Ο Ιανός παρουσιάζει την Ηρώ Σαΐα για μία συναυλία, με τη συμμετοχή των Minor Project και τον Θέμη Ανδρεάδη, το Σάββατο 30 Μαρτίου 2013.

Η Ηρώ Σαΐα, από τα πρώτα «παιδιά» της ομάδας Σπείρα‑Σπείρα του Σταμάτη Κραουνάκη, ξεδιπλώνει την εξαιρετική της φωνή με θεατρικότητα, πάθος, ρομαντισμό αλλά και απόλυτη αποφασιστικότητα. Επιλέγει και ερμηνεύει μερικά από τα ωραιότερα τραγούδια έρωτα και αγάπης της ελληνικής και διεθνούς δισκογραφίας.

Συμμετέχουν οι MINOR PROJECT και ο ΘΕΜΗΣ ΑΝΔΡΕΑΔΗ.

Λίγα λόγια για την Ηρώ

Η Ηρώ Σαΐα σπούδασε φωνητική στο Εθνικό Ωδείο και σπουδάζει θέατρο εδώ και τρία χρόνια. Είναι απόφοιτη του τμήματος τουΕλληνικού Πολιτισμού του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου.

Υπήρξε μέλος της μουσικο-θεατρικής ομάδας «Σπείρα Σπείρα» από το 1999 εως και το 2004.

Το 2006 και το 2007 συνεργάστηκε με τον Λουκιανό Κηλαηδόνη και την Κ.Ο.Ε.Μ και το 2008 για πρώτη φορά με τον Σταύρο Ξαρχάκο.

Το 2010 κυκλοφόρησε ο πρώτος της δίσκος με τίτλο «Γυναίκα Τριαντάφυλλο», η ζωντανή ηχογράφησητης ομώνυμης παράστασης που παρουσίασε στη μουσική θετρική σκηνή Αθηναΐς αυτή και την προηγούμενη χρονιά, με την υπογραφή του Σταμάτη Κραουνάκη.

Τον Μάρτιο του 2011 συνεργάστηκε ξανά με τον Σταύρο Ξαρχάκο στη σκηνή του Gazarte στο «Αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι».

Κατά καιρούς έχει συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες , μερικούς από τους οποίους είναι οι: Μ. Μητσιάς, Δ. Μπάσης, Ο. Περίδης, Γ. Σπανός, Ν. Μαμαγκάκης, Ν. Ξυδάκης κ.ά.