού θεάτρου για να δημιουργήσουν ένα μοναδικό θέαμα για μικρούς και μεγάλους. Παιδιά και γονείς αποτελούν ενεργό μέρος της παράστασης. ‘Έχουν  την ευκαιρία να σηκωθούν, να κινηθούν, να πλησιάσουν τη δράση, να διαλέξουν τι θα παρακολουθήσουν και να επηρεάσουν την εξέλιξη του έργου. Κάθε φορά λοιπόν γεννιέται μια διαφορετική ιστορία. Κι εκεί που ταξιδεύει η φαντασία, το σώμα ενθαρρύνεται να ακολουθήσει.

Συμμετέχουν οι Βίκυ Αδάμου, Αλέξανδρος Καραδήμος aka TheNewBestNiagara, Θεοδόσης Κώνστας, Άρτεμις Λαμπίρη, Σάνια Στριμπάκου